דיון "כסף קטלני"

דיון "כסף קטלני"

חברים יקרים, אחרי שנים שלא היה ניתן לראות את הסדרה כסף קטלני בטלויזיה או בצפייה ישירה, החזירו אותה סוף סוף לשידורים חוזרים בהוט בידור ישראלי.
מי שכבר שכח או שלא ראה, מדובר בדרמת מתח ישראלית מסוף שנות ה90, מהמושקעות והיקרות ביותר שעשו בארץ, עם תקציב של מעל 120 אלף דולר לפרק! בסדרה שיחקו סלב ושחקנים מוכשרים כמו נתי רביץ, גלית גיאת, סנדי בר, נטלי עטיה, מיכל אמדורסקי, צופית גרנט, רפי תבור וכו. לסדרה הייתה עלילה סוחפת ומעניינת על עולם העסקים הבינלאומי, וחלקים מהסדרה צולמו במדינות שונות בעולם. לסדרה היה רייטינג גבוה מאוד בזמן ששודרה בטלויזיה.
זוכרים את "כסף קטלני"? ראיתם אותה כשהיא שודרה? שתפו

Don Nirtin

New member
לפי חיטוטים בFXP הם אומרים שזה יעלה ב22 לחודש

מה שלא מפתיע אותי כי אצל הוט "בקרוב" יכול להיות עוד שנתיים.

חחחח נכון

אבל יותר בקרוב, פחות בקרוב...הסדרה בדרך אלינו
לא יכול להסביר כמה התגעגעתי לארמר אינטרנשיונל ודיימונד קורפריישן ;)

נכון, זאת נוסטלגיה אמיתית

ויותר משאר הסדרות, כי כסף קטלני עד היום לא הייתה נגישה בשום מקום
ועכשיו אנחנו מקבלים אותה בחזרה!! :)

Reutk

Active member
זה סתם מאכזב אותי להיזכר בה.

סיום פתוח מעצבן
.

Reutk

Active member
מה לציין ספויילר?
שתי הודעות מעלי.

למרות שלדעתי עדיף לדעת מראש, ולא להתחיל לראות.

עדיף לראות, ולזכור

לזכור שהמטרה של סדרות טובות הן להיות כייפיות
גם הקטעים המבאסים והסופים הפתוחים נועדו בשביל לבדר
לא לקחת ברצינות שום דבר :)

MotheRonit

New member
זכור לי במעורפל משהו כזה

את יכולה לפרט? (עם סימון ספוילר כמובן)

Reutk

Active member
אני לא זוכרת הרבה
.

רק שתמר (גלית גיאת) הייתה בהריון משאולי (נתי רביץ) והיא עזבה נראה לי שלאחת המדינות הערביות, אולי ירדן. והוא לא ידע מזה. יש מצב שאני מתבלבלת וזה כן המשיך אחר כך. אני יותר זוכרת את האכזבה מזה שהסדרה לא ממשיכה כי הייתי במתח, מאשר מה בדיוק קרה.

הנה כמה דברים שאני זוכר

הייתי בן 11 או 12 כשזה שודר אז אני לא זוכר הכל בדיוק כמו שהיה:
בסוף העונה הראשונה שאולי (נתי רביץ) נחטף באמצע מבצע הפגזה על הכור האירני ונשבה על ידי האירנים
איש עסקים רשע בשם ששון (יונתן צ'רצ'יל) רוצה להשתלט על חברת הנשק של הרוטנברגים (רפי תבור וגלית גיאת), וצלף יורה בו באמצע פגישה
חוטפים את הבן של שאולי בגלל שסרב לחתום על עסקה עם חברה אחרת
בחור בשם ניק מנגן בכינור לייד הבורסה, ושאולי מתגרה בו. אחר כך מסתבר שזה אח שלו למחצה והוא לוקח ממנו את כל הרכוש שהיה לו...

Reutk

Active member
.

מה שאני זוכרת מהמוסד זה, שזאת הייתה סדרה ישראלית-ארגנטינאית והיה משהו שהחליפו לו לגמרי את הפנים. או שזה בכלל קרה בסדרה האחרת
. מה שבטוח זה, שאני לא זוכרת איך היא הסתיימה.

נו מי ראה את הפרק של אתמול??

אתמול היה הפרק הראשון... לא מאמין שהיו שם קטעים שאני עוד זוכר מהשידורים החוזרים של פעם חח
מדהים כמה שהסדרה הזאת מושקעת, איפה עוד תראו נופים וצילומי חוץ כאלו בסדרות ישראליות היום?
מה דעתכם??

למעלה