דיון: מאמנים

בוביץ

New member
דיון: מאמנים../images/Emo124.gif

משום מה מדברים יותר מדי על השחקנים בעונה זו וקצת פחות על המאמנים(לפחות בעיני) למי דעתכם המאמנים המצטיינים בעונה זו והכושלים: טובים: אני חייב לציין לטובה את פיל גקסון גם לפני שגאסול הגיע הוא הצליח לשים את הלייקרס על המפה ודי הצליח איתה(בעיקר בזכות ביינום וקובי) ומה גם שנראה שהוא מצליח להכניס לראש של קובי לשתף יותר ולהיות פחות אגואיסט.... בכלל הוא מוציא מהלייקרס בשנים האחרונות הרבה יותר ממה שציפיתי מהם.. ובכלל נראה שלפיל גקסון יש יכולת מיוחדת להסתדר עם שחקנים בעייתים(קובי) ושחקנים מוכשרים(קובי,גורדן ,שאק). לדעתי עם לברון רוצה לקחת אליפויות הוא חייב שפיל יאמן אותו... דוק ריברס- מאמן בוסטון- כן נכון זה גם בעיקר בזכות גרנט-אלן-פירס- אבל לתאם בין כל הכוכבים האלה שיהיו ביחד וגם שאר ההרכב מצליח מעל המצופה. מצד שני הוא מאמן במזרח האם בוסטון היו במערב הם היו מקום ראשון? פיליפ סונדרס- לדעתי הוא מצליח השנה נראה ששיתוף השחקנים הצעירים מצליח והם בהחלט נראים כאחד מהמתמודדים לאליפות . בינוניים: מאמן פיניקס-דאנטוני- השאלה הגדולה היא האם בסופו של דבר האם דאנטוני יצליח לשלב את שאק לקבוצתו המהירה. אם פיניקס יקחו אליפות לדעתי זה יהיה בעיקר בזכות המאמן . ההצלחה שלו העונה תלויה בעצם האם יצליח לשלב את שאק לקבוצתו המהירה. הנכשלים: אב'רי גונסון- גם לפני שנוביצקי נפצע וגם לפני שקיד עבר אליהם הם לא נראו משהו דאלאס. ועכשיו בכללל יש סיכוי לא רע שהם אפילו לא יהיו בפלייאוף... בכל מקרה גם אם יגיעו לפלייאוף הם לא יצליחו השנה במיוחד גם כשקיד עבר אליהם ולפני שנוביצקי נפצע הם הפסידו לכל הגדולות. והם נראו בעיקר קבוצה לא מאומנת שחסר להם קצת תרגילים . מאמן טורונטו-דווקא אחרי עונה טובה בשנה שעברה העונה הראפטורס לא מרשימים אותי ...

ה מרקיז

New member
איך אפשר לא לשים את ביירון סקוט??

ופליפ.. הוא דווקא ברשימה של הבינוניים. עושה עם הסגל שלו בדיוק מה שהם שווים. מקום 2 חסר כל משמעות במזרח החלש. לא קבוצת הגנה מבריקה ולא התקפה. בינונית פלוס. הייתי מעדיף לקבל אותם למשל מאשר את גולדן סטייט בפלייאוף..

שבועיים טיפה מוקדם

אבל אפשר לראות מגמות שוק הבחירה שלי היא עדיין ביירון סקוט ואדי גורדן אחד מוביל עם פול את ההורנטס לעונה הסטורית שני מוביל את וושינגטון בלי ארינאס כל העונה, בלי באטלר חודש+ למקום חמישי-שישי, אה ובלי איתן תומאס כל העונה - הסנטר הפותח. ומי שראה משחקים שלהם, יכול היה לזהות את טביעת האצבע שלו על השחקנים ועל המהלכים על המגרש אליהם אני מוסיף היום גם את מוריס ציקס עם פילדלפיה הצעירה. קבוצה של מאמן. עוד ראויים לציון - אדלמן עם הרוקטס, פיל גקסון, נלי בגולדן עם האמונה בדרך שלו. כמובן גם סונדרס וריברס אבל זה פחות חוכמה. כשלונות לא חסרים. אבל זה לא רק אימון - אייזיה וריילי הרי מנהלים גם את הקבוצות שלהם, כך שהם לא יכולים לבוא בטענות לאף אחד אחר... להיטפל לנמושות כמו סיאטל או ממפיס או מילווקי לא חוכמה. מאמן פרופר שלא הצליח בגדול, ובלי תירוצים מיותרים - בראון בקליבלנד. אחרי עונת הגמר אשתקד? להיות בכזה מרחק מדטרויט השניה? עם לברון שפשוט קורע קבוצות לבד? כל מה שהוא יודע לעשות זה להחמיא ללברון אחרי תצוגות במסיבות עיתונאים. קליטת השחקנים מהטרייד עדיין מאוד בוסרית.

דווקא למאמן של מילווקי מגיע מאוד להטפל

יש לו סגל מעולה ששווה פלייאוף, והוא די הרס שם את העסקה, הושיב את צ'ארלי וי על הספסל וביאס אותו ואז פתאום הקפיץ אותו לחמישיה כשהוא כבר כולו דכאוני(קראתי כמה ראיונות) והוריד את יאנליאן כדי לדכא אותו? ובכלל בלגאן בשתי עמדות הפורוורד כשגם סימונס ודזמונד מייסון לא מבינים את מקומם בקבוצה וגם צ'ארלי בל שנזרק למערכה כדי להציל את הקבוצה ויורד אחרי 3 דקות אם לא הולך לא ונשאר להתייבש...בקיצר המאמן עושה שם בלגאן וצריך ללכת. בינינו, סגל של מו ויליאמס, מייקל רד, צ'ארלי וי, בובי סימונס, אנדרו בוגוט, דזמונד מייסון, צ'ארלי בל ויאנליאן הוא סגל לפלייאוף אפילו אם רק להשתמש ברוטציה של 8 השחקנים האלו. לדעתי המאמן של הבאקס צריך להיות בראש רשימת המועמדים לפיטורין.

בוסטון או דטרויט לא יקחו אליפות השנה

דווקא בגלל המאמנים שלהם. ריברס בעיקר עסוק בלא להפריע לקוורטט לשחק - הבעיה תבוא בפלייאוף, כשצריך לעשות את התיקונים והשינויים הקטנים בין המשחקים ובין הבוצות. עד כה סונדרס הצליח להביא את דטרויט כבויה לפליאוף ואת בן וואלאס לחפש כל מקום אחר חוץ מדטרויט לשחק בו.

Puskas

New member
בלי שום ספק

יש רק 2 שמגיעים לקו הסיום בתחום.. צ'יק מפילי,עבודה גדולה! חתיכת ריצה הם עושים לאחרונה וזה מדהים! אם הם יסיימו עונה במאזן חיובי זה יהיה סופר מרשים! כל הכבוד לו..הוא שם קבוצה צעירה ושאפתנית סביב איגי ועושה שם דברים גדולים עם סגל אלמוני יחסית. אבל מס' 1 זה ביירון עם ההורנטס שלו. יופי של עונה אבל השאלה הגדולה היא מה יקרה אם נניח CP3 יפצע עכשיו..האם ההורנטס אוטומטית יפלו 3-4 מקומות במערב? למזלו הגדול,לא נאלץ ביירון להתמודד עם סיטואציה שבה הוא חסר את פול ולכן הוא כרגע המאמן מס' 1 לדעתי.. אל תשכחו אגב שהספרס המושמצים שיחקו תקופה בלי דאנקן ואחרי זה תקופה די ארוכה בלי פארקר ולמרות זאת הם עדיין בתמונת המקום הראשון במערב שזה מרשים! הייתי רוצה לראות איפה ההורנטס יהיו אם עכשיו 10 משחקים לא יהיה את CP3.. הימור שלי? הם יפסידו לפחות 5 מהמשחקים בלעדיו..פשוט ולעניין..וזה אומר שהם ירדו לאיזה מקום שלישי במערב.. בעוד שהספרס לא תלויים בשחקן אחד והוכיחו יציבות גם בלי דאנקן וגם בלי פארקר,ההורנטס דווקא בנויים סביב איש אחד ויחיד.. בכל מקרה סקוט הוא האיש שלי. עוד מישהו שראוי לאיזכור הוא אדלמן ביוסטון,יופי של עבודה אבל אם להיות אמיתי..10 נצחונות רצופים לא ממש גרמו לי לבחור בו לאגף הזה..מה שכן הביא אותו לכאן מבחינתי זה ה-11 או 12 נצחונות הרצופים בלי מינג..זה הישג! הרבה (כולל אני) חשבו שיוסטון תנצח מקס' 2-3 משחקים בלי הענק הסיני ותחזור להיות קבוצה בינונית אבל הם ניצחו בלי מינג את רוב הרצף שלהם כולל נצחונות כל כמה גדולות..ובכלל אחרי 2 הפסדים רצופים (תבוסות יותר נכון) שקטעו את הרצף,הצליח אדלמן להחזיק ת'שחקנים שלו והם חזרו לנצח והם כרגע מקום שלישי נדמה לי ולא רחוקים במיוחד מהפסגה בה הם היו עד לפני שבועיים בערך.. אז העובדה שהרוקטס אשכרה שומרים על יציבות למעלה גם בלי מינג,זה לדעתי נותן לאדלמן את המקום במועמדים,פשוט פחות מצ'יק וביירון..ובעצם..אולי אלדמן ראוי יותר מביירון? אחרי הכל אדלמן סוחב בלי מינג (שיחד עם מקגריידי מחזיק לו ת'קבוצה) בעוד שביירון נהנה מסגל מלא כל העונה..(עונה שעברה כשפול היה פצוע תקופה וסטויאקוביץ' היה פצוע הרבה אז ההורנטס היו עגלות למרות הכישרון כביכול בסגל)..טוב שיהיה ביירון מאמן העונה כרגע ואדלמן וצ'יק מיד אחריו.

the mnm factor

New member
אני לא מסכים עם הרבה ממה שאתה אומר

לדעתי ריברס סתם עומד שם על הקווים בלי באמת לעשות משהו. זה מדהים לראות משחקים של בוסטון השנה... גארנט פשוט בטירוף ומרב ההצלחה של הסלטיקס זה הוא. אייברי ג'ונסון בטח שלא נכשל- הטרייד של קיד נכפה עליו ודווקא עד הטרייד המאבס נראו לא רע והיו מקום 5 במזרח. דאנטוני לדעתי לא מועמד ראוי העונה- המשחק של פיניקס נשחק השנה ושאק לא בדיוק התחבר כמו שרצו... ולפליפ פשוט אסור לתת את התואר הזה- כי הרי ברור שהוא ישפיל את עצמו בפלייאוף... מעבר לזה לא הזכרת את ביירון סקוט, ריק אדלמן ומוריס צ'יקס שכולם מועמדים רציניים. לטעמי ביירון סקוט צריך לקחת בענק.

bobich1

New member
אני מסכים שביירוןסקוט,אדלמן וציקס ראויים

לאיזכור כאלה שהצליחו השנה. פשוט לא רשמתי את כןולם כדי לתת גם לאחרים לכתוב. . לדעתי אבל גם פיל גקסון מגיע בין המצליחים תחשבו כמה דברים הוא היה צריך לטפל: בתחילת העונה כשקובי רצה לעזוב את הקבוצה, ביינום נפצע ואחרי זה גאסול נפצע הצליח להכניס לראש של קובי לשתף את החברה בקבוצה שלו. יחסית היו לו המון סיבות לכישלון השנה ובכל זאת הוא הצליח השנה.. לגבי דאנטוני- השאלה האם הצליח העונה תהיה באמת אם קבוצתו תזכה באליפות וזה אומר להצליח להכניס את שאק לשחק עם קבוצתו המהירה.

SHNIK

New member
מסכים לגבי דאנטוני

אם הסאנס לוקחים אליפות הוא ללא ספק יעלה לעצמו את המניות באופן משמעותי (בדיוק כמו נאש, היל, אמארה ושאק שכל אחד מהם יעלה את המוניטין שלו באופן יחסי), עם זאת הפלייאוף ישוחק לאחר העונה הסדירה ותואר מאמן העונה יחולק לפני ואני די מסכים שהשלושה שהוזכרו פה (סקוט, אדלמן וצ'יקס) ראויים הרבה יותר ממנו, מסאנדרס ומריברס. ביירון סקוט שפוטר מהנטס לפני מס' שנים נחת בהורנטס שנחשבו לאחת מנמושות הליגה אז, אם מישהו היה מספר לי שעוד מספר שנים פעוט לביירון סקוט יהיה סיכוי ריאלי לחזור לגמר הNBA אך הפעם עם ההורנטס הייתי צוחק עליו ושולח אותו למכון גמילה, ההיררכיה שנבניתה בהורנטס היא אחת המרשימות בליגה ועושה רושם שנבנה שם בסיס לשנים ארוכות כשפול בפוינט וווסט וצ'נדלר מתחת לסל כבר מתבססים בתור אחד מהקוים הקדמיים המשוננים בליגה, בנוסף הייתי מוסיף גם את ג'וליאן רייט הרוקי המגוון מקנזס שפרץ לאחרונה בעמדה 3 ולטעמי כבר בשנה הבאה יהפוך את פז'ה או מו-פיט לשחקן שישי. שניק.

למעלה