דיון חסן וייטסייד

88nothing

Active member
וייטסייד מוביל השנה את הליגה ב2 קטגוריות סטטיסטיות: הוא חוסם 3.1 פעמים למשחק ומוריד 14.2 ריב.
בנוסף העונה קלע מעל 16 נקודות ממוצע ב62% מהשדה, מהקו וייטסייד קולע ב68%.
וייטסייד מסיים חוזה השנה(27M) ובפורטלנד כנראה לא ישאר.

מי צריכה לקחת אותו ובאיזה שכר?
ניו אורלינס: פייבורס מסיים חוזה, מה שמשאיר את ניו אורלינס עם הייז (רוקי) ומלי בעמדת הסנטר.
שכר של 12M ל3 שנים יכול להיות אחלה.

טורונטו: גאסול ואיבקה מסיימים חוזה, וליד סיאקם הנייד מישהו כמו וייטסייד יכול לשבת בול.

יוטה: אולי בסיין אנד טרייד כאשר גובר עובד ליעד הבא שלו.

Rapgamer

Well-known member
וויטסייד תמיד היה שחקן של מספרים גדולים ואימפקט נמוך.
אני חושב שטורונטו תנסה להשאיר לפחות אחד מתוך איבאקה/גאסול. זו קבוצה עם DNA מאוד מסוים ואני לא חושב שוויטסייד יתאים שם.
הקבוצה שתלך עליו צריכה להיות עם חור בעמדה 5 (אין הרבה כאלה) וגם אז בשכר יחסית נמוך, כמו מה שהצעת לגבי הפליקנס. אני חשוב שפייבורס יותר טוב ממנו ושווה לבדוק קודם באיזה שכר הוא ישאר.
לא פוסל את האפשרות שהלייקרס יביאו אותו בשנה הבאה, על חשבון הדקות של ג'בייל ודוויט.

Krit123

Well-known member
שארלוט צריכים סנטר, ומתאים להם לעשות אוברפיי לאחד לא משהו. במקומם הייתי הולך לכיוון אחר אבל זו אופציה. תלוי בדרישות שלו, אם לא יבקש לפתוח ולקבל סכום מוגזם יפתחו לו כל מיני אופציות.

88nothing

Active member
ראיתי סרטון שמציע לשארלוט ללכת על מורטרז הארל, לדעתי הוא מה ששארלוט צריכים.

Krit123

Well-known member
ראיתי סרטון שמציע לשארלוט ללכת על מורטרז הארל, לדעתי הוא מה ששארלוט צריכים.
גם אחלה אופציה, אבל תלוי כמה ירצה. אני בראש כבר שידכתי להם את פלאמלי כי הוא כנראה לא ימשיך איתנו ואולי יתפשר על מחיר נוח, הייתי שוקל גם לעשות אוברפיי קצר לגאסול אם לא ימשיך בטורונטו.

88nothing

Active member
עד 25M *4 לעונה נראה לי סביר לשוק כמו שארלוט בשביל שחקן כמו הארל.

88nothing

Active member
המספרים שלו העונה מאוד גבוהים,
להוביל את הליגה ב2 קטגוריות זה ממש לא פשוט.
זה נכון שכדי לנצל את היתרונות שלו, צריך סגל מתאים סביבו, אבל זה נכון לגבי כמעט כל שחקן.
בסוף הבחור גם חסם וגם לקח את הריב, ואפילו שיפר אחוזי שדה ואחוזים מהקו.
ואם נניח תשלב אותו בממפיס במקום ואלאנצונס?

Krit123

Well-known member
עד 25M *4 לעונה נראה לי סביר לשוק כמו שארלוט בשביל שחקן כמו הארל.
סביר, בגישה שלי אני מעדיף לזרוק את הסכומים האלו על שחקני חוץ שיש להם השפעה כללית על המשחק. אגב יש לי הרגשה שהוא לא יקבל חוזה כזה.

Rapgamer

Well-known member
הקטע שאנחנו כבר מכירים את המספרים הטובים שלו. היו לו כבר עונות של 14 נקודות או 3+ חסימות. זה עדיין לא מתורגם להגנה טובה או לאימפקט חיובי על המגרש. הוא אחד משחקני ה-empty calories הכי בולטים בליגה. אם תסתכל על המספרים שלו במיאמי גם לא תבין למה הם ניסו להיפטר ממנו בשנים האחרונות.
אישית אני מעדיף את ולנצ'יונאס על פניו, וחושב שבטווח הארוך עמדה 5 תהיה שייכת לברנדון קלארק וטריפל J.

Rapgamer

Well-known member
מסכים איתך. הביקוש לסנטרים די נמוך ואני לא יודע כמה קבוצות יכנסו ל-bidding war על הארל, שהוא בסך הכל שחקן מעל הממוצע לעמדתו.

OrEl74

Well-known member
מנהל
זה די פשוט האמת
נורקיץ פצוע, וויטסייד בחמישיה.
נורקיץ חוזר, וויטסייד משחק 7 דקות.

88nothing

Active member
מדובר בשארלוט, אין שום כלום ואף אחד לא מוכן לבוא לשם... לכן בשביל כל אחד הם יצטרכו לעשות אוברפיי
כדי להתחיל לבנות הם צריכים:
1. לפגוע בבחירות דראפט , כאן אולי שווה להם לנסות לעשות טרייד אפ.
2. להביא שחקנים שיכולים לתת שואו ומלחמה, הארל הוא כזה.

שארלוט עשו השנה הרבה מעל מה שציפו מהם, ויכול להיות ששחקן טוב נוסף יקרב אותם להתמודדות על הפלייאוף.

Krit123

Well-known member
מדובר בשארלוט, אין שום כלום ואף אחד לא מוכן לבוא לשם... לכן בשביל כל אחד הם יצטרכו לעשות אוברפיי
כדי להתחיל לבנות הם צריכים:
1. לפגוע בבחירות דראפט , כאן אולי שווה להם לנסות לעשות טרייד אפ.
2. להביא שחקנים שיכולים לתת שואו ומלחמה, הארל הוא כזה.

שארלוט עשו השנה הרבה מעל מה שציפו מהם, ויכול להיות ששחקן טוב נוסף יקרב אותם להתמודדות על הפלייאוף.
2. אני מסכים שיצטרכו לעשות אוברפיי בשביל למשוך מישהו, פשוט לא הייתי עושה אותו על הארל, או על סנטר בסגנון הזה.

1. אני מקווה עוד נעשה דיון על שארלוט, בקצרה נוסיף שבעמדה שלהם לא הייתי הולך על צעד נואש, יש להם תשתית לא רעה, הצליחו לפתח את גראהם דרך הג'י ליג. הרעיון לעשות טרייד אפ למשל אופציה מתאימה, הם בכל מקרה אמורים לבחור בערך מקום 8, אולי תהיה הזדמנות להנחית גבוה.

למעלה