דיון חוות...... 1. באיזה חווה את/ה רוכב/ת? 2. איזה סגנון את/ה רוכב/ת?
© ©GizmO© New member 18/4/03 #1 דיון חוות...... 1. באיזה חווה את/ה רוכב/ת? 2. איזה סגנון את/ה רוכב/ת?
© ©SEAN and INDIANA© New member 18/4/03 #5 גמאני!! חוות איתן קיבוץ אילות ווסטרן!!! אני רוכבת ווסטרן גאה!!
S shaililo New member 18/4/03 #9 ווווווואאאאאאאאאאאאאטטטטטטט?../images/Emo28.gif עזבו 1.משמר העמק 2.אינגליש
ב ביוטיהיפה New member 18/4/03 #12 אני! -אני רוכבת גם בחוות אביב שבינוב וגם בחוות הפסגה בניהולה של דניאלה גרוס -דרסז'
T TiKi PooH New member 18/4/03 #13 אני...../images/Emo80.gif 1. רוכבת בחוות איצטרובל 2. ווסטרן ( זה מה שמלמדים שם, אפל בעיקרון אם מישהו יודע על חוות אינגליש בסביבת כפר סבא אז תגידו...כי אני רוצה לנסות גם אינגליש..)
אני...../images/Emo80.gif 1. רוכבת בחוות איצטרובל 2. ווסטרן ( זה מה שמלמדים שם, אפל בעיקרון אם מישהו יודע על חוות אינגליש בסביבת כפר סבא אז תגידו...כי אני רוצה לנסות גם אינגליש..)
ט טאורה המלך New member 18/4/03 #14 דיון???טוב... 1.עין המפרץ אימפריה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2.אינגליש-קפיצות
ט טאורה המלך New member 18/4/03 #19 זה לא איקסים.. זה 60 אני נעלבתי שנה הבאה אני מתחרה עם טאורה 60 פונים וקורעת את כולכם!!!!!!!!!!