דיון חדש

OFIRB9

New member
דיון חדש

רגעים בסדרה שהראו את הקשר בין מיסטי לאש (הרעיון מהדיון הקודם) ג'ואי אומרת: כששניים רבים בינייהם זה מתוך אהבה אש ומיסטי: אז אני אוהב\ת אותו\ה??? בסרט השני הילדה המעצבנת: מיסטי תשתדלי לא לקנא 2: את אחותו הקטנה? מיסטי: ממש לא! עם כך את בטח החברה שלו מיסטי מסמיקה:אווו דוחה 3: מיסטי במשפט של המאה: אש לא צריך לדאוג כי יש לו אותי *מקיאה בצד* מה עוד?

OFIRB9

New member
עוד דיון

תראו הפורום קצת ירוד בוא נודה אז אני מקימה דיונים!!! רגעים טובים מהסרטים סרט 1 מפוצצים את אש, אהבתי מיו עושה שטיות כשצוות רוקט לא שם לב, אהבתי מיאו מדבר עם עצמו, XD סרט 2 הילדה המעצבנת: למה את רוצה לבוא? להציל את החבר שלך? מיסטי: הוא חבר, והוא ידיד טוב, אבל הוא לא החבר שלי! טרייסי:אתן מדברות עליי? ברוק משתגע עם פוקימונים על המסך כשפרופסור אייוי עם הפרצוף המטומטם שלה לא מתייחסת המשפטים המפגרים של סלוקינג "לא יזיקו לי מכנסיים" סרט 3 צוות רוקט "איך יכול להיות שהם מדשדשים עם הם הולכים?" מיאו "הם הולכים בתוך המים?" ג'יימס "כן" "אז הם מדשדשים!" הוויכוח של לפני יותר טוב אבל שחכתי אותו צ'ריזרד מופיע, אהבתי מאוד מאוד אמא של אש לא מתייחסת אליו כשכולם עומדים בפרופיל רואים את השיער של אש ליד הפרצוף של ברוק והוא נראה כאילו יש לו חיוך מפגר על הפנים XD סרט 4 לא זוכרת, אבל הכי אהבתי שכל הפוקימונים באו להתקיף את הרוקט המעצבן הזה

Thestral

New member
בסרט השני זה כלכך נכון!../images/Emo149.gif../images/Emo108.gif

היא (מיסטי) גם תוקעת "הממממממממממ" עם נידנוד ראש כזה! זה ברור שאש דלוק על מיסטי הלוואי שמאי תפריד ביניהם הלוואי הלוואי אומרים שעונת האדוונס תהיה ממש מעולה

לא רק בסרט השני!!!../images/Emo152.gif../images/Emo19.gif

גם בקטע שהיא אומרת:"גם אנחנו נתחתן מתיישהו,נכון?" אש:"אממ...כן" ואז שניהם מסתכלים אחד על השני ומסמיקים.... יש במנגה רומן של ג'סי וג'יימס(אם זה לא במנגה,זה בסתם קומיקס ) ואני יכולה לשים תמונה...הם מאוד חמודים ביחד

OFIRB9

New member
שים! שים!

ג'סי\ג'יימס רול! למרות שאש\גארי יהיה הכי שווה

למעלה