דיון חדש...

maor13

New member
דיון חדש...

הדיון הזה אפילו די עלה בכיתתי... -----נטיעות בני עקיבא----- תגידו אנשים, מי שהולך... (גם מי שלא יכול להגיב...) אתם באמת הולכים בשביל ה"נטיעות"??? אתם באמת הולכים -בשביל- המצווה הזאת...? (זאת מצווה, לא?) אתם באמת הולכים במיוחד בשביל -ליטוע עץ-??? טוב אז אצלנו בכיתה... לא היה אפילו ילד 1 שיכל להגיד במפורש הוא הולך. במיוחד בשביל זה! ואפילו רובם, ממש לא הולכים בשביל זה. אלא בשביל ה... חבר'ה.. וכלזה.. ובשביל הטיול עצמו, הפסדת לימודים וכו'... אפילו אני. (מודה
!) מה אתם חושבים??? ...

טוב,אז,../images/Emo15.gif

אני הולכת מכמה סיבות:
כי בכל זאת!זה טיול!
כי אני הולכת לפדגוש פול אנשים
כי מפסידים יום לימודים
והסיבה החשובה:באמת נראה לי שזה חשוב לנטוע ולעשות יערות!באמת!חשוב לישב את הארץ וככל שניישב אותה יותר יהיה יותר טוב!ואין לי כוח לפרט..אני אחרי זה יפרט..

טוב....

ברור שיהיו החברה שהולכים לנטיעות כדי לפגוש אנשים או בשביל שיהיה יום חופש.... אז מה לפי דעתי מותר להם..... שיהנו להם... וגם אם נטיעת עצין זו מצווה... אז שילכו ויעשו ת'מצווה הזאת בכיף..... *אני אישית לא הולכת....[כי אני לא בבנ"ע...] אבל בכל זאת יהיה לי יום חופש!!!!!!! אם אתה הולך... תהנה...
דרך- אגב... תעשה את זה בכיף....

maor13

New member
תגידו, הייתי רוצה לפתוח דיון אבל...

יש פה אנשים שלא בבני-עקיבא כמו שאני מבין, והרבה! אפשר לדעת למה??? מה רע??? ... סתם מעניין לדעת... והמורה שלנו שזה בסדר ללכת בשביל החברים וכלזה... אבל עדיין, זה נטיעות! לא מפגש חברתי! ותאמינו לי שאם היו אומרים ש... הולכים לנטוע וחוזרים ישר, אז לא היו הולכים. לא מסכימים?

תראה....

אפ'חד לא אמר שיש רע בבנ"ע [אם אחי יראה את זה.....
] *אז מה אם נטיעות זה לא מפגש חברתי....אני בטוחה שאתה לא אמור ללכת ולטעת עץ, עם פנים של 9 באב, ועם תהיה עם חברים זה יהיה לך ממש כיף...

למעלה