דיון חדש:

Ran-182

New member
אה.. מגניב

אכן טראוויס מתופף דגול. ת´חולצה... לא זוכר, אבל זה כמו ללכת עם פרסומת ענקית על החולצה שלך. כמו הדיסק האחרון שלהם, Punk Guy, מקדימה יש את הציור בקדימה של העטיפה של הדיסק, ומאחורה, את כל השמות של השירים. אבל העיקר הכוונה

HelloweeN

New member
מוצר טוב מוכר את עצמו לבד.

אבל עדיין אני גאה ללכת עם חולצות של להקות שאני מאוד גאה בהם כמו מטאליקה (עם הסמל הישן כמובן - לפני ההתמסחרות, דהיינו בלאק אלבום), איירון מיידן, HELLOWEEN ועוד כמה......

Bunny_girl

New member
אתה לא תגיד לי !

טום הוא גיטריסט טוב ! אולי לא טוב, אבל בהחלט טוב ! כל אחד זכאי לדעה משלו, וזאת הדעה שלי ! מי אתה שתגיד לי לשנות אותה ? ודרך אגב, באמת תודה ש"גילית" לי שבלינק זה פאנק רוק !..ממש לא ידעתי ! נו, ברצינות ! זאת הלהקה האהובה עליי ! וכשאני רושמת "פאנק רולז" אני מתכוונת לנופקס וכו´ וכו´ ... קאפיש? יופי. ביי ביי ורד ושכתחי להוסיף: PUBK RULEZ ! הא !

HelloweeN

New member
אז זהו שלא !!

הדיעה שלך לא מעניינת אף אחד !!! היא סובייקטיבית! זה שהוא גיטריסט לא משהו זאת עובדה !!!! קפיש ???!!! עובדה !! אובייקטיבית! מצידי את יכולה לחשוב שטום לוקח כל אחד והוא הכי טוב בעולם, אבל מה ´כפת לי ??!! כולנו יודעים את העובדה... קפיש ???!! יופי!! ביי ביי חחחחחחחחחחחח......

Bunny_girl

New member
כן , בסדר...

ברור שהדעה שלי היא סובייקטיבית ! כל דעה היא סובייקטיבית ! בגלל זה קוראים לה דעה...חשבת על זה אולי?! לא אמרתי שטום הכי הכי הכי טוב בעולם, רק ציינתי שלדעתי הוא גיטריסט טוב ! מה הבעיה? זה פורום בלינק 182 ולא פורום "HELLOWEEN" ! למרות ששירים של בלינק הם קלים לניגון והאקורדים חוזרים על עצמם, אני אוהבת את הסגנון של טום, אוקיי ? מותר לי? תודה באמת ! ובקשר לטראויס, אני מסכימה איתך שהוא פשוט מצויין! (או שאולי אתה רוצה לריב גם על זה.....?) *זהו,נגמר הויכוח. לא באתי לפורום הזה בשביל לריב ואני מקווה שגם אתה לא. אנחנו בסדר עכשיו? יופי. תודה רבה, אני סיימתי. *דרך אגב, איזה עוד להקות אתה שומע ? ביי ביי ורד.

HelloweeN

New member
ידידתי היקרה!

אז זהו! שכן אמרת ש"טום הוא אחד הגיטריסטים הכי טובים בעולם" !! תסתכלי כמה הודעות למעלה ותמצאי את זה. אז אל תסתרי את עצמך, כי בויכוח הזה ידי על העליונה. דבר שני, תועילי בטובך להסביר לי מזה פורום HELLOWEEN ? אולי קיים פורום נסתר וסודי בשם Bunny_Girl שאנחנו לא יודעים עליו ??
להקות שאני שומע.. לא נראה לי שאת מכירה helloween, gammaray, children of bodom, slayer, kreator, in flames ועוד רבות ומגוונות. שיהיה לך לילה טוב!

Bunny_girl

New member
אוקיי...הבנתי ! ../images/Emo8.gif ../images/Emo65.gif

שוב שלום לך ! תראה, כשרשמתי שטום הוא אחד הטובים בעולם זה היה ברגע של התלהבות ! כי אני מאוד מאוד אוהבת את בלינק ! ובקיצור, הדעה שלי, ולא ברגע של התלהבות נשארה כך: טום הוא גיטריסט טוב. אני מודה, יש הרבה יותר טובים, אבל הוא גם טוב. ובקשר לפורום, לא משנה. זאת סתם הייתה יציאה לא קשורה ! ודווקא אני מכירה את הלהקות שרשמת! לא ממש מכירה את השירים, אבל מכירה את הלהקות. אז אני מקווה שהויכוח הסתיים אחת ולתמיד. ביי ביי ורד

HelloweeN

New member
אני מבין.

אני בהחלט מבין את אהבתך הרבה לבלינק, ואת היציאות שלך... אך עדיין צריך לקחת הכל בפרופורציות הנכונות (כמו בכל דבר בחיים - מנסיון!). יום טוב. סלחי לי על בורותי בנושא חוסר האייקונים המפגרים האלה כי אני ממש לא בקיא בנושא.

punk_man

New member
די לריב...... ../images/Emo3.gif

ורד מזה לא לריב את יודעת שבלינק הם "ה" להקה אז אל תריבי עם עוד אנשים על זה טוב ודרך אגב תודה על החולצה.....

Bunny_girl

New member
איתי ?!

איתי? האם זה אתה ?! חחהחחחהחה זה לא מריבה זה ויכוח .. אבל הוא כבר נגבר, אז לא חשוב.! אתה שוחר שלום! תתקשר יא קקה ורד

Bodom-child

New member
הוא לא יודע לנגן בגרוש

יש להקות בסגנון שמנגנות הרבה יותר טוב. ותפסיקו להתבלבל בין פאנק למוסיקה שאתם שומעים. פאנק אמיתי זה הקלאש, סקס פיסטולס, ראמונז ועוד רבים וטובים שבלינק רק יכולים לחלום להגיע לרמה שלהם.

HelloweeN

New member
מה איתו ?

בלינק אולי קצת פופאנק... אבל בתכל´ס הסגנון שלהם זה פאנק רוק. יענו אם לא הייתי רואה קליפים שלהם באמטיוי, הייתי ישר אומר שהם פאנק רוק.

חולוני

New member
לא. פופאנק.

Punk-Pop is a post-grunge strand of alternative rock that combines power-pop melodies and chord changes with speedy punk tempos and loud guitars. Green Day and Weezer were the first bands to popularize this variation of alternative rock in 1994, though there were several groups to play this style before either group and there were many artists that followed their stylistic blueprint after their success. וזה מה שבלינק, ופופאנק עלוב למדי.

R K L

New member
אני הכי אוהבת את מארק

למה...? כי הוא כזה כוסון...
והדיסק: The Mark Tom and Travis Show
קרן

Ran-182

New member
דבר ראשון, ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

ו... הדיסק הכי מועדף עליי, אני מאוד אוהב את Fentoozler, בגלל המקוריות בלי שימושים עם אפקטים של אולפן והכל (לעומת TOYPAJ החדש שלהם, שיש משתמשים המון באפקטים). אבל... הכי מועדף עלי זה דוד ראנץ´, דיסק ע-נ-ק. וגם לדעתי מארק כוסון (תמונה מצורפת)
סתם, האמת, אני מעדיף את טום, גם בגלל שהוא הגיטריסט וגם בגלל שיש לו קול מיוחד (וגם שמעתי שהוא זה שמציע וכותב את רוב הטקסטים לשירים). Ran-182

למעלה