דיון חוות מעניין!

דיון חוות מעניין!

אם הייתם חייבים לבנות חווה, בלי הגבלה של כסף, איך הייתם בונים אותה? כאילו איך הייתם בונים את האורוות, כמה תאים, איזה מנג': מקורה או תשתיות וכו'....

i love INDIANA

New member
אממ....

הסורק שחלי מקולקל אז אני לא יכולה לסרוק תסרטוטים אבל": היו שם לפחות 10 תאים גדולים של לפחות 4 מטר מרובע! ויהיו גם עוד איזה 2-3 תאים לסוסים אורחים... יהיה שתי מנז'ים, אחד לאינגליש שיהיו שמה כל מיני מכשולים ואחד לווסטרן עם חביות וקוולטים (לנוחות כדי שלא יהיה כל הזמן צריך לגרור את כל הדברים ממקום למקום) ויהיה אונד פן דיי גדול. ויהיה שני מבנים גדולים שאחד יהיה מחסן לכל כלי העבודה ואחד חדר אוכפים. ויהיה גם מטבח קטן כזה לשעות מנוחה. ויהיה מגורי עובדים אבל לא לייד האורווה... ויהיה גם פינת חי כזאת קטנה עם כמה עיזים וכמה כבשים וארנבות... ויהי גם מכלאה כזאת גדולה עם מרעה לכל מיני חמורים וסוסים שניצלו מהתעללות כאהלה.. ובין כולם יסתובבו כלבים וחתוליםשאימצתי מהרחוב.... וככה פחו או יותר....

החווה שלי...

http://www.oldtownbarns.com/stables_photos/16_stall_custom.jpg ^ תמונה של החווה שלי מבחוץ http://www.oldtownbarns.com/stables_photos/12x12_whiteceiling_int.jpg ^^ מבפנים... החווה שלי תהיה מלאת ירוק, איזה 30-40 תאים, 5-10 סוסים שלי, וכל השאר פתוחים לפנסיון. האורווה לא תהיה אורוות בית ספר, אלא פנסיון ותחרויות ברמה גבוהה. 2 מנזים מקורים, אחד לדרסז' אחד לקפיצות, 5 מנז'ים בחוץ, 2 בגדלים שונים לקפיצות, 2 לדרסז' ואחד פשוט גדול לרכיבות חופשיות. יהיו 5 מרעים, אחד גדול שיהיה פתוח לפנסיון, עוד 2 שלשם יוציאו את הסוסי פנסיון, אחד שלשם אני אוציא את הסוסים שלי בלבד ואחד אחרון שיהיה ע-נ-ק ובו יהיו מכשולי כרוס קאנטרי. בקומה העליוני אני אגור יחד עם עוד 2-3 אנשים שיעבדו באורווה... חלומות...

shaililo

New member
זה ממש יפה...

החווה שלי:....

טוב אז אני הייתי בונה 12 תאים 5 על 5 מטר עם נסורת וקש לריפוד והייתי מביאה תאילנדי שינקה תאים פעמיים ביום - בוקר וערב. הייתי בונה שלושה מנג'ים- שתיים 20 על 40 מטר ועוד אחד 40 על 60 מטר לתחרויות. אז הייתי בונה מרעה מקורה לסייחים. כל החווה תהיה מקורה. ויהיה חדר אוכפים עם מגנים רק מתוצרת proffesional choice, ראשיות, חגורות בטן, ואוכפי דרסז' מהתוצרות הבאות: passier & sohn, stubben, kieffer ועוד... הסוסים היו מקבלים אוכל 3 פעמים ביום - ארוחות מלאות(תערובת וחציר). הסוסים היו יוצאים להוציא אנרגיות פעמיים ביום(בבוקר יוצאים לרוץ אחד אחד במנג' ואחרי הצהריים לעבוד מינימום שעה כל סוס.) באורווה יהיו לי 8 סוסי בי"ס ו-4 לפנסיון. בין סוסי הבי"ס יהיו לי סוסי הנובר, dutch warmblood, אנדלוסים(למתקדמים יותר), פונים מקומיים למתחילים ועוד... החווה תתמחה בדרסז', ובא יהיו את גדולי המאמנים מארץ ומחו"ל כמו: עודד שמעוני, דניאלה גרוס, סוזן וון דייטץ ועוד...

למעלה