דיון, חצי

Lost Lullaby

New member
דיון, חצי ../images/Emo32.gif

ציטוט של דארן:
"Destiny is not a matter of chance, it's a matter of choice. It is not a thing to be waited for, it is a thing to be achieved"​
אתם מסכימים? לא מסכימים? למה? אתם חושבים\מרגישים שישנם שירים של דארן או SG שמביעים עמדה כזאת? שמתקשרים לזה איכשהו?

הממממפ מסכימה

כי להגיד שגורל זה משו שאתה לא יכול להשפיע עליו בשום דרך זה נורא נוח, אני יכולה לשבת כל החיים רגל על רגל ועוד עשר שנים למצוא את עצמי ברחוב ולהגיד 'נו טוב, זה הגורל שלי ואין מה לעשות'. אני חושבת שבן אדם יוצר בעצמו את הגורל שלו ושהוא נובע מבחירות והחלטות שהוא עושה במהלך החיים שלו. בקיצור, אין דבר כזה גורל

אה והשיר היחיד שאני מקשרת לזה

איכשהו, זה סנטה מוניקה עם כל הקטע של I can be a super model וכו', שהוא יכול להיות מה שהוא רוצה.

ailag

New member
Either way, we're the same

Two people looking out to sea For a wave that will carry all our fantasies כאן הוא דוקא מדבר על הדטרמיניזם, אולי בתור אשליה. או שרק אני קוראת את זה ככה? השיר מדבר בחלקו (ובחלקו השני לא קשור בכלל) על לשבת ולחכות שדברים יקרו לנו. הבעיה עם השיר שהוא לא סגור על עצמו, הוא אוסף של משפטים. "לו היתה דרך שיכולת להיות כל מה שתרצה, האם תתלונן שזה בא בקלות?" "בכל מקרה, אנחנו דומים, שני אנשים שצופים בים, מחכים לגל שישא את כל הפנטזיות שלנו" חוץ מזה, בקושי יש פעולות בשיר, אבל יש הרבה דברים שקורים להם או שהם חושבים על לעשות. למשל "כמו המשחקים איתך ואיתי, קשה לראות פתרון - אבל זה בסדר, כי אני לא רואה את הדברים הפשוטים" מה בסדר? מה אתה מסיח את הנושא, תפתור! אז שם הם מקווים לגורל טוב שהם לא מניעים. השיר לא ממש אומר אם הוא בעד או נגד הגישה הזאת. מה שכן, אני מהמרת שהפירוש של דארן לשיר שונה מהפירוש שלי. הפירוש שלו לשיר הוא בטח "הרבה משפטים נחמדים. מוזיקה נחמדה." לכן אני מפרשת שירים בלי לשאול אותו

ailag

New member
וגם בmoon&back

יש את המעבר בתחילת השיר מה שהיא עושה זה "ממציאה סיבות להצדיק" (לא עושה כלום בקשר לגורל שלה, רק מתרצת בדיעבד) "עכשיו היא מחכה שהטייס המתאים יגיע" - לפרט? בכלל כל השיר זה מה שהיא חושבת ולא איך שהיא מגיבה, עד שמגיע סוף הבית השני, בו היא (משפט די תמוה) "שולחת אות שהיא תולה את תקוותיה בכוכבים" זו כבר קריאת מצוקה כלשהי, שאומרת שהיא פועלת כדי לשנות. אבללל.. מן הסתם זה אפילו לא הנושא של השיר
אני סתם מחטטת בשירים ומוצאת איפה מתואר הרעיון של שליטה במה שקורה לנו לעומת צפיה פאסיבית בחיים של עצמנו. ועכשיו שאני חושבת על זה, TTMAB זה שיר על מצב, לא סיפור.. אז הניתוח שלי לא ממש מתאים. טוב, חבל למחוק :)

ToryMaster

New member
../images/Emo6.gif

|אייקון של ויקי נזכרת כשהיא וגליה ניסו לנתח את a 1000 words והתייאשו בבית הראשון|

למעלה