דיון חלומות..

דיון חלומות.. ../images/Emo110.gif

איזה סוס\סוסה הייתם רוצים שיהיה לכם? ואולי כמה סוסים? איך הם יראו? איך הם יתנהגו? איך נראית החווה המושלמת בעיניכם? איך הייתם מתנהגים לסוס ואיך הייתם מטפלים בו? איך הייתם קוראים לסוס שלכם? ובקיצור - מהו הסוס האגדי בעיניכם?

טוי בוי

New member
כל אחד פה אם סוס או בלי סוס

שואף לחווה מקצועית משלו בחול עם המון סוסים או רק סוס אחד טוב להתחרות עליו ולזכות. אני אישית כודם כל רוצה סוס משלי אחרי ה אני אתחיל לחלם לי על חוות סוסים בחול...חחח... אם היה לי סוס הוא היה סוס שמתמחה בדרסאג' וקופץ טוב אבל יותר חשוב לי שהיה סוס דרסאג' טוב כי זה גם תורם לקפיצות והקורדינציה והתנועה והכול...אני רוצה סוס אם אופי טוב וציתן ושהיה אקטיבי ונוח לי לעבוד איתו ולטפל בו וכל זה....ופחות חשוב לי היופי כודם האופי אבל אם כבר מדמינים אז שהיה יפה! כמו זה...

animals lover

New member
החלום שלי...

זה קודם כל שיהיה לי מספיק כסף,זמן ומקום כדיי לגדל סוסים... ואני רוצה שיהיו לי לפחות 3 סוסים עם אופי רגוע,ממושמעים וכו'... אני הכי אוהבת סוסים בצבע שחוררררררררר לגמרי....אבל זה כבר פחות משנה לי......

ScooBy

New member
איך אני אוהבת את הדיונים האלה...

* סוס דרסאז' אחד ברמה גרנד פרי, (הלוק שלו זה התמונה...). סוס בעקרון רגוע אבל עם הרבה אנרגיה. * החווה המושלמת בעיני היא החווה של מוריס קאן (אם מישהו מכיר...). אורווה סטייל אירופה, אבל יותר סטייל של מפואר מאשר אורווה... *כמו שצריך להתנהג לסוס... לא הייתי מכה אותו והייתי מתייחסת אליו עם המון סבלנות. *קוראים לו... יש כמה שמות שאני אוהבת: ריקי, ניק/י, קיאנו וגיזמו. אבל לא הייתי משנה לסוס את השם...

i love rama

New member
../images/Emo42.gif אני רוצה........

שיהיה לי מספיק כסף לגדל לפחות 4 סוסים בחווה כזאת ---> בערך, הסוסים יהיו בצבע שחור, בקסקין שחור, פלומינו וצסטנט (איך שלא כותבים את זה...), הסוסים יהיו מאולפים לריינינג ופלזר, יהיו שקטים מאוד וממושמעים וזהו בערך... אם יעלה לי עוד משהו בראש אני יכתוב......

Sweet SuGaR

New member
טובבבב

הייתי רוצה שיהיה לי אנדלוסי... חח ועוד סוס תותח לקפיצות, אפילו שניים...חחח החלווום
לא אכפת לי מהצבע... באמת שלא... החווה המושלמת
ואיך מתנהגים לסוס? חח כמה שיותר באהבה וסבלנות... פרלמנט לייט!!1 יה בייבי!!!!!!

S H I L G I

New member
אוקייייייי../images/Emo29.gif

הייתי רוצה סוס הפלינגר שמנמן פלומינו יפיפה.. הוא יהיה שקט אבל שתהיה לו הרבה אנרגיה שיוכל לקפוץ לגבהים, שיהיה מוכשר מבחינת דרסאג' הייתי מפנקת אותו.. הייתי קוראת לו APPOLO STAR והשם המקוצר זה APPOLO והחווה... משהו כמו בכפר מונאש... זו אורווה פרטית יפיפיה מנאז' יפה ליד הבית , מנג' בגודל של לונג' אבל מרובע, אפשר לעשות מה שריקי עשתה, הצמיחה בו דשא.. ומנז' ענקי שאפשר לעשות בו תחרויות ולשחרר תסוסים.. וזהו

תשובותי!

ווואל- הייתי רוצה ארבעה סוסים.
1. פוני שקט וחמוד, בן 10, גובהה 95 סמ' מסורס וחמוד.- 2. סוס אנדלוסי מדהים ענקי, 1.60 לא מסורס (עם ביצים).- 3. סוס קפיצות בעל מזג נחמד 1.59, לא מסורס, עם שטויות כמו באקינג וכאלה.- 4. סוס מקומי מופרעעעעעעעעעעעעעעעעע!!! בצבע ערמוני,לא מסורס, עם רעמה בלונדית בהירה...
גררר
. 1.40.- אקסקליבר.
החווה המושלמת, חווה כמו בתמונה: חווה מקומית נחמדה .
אין דבר כזה סוס אגדי, כל הסוסים מושלמים!
*-התמונה לא עולה, פעם אחרת. פיצי.

TauraMan

New member
היי!! ../images/Emo20.gif

אני שומעת פה נימת לגלוג על סוסי קפיצות נמוכים?? בושי והכלמי לך!

GrEeNwOmAn

New member
אני, אני, אני!

הייתי רוצה סוס כמו שבתמונה ששמתי בהודעה זו, אוקיי- אני מקורית ויצירתית, הסוסים נכון להיום שאני רוצה שיהיו לי בחווה: פוצ'יני איקס כרמל חוואג' טאורה אלמוגי רוז קוזט לנסלוט בוטן פליקס ג'וני אקונה u פיקולו מיסי אזארו ? סיזר ? נפו קאיה דיזל ועוד... המון! הייתי רוצה להיות עשירה בפולללללל גז@ ולעשות חווה מפוארת עם 5+ כוכבים! הייתי משקיעה את כל כולי בסוסים, לוקחת מדריכים מיומנים וכך גם מאלפים. כל סוס אגדי בעיני, הייתי רוצה את כל הסוסים מחוות עמק זוהר ושל דניאלה! זה מושלם! וזה בחים לא יקרה, אך תיהיה לי חווה!

GrEeNwOmAn

New member
דוגרי... ../images/Emo39.gif

חלמתי אתמול בלילה חלום מקסים על סוסים! אוקיי החלום הולך כך- אני עברתי לחוות עין המפרץ ושם נתנו לי לרכב בשיעור הראשון על אלמוגי, היה סבבה, קפצנו ואלמוג עשה לי שטויות.
ואז שיעור לאחר מכן נתנו לי לרכב על טאורה ודורון אימנה אותי, וקפצנו והוא היה מלך כרגיל, ואז דורון שמה לי מכשול 1.00 וטאורה כזה מזנק ואני איתו.
ואז המנהל שלכם התלהב ורצה שאני אתחיל להתחרות במקצה 80 על טאורה. ואני ממש שמחתי אז קניתי לי מלא ציוד הכי טוב שיש בארץ. בתחרות אני זכיתי 1 ועוד כמה אנשים זכו עם טאורה ראשון כולל דורון שבחלום שלי היא מתחרה 1.10. קיצר דורון ואני בסוף קונות את טאורה, ואנחנו וטאורה חיים באושר ועושר. ולוקחים איתו מקומות בהמון המון מקצים, והתעוררתי אחרי שקפצתי עם טאורה 1.20 בפעם הראשונה בחיי, וכמעט איבדתי שיווי משקל. אבל גם החימומים היו טובים, עכשיו אני הולכת לספר לדורון את החלום הזה באייסיקיו ולהכריח אותה להגיב! וגם אתם תגיבו.
זה היה חלום שאוווווווווה, הלוואי שיתגשם...פפפ... בן כמה טאורה, דורון?

אני לא רוצה מיליוני

סוסים ואורווה ענקית....... הייתי רוצה אורווה ביתית ופרטית קטנה ויפה עם תנאים מעולים ובה שני סוסים זיהו! שיהיה לי תזמן להגדיש לשניהם את הזמן הדרוש ואת כמות האהבה שאני חושבת שדסוס צריך לקבל! אבל החלום האמיתי שלי הוא שהסוס שיהיה לי... והז לא משנה איזה סוס יפה או מכוער שחור או לבן גדול או קטן העיקר שדע לקפוץ אבל הכי הכי שנוכל לדבר זה החלום הכי ענק שלי שבחיים לא יוכל להתגשם וזה מבאס אבל הייתי נותנת הכל בישביל היכולת לדבר עם הסוסים שאני רוכבת עליהם!

TauraMan

New member
חחח אחלה חלום!!../images/Emo20.gif

טאורה בן 9, בגיל 6 הוא הגיע אלינו והתחילו לאמן אותו לקפיצות(הוא היה סוס ווסטרן) ואחלה חלום
טאורה קופץ גם עם ילדים שיודעים לרכב אבל עוד לא מתחרים מטר
הוא מלך

GrEeNwOmAn

New member
לשי ולדורון ולכל הסקרנים מבננו../images/Emo39.gif

סבבה, ודבר שני אז זה אומר שאני בשותף עם שי על צ'יקו ועם דורום על טאורה. אל תדרשו ממני להחליט, כי זה סוף העולם? מי מאמץ איתי את פוצ'? טוב אני יאמץ לבד אם לא יהיה ביקוש...

GrEeNwOmAn

New member
עדי ואני בקרב וירטואלי ו...../images/Emo39.gif

ולעדי תודי שאני בשלבי ניצחון, אבל היא קשיחה כמו אגוז מלך!

למעלה