דיון טיולים...

דיון טיולים...

ספרו קצת על כל מיני טיולים מעניינים שעשיתם, מה אתם חושבים על "פתיחות" בשטח? ואיפה היתם רוצים לטייל.... ואם יש לכם עוד דברים...

אוקיי אני...

לי היה היום טיול ממש נחמד.... באיזור הרגיל.. הרים, סלעים, דרכי עפר,וכאלה... אז הקיצר בהתחלה הלכנו עד שהגענו לשביל כזה נחמד בהרים ועשינו עליו טרוט. אחר כך ירדנו שוב להליכה וירדנו למטה לאיזה שביל רחב כזה ואז עברנו לקאנטר שם היה ממש פצצה, והסוסים התחילו לפתוח ועשו מש כזה מין גאלופ כזה אבל לא ממש... אז הקיצר הקסדה שלי היתה סגורה אבל מאוד משוחרר אז בקאנטר היא עפה לי אחורה מהמהירות ונתלתה לי על הצוואר.... אז כשזה נהיה ממש מהר האטתי את שון (כוסוון!!) והורדתי תכסדה רגע וסדרתי אותה. אז המשכנו הליכה... והייתה דרך כזאתי עם עליה ממש גדולה, ואני ויאיר היינו קדימה אז עלינו בהליכה ואז המדריך(ערן) והאישה הזאת שבאה לטייל עלו אותה בקאנטר(בני זונות!!! גמאני רוצה!!) ואז האישה לא הצליחה לעצו והיחיתה בטרוט ועקפה אותנו ושון התחיל לרוץ אחריה ואז הוא לא הסכים לעצור אז סובבתי אותתו והוא הסתובב כזה בדיוק על ההתחלה של הר(כזה כשזה כבר נהיה כזה כלפי מעלה) והקיצר את השאר עשינו כבר בהליכה..(יאיר אחר כך הסתובב ועשה קצת קאנטר חורה ואז חזר בהליכה) וזהו... היה ממשש נחמד..

zohark

New member
דעתי

אוקי עשיתי הרבה טיולים לפני שהתחלתי לרכב אינגליש רציני, עכשיו אני מבין שזה לא כ"כ בריא לסוסים (כמובן שזה תלוי בתנאים, אבל עדיין) אמממ היו לי כמה טיולים מעניינים של כמה ימים, אחד בגולן של שבוע בערך שיום אחד ירדנו לשחות עם הסוסים בכינרת והיה מצחיק. ועוד כמה נחמדים בנגב ובהרי ירושליים... עכשיו אני כבר לא מטייל יותר מידי...רק מידי פעם באיזור אבל לא עם נרט, בכל זאת אני צריך לשמור על הרגליים שלה...אני מטייל רק עם סוסי בצפר עם רגליים ממש לא רגישות. בקשר לפתיחות בשטח, שונא את זה, לא משנה התנאים ולא כלום, פשוט התעללות בסוס ופגיעה ברורה בבריאות שלו. מי שרוצה שייקח טרקטורון ויסע לו בכיף, אבל למה הסוס צריך לסבול?!?!?!

Alonosh12

New member
אני לא שונאת טיולים ../images/Emo159.gif../images/Emo15.gif

אבל לא אוהבת. פעם, לפני כמה שנים, יצאתי לטיול של לילה בשטח, והיה כיף
כמובן שרכבתי די מעט... אבל הנופים- מדהימים במיוחד
... במיוחד באביב... אני נורא רוצה לצאת לעוד טיולים עם לילה בשטח...

למעלה