דיון טיולים!

דיון טיולים!

מה אתם אומרים על טיול שנמשך כמה ימים?!?! הייתם מתנגדים לצאת לאחד כזה?!!? מזה דורש מהסוס?!?! מה זה דורש מהרוכב!?!? ובכלל אם מישו ניסה פעם! אני אשמח לישמוע דעה!

dearanita

New member
אני ניסיתי! הייתי בטיול של יומיים

כן כן אני למרות שזה נשמע מוזר..... וזה כאב תחת אחד גדול...

bonito palface

New member
אני הייתי...

זה דבר סבבה!! וסיימנו את הטיול על חוף הים! זה הדבר הכי סבבה שיש! אבל זה לאנשים שמוכנים לישון בטבע... אני לא ישנתי כל הלילה רק מהפחד שאיזה חייה תעלה עליי.... איזה יצור מגעיל!

tal65

New member
אני הייתי בטיול של שלושה ימים

באיזור הכינרת וטבריה וזה מדהים. כמובן שזה דורש הרבה מאמץ מן הרוכב וגם מן הסוס. צריך לדאוג לעשות מספיק עצירות בשביל מנוחה לסוסים וצריך לשמור על בריאותם. צריך לתת לסוסים מנוחה לפני הטיול כאילו לא לרכב עליהם יומים-שלושה ואז הם יהיו רעננים ולהכפיל להם את מנת התערובת והאוכל

canaroni

New member
טיול

האם ישנם טיולים כאלו לאנשים ללא סוסים משל עצמם ואם כן כמה חופש יש בטיולים האלו (אני ממש לא מעוניין שהסוס שניתן לי ילך אחרי הישבן של הסוס שלפניו ואני שאמח לתרגל לפחות טרוט אם לא יותר).

tal65

New member
תראה, לא חייב סוס פרטי

תלוי באיזה רמה אתה . אם אתה מסוגל לשלוט בסוס לבד (אל תצפה לזה בחווה של טל) ומסוגל גם לשלוט בו בקאנטר ובהתפרצויות אז אין סיבה שלא ייתנו לך להיות לבד. אני יצאתי ללא סוס פרטי

canaroni

New member
תראה...

אמנם כרגע אני ממש בהתחלה אבל אני מרגיש שיש לי שליטה זו או אחרת על הסוס ואני מניח שהיא תתחזק עם הזמן. אני בן 23 ולא ילד שלא יכול להתמודד עם קצת מחשבה ועוד פחות כוח עם סוס. ובקיצור, נתחיל אצל טל, נראה לאן זה הולך ומשם נמשיך. ועכשיו שאלות: למה אתה חושב שאצל טל זה לא יקרה? איפה רכבת ללא סוס משלך (מחיר, מיקום וכל מה שאתה מוכן לספר)?

קיייי ואם.............?!?

ואם אתה מוציא את הסוס הפרטי שלך (מה שאני לא מתכוונת לעשות!) מה אתה אמור לקחת איתך??? למה צריך לדאוג וכו............??? מבחינת כמויות אוכל (אמרו לי שפחות כי הסוסים אוכלים דשא!!(?!?!)) מישו צמוד.... ציוד ללילה לוידעת מה זה דורש בעיקרון! מי שכבר היה בכזה במה הצטיידתם?!?!

אני מוכרחה להגיד לך משהו canaronui

אוקי כוח אם הסוס אין לך מה לנסות כי הסוס ינצח... בכוח כלום לא בא... לרוב הוא בא אם המוח ומעט כוח... אומנם אתה בן 23 אתה יותר משכיל וכ'ו אבל כלום לא יבוא לך אם כוח אצל סוסים כי הם שוקלים בסביבות ה 450 קילו עד 750 קילו משהו כזה... (זה המשקל אצל סוס נורמאלי זה גם תלוי בגיל)

©oliv©

New member
לפי דעתי...

טיול שנמשך כמה ימים הוא טיול כיפי!!!! אני לא יצאתי לטיול כזה אבל אני בטוח אצא פעם אחת לפחות! לפי דעתי רכיבה בשטח לכמה ימים זה דורש מהרוכב מיומנות.וכוח סבל......למשל אני פעם אחת יצאתי לטיול של כמה שעות במסגרת קייטנה ו.... אחר כך לא יכולתי ללכת לפחות שעתיים בגלל שכאבו לי החתחת והרגליים....אז כדאי לתרגל קודם עם טיולים של כמה שעות! ומהסוס? לפי דעתי זה כמעט לא דורש ממנו כלום! חוץ מללכת....אולי קצת קנטרים או טרוטים פה ושם, הסוס גם צריך להיות בכשר....כי אי אפשר להוציא סוס לא בכושר לטיול כל כך ארוך.

אממ...

אני עוד לא יצא לי להיות בטיול כזה אבל אני מבטיחה לכם שזה עוד יקרה... מהרוכב זה דורש שליטה בסוס....ולא להיות "בלונדינית" כאלו לחיות עם זה שלא תמיד יש מקלחת או שירותים מסודרים... מהסוס זה דורש: שיהיה סוס יחסית ממושמע.. כאילו שלא יתחיל פתיחות ללא יכולת השטלתות באמצע הטיול.... ועד כמה שידוע לי לאנשים שאין להם סוס פרטי יש מקומות שמשכירים סוסים לטיולים....אבל זה עולה עוד כסף....

f a l c o r

New member
טוב שהזכרת את זה!כי..חבריהפורוםכנסו

אני הולכת לטיול כזה בקרוב.. אבל זה כנראה יהיה חצי יום.. כי אני הולכת אולי עם המשפחה שלי ואין להם נסיון ברכיבה... היי! זה נתן לי רעיון!
אפשר לארגן טיול לכל חברי הפורום... נשמע טוב... לא? אזמי שחושב שזה רעיון טוב.. אז
שיגיב!

ל f a l c o r

אממ ניסינו כבר לארגן מפגש וטיול ומה לא... אבל לא הצליח לנו.. יש כאלה בצפון יש במרכז ואני ועוד כמה מהדרום... אז זה בעיה... רובכם רוכבים אינגליש ויש כמה חוץ ממני רוכבים ווסטרן... לי אין בעיה לשבת על אוכף אינגליש כי כבר עשיתי שתי שיעורי אינגליש ואני יציבה באוכף.. (משום מה..) והכל פסדר.. אבל יש אנשים אם בעיות כלכליות שלא יכולים לבוא .. כי זה עולה הרבה אז לא ניראה לי שיבואו הרבה... וחוצמזה אנחנו איזה 20 + אנשים בפורום.... תמצא חווה שמשכירה סוסים ויש להם כל כך הרבה סוסים...

Pink Red

New member
נכון....זה רעיון מעולה אבל

אי אפשר לעשות אותו........... חבל מה?!

f a l c o r

New member
למי שקרא.. תקשיבו

דבר ראשון אני בת... :) דבר שני זה לא קשור לאוכפים ממש.. כי רוב הטיולים.. ואני חושבת שכמעט כולם הם עם אוכף ווסטרן... וזה לא הבעיה.. ואפשר לסדר את זה שמי שרוצה יבוא.. ונארגן רשימה של כולם ונארגן את זה עם החווה.. זה לא ממש בעיה אבל אם אתם לא רוצים.. אז למה לחשוב כל כך הרבה? פשוט תגידו!

Pink Red

New member
אני ממש רוצה!!

אבל איפה תמצאי מספיק סוסים לכולם............ וציוד............... ומקום.............. זה קצת מסובח... וגם לא כולם יכולים...

©oliv©

New member
אנחנו סביבות ה40+ אנשים

מי כבר ישכיר לנו כל כך הרבה סוסים? אני בטוחה שהרבה אנשים ירצו לבוא!!!!! ואין כל כך הרבה אנשים פה שיש להם סוסים.והם יכולים להביא!!!! אז אל תבני על זה!

חחחח

זה טוב אם אנחנו עולים על ה25 בכל מקרה יש טיולים מאורגנים כאלה רק צריך למצוא אותם אף אחד לא יביא תסוס שלו אם כבר אז נצא כולנו יחד כקבוצה..... אבל זה כל כך לא הגיוני שנצליח להוציא כזה דבר.....

Pink Red

New member
אנחנו עולים על ה-25........

ספירה של הדפים הראשונים וכבר מצאתי (בעזרת צאלה כמובן...) למצוא 43!! ולא ספרנו סתם אנשים כתבו איזה 2 הודעות..............!! הפורום הקטן שלנו כבר לא כל כך קטן... כנראה...

למעלה