דיון:כיצד על מורה ללמד את תלמידו

pompii

New member
תגובה לדיון../images/Emo26.gif

1.בשיעור הראשון לדעתי המורה צריך לשבת עם התלמיד ולהסביר לו על ההילוכים, הקלאץ', הברקס וכל אלה ב15 דקות הראשונות של השיעור, ואחר כך התלמיד מתחיל לנהוג ולומד את הפואנטה בהמשך. 2.להתעצבן זה אף פעם לא טוב. אין פה שאלה של מותר ואסור, המורה צריך להחליט אם הוא רוצה להיות מורה נהיגה או לא...אם הוא מתעצבן מהר ויש לו פתיל כזה קצר אז זה לא מקצוע בשבילו... 3.אם התלמיד רוצה אז למה לא? ככה, התלמיד אמור לרדת מיד כשזה שאחריו מביא אותו הביתה...אבל יש תלמידים שלומדים מזה שהם יושבים מאחור ומקשיבים כאילו לומדים מטעויות של אחרים... ושוב- מזל טוב לפורום, זה רעיון מצויין פורום כזה

shuson

New member
לדעתי..

1. בשיעור הראשון (לפחות אצלי זה היה ככה) ממש התחלתי לנהוג (אבל בלי הילוכים) המורה אמר לי שהיום אני אנהג , אשלוט על האוטו - גז ,ברקס וכו...והוא יעביר לי את ההילוכים...ואז שיעור שני-שלישי היה שיעור כפול שבו הוא הסביר לי על האוטו ועל ההילוכים ואז התחלתי ללמוד הילוכים. 2. לדעתי צריך ללמוד נהיגה עם מורה סבלני....זה הדבר הכי חשוב לדעתי!! מורה שלא יצעק עלייך....הרי מן הסתם אתה בא כי אתה לא יודע לנהוג...רק חסר לך עוד שהוא יתעצבן על כל טעות שאתה עושה.. 3. התלמיד שאחריו בד"כ מוריד אותו....ככה זה...אצל כולם...לפי מה שאני יודעת

למעלה