דיון חדש...

Blue Eyessss

New member
דיון חדש...../images/Emo47.gif

ו איזה מין סוג של משהו שיכול לההפך לדיון קיצר דיון בפוטציה =P טוב כמו שרובינו יודעים לסוסים לא משנה באיזה רמה הם מעורבים לנו בחיים יש השפעות לעיתים מאוד גדולות... אז אני רוצה שכל אחד יכתוב יתרון אחד או שניים ויתרון אחד או שניים שיש לזה שסוסים זה חלק מהחיים שלו... וכל דבר תסבירו למה..כי זה באמת מעניין אותי לדעת מה זה סוסים בשבלכם ואיפה אתם רואים את זה כמשו שלילי ואיפה כמשו חיובי....

מממ..

יתרונות: 1.זה ממלא לי זמן שלא היה לי מה לעשות בו,כל פעם שמשעמם אפשר ללכת לחווה (במזל כי היא קרובה לבית שלי) ולהעביר תזמן וגם להועיל תוך כדי כי זו גם חווה טיפולית. 2.אין ספק בכלל שמהעיסוק עם הסוסים לומדים המון דברים כמו אחריות,אהבה לבע"ח וכו' וכמובן כל היתרונות שיש בספורט. חיסרון: 1.לפעמים זה מונע ממני לעשות דברים אחרים,זה בא על חשבון חברים ולפעמים לימודים.

לודמיר

New member
אני:

יתרונות: 1. תמיד יש לי לאן לברוח, ותמיד יש שם מישהו שיקשיב לי, ולא יענה. 2. אתה מנסה להיות הכי טוב בשביל הסוס שלך, ומוציא מעצמך הרבה יותר ממה היית מוציא אם לא היית רוכב. חסרונות: 1. בשבילי לפחות, זה רק סוסים. כלומר, אין לי זמן לעשות דברים אחרים, אבל זה בגלל שאני הקרבתי את עצמי בשביל זה, אז לא יודעת עם זה ממש חסרון... 2. לא תמיד אתה מסוגל להוציא מעצמך הכל (בעיות בריאות אהמ אהמ...) וזה מביא להמון בלבול ורגעי תסכול

fliperit

New member
טוב...

יתרונות: 1. זה גורם לי להשיגע במשהו וללכת עד הסוף. אני לא כמו רוב בני הנוער- כל היום טלויזיה או קניות בקניון. 2. זה כיף לי. אני כל השבוע מחכה לרכיבות.. חסרונות: 1. זה כל החיים שלי...אני לא עושה שום דבר אחר... 2. אני משקיעה בזה את כל הכסף שלי וזה בא על חשבון הרבה דברים אחרים.. אבל סך הכל...למרות החסרונות- זה משהו שאני בוחרת לעשות וטוב לי וכיךף לי איתו...ככה שסוסים זה כל החיים שלי מבחירה

cowgirl Ms

New member
טוב.../images/Emo80.gif

יתרון: ** בזמנים שעוד רכבתי כל יום והייתי פעילה מאוד בחיי החווה, כל העבודה הפיזית חיזקה אותי.. ואני בן אדם של עצלות, אם לא תהיה סיבה מספיק טובה בשבילי לזוז, אני פשוט לא אזוז... ** בזכות הסוסים הכרתי המון אנשים שהם חלק בלתי נפרד מהחיים שלי ומילא לי את הזמן בהמון חוויות מדהימות. ** הכרתי את תות
חיסרון: ** אני לא חושבת שיש חיסרון כלשהו כאן... הייתי אומרת שזה לקח ממני המון זמן, אבל זה יהיה טיפשי כי בזמן הזה שנלקח ממני עשיתי משהו שאני אוהבת, אז זה בכלל לא רלוונטי.

לא רע נטע ../images/Emo8.gif

יתרונות: 1. אממ אני חושבת שזה נותן הרבה לבן אדם.. לאופי.. כמו אחריות, לסמוך על מישהו אחר, לתת לאחרים.. כי שאתה בחווה יש עוד הרבה אנשים מסביבך וצריך להתחשב באחרים ולוותר בכל מיני דברים אחרים.. 2. כמו שמריאנה אמרה.. אני גם ממש עצלנית.. יש לי תקופות שאני מחליטה ואני עושה הליכות וכאלו.. אבל ברכיבה זה לא רק שזה ספורט וזה מפתח שרירים זה גם ממש כייף.. לפעמים הליכות זה דבר משעמם כי הולכים באותו מקום או שהולכים לבד.. וברכיבה תמיד זה מעניין וכייף... 3. זה עזר לי גם בקטע של להשקיע במשהו שאני באמת אוהבת וגם אם יש קושי ברכיבה אז לא לוותר ולהמשיך ולדעת שזה תקופות או להסתכל על צדדים חיוביים אחרים.. שזה עוזר גם בחיים.. חסרונות: 1. חסרון אולי שזה מסוכן.. אבל טפו טפו טפו לא קרה לי נפילות קשות ונפלתי הרבה ואני מקווה שגם לא יהייו... 2. והדבר היחיד שבאמת נראה לי כחסרון זה שזה באמת תופס הרבה זמן מהחיים.. ולמשל יש תחרויות בשבת אז אני לא יכולה לצאת ביום שישי עם חברות שלי למסיבות או למקומות עד מאוחר.. אז זה בעייה.. ובכלל גם לפגוש חברים/חברות אחרי בצפר אי אפשר וצריכים גם ללמוד אז אי אפשר להספיק הכל.. אבל שטויות הסוסים חשוב לי יותר מחיי חברה..

Blue Eyessss

New member
טוב..../images/Emo47.gif

יתרונות 1)כל העניין של התחרויות והטיפול בסוסים וכל הקשיים והאכזבות של זה עשו אותי ממש בנאדם חזק...אני ממש מרגישה שזה הכין אותי לחיים האמיתיים וכאלה... 2)הקשר שיש לי עם הסוסה הזאת וכל העבודה עם סוסים זה אחד הדברים הכי מדהימים שיש...וכל האנשים שפוגשים מהענף וכל מה שסוב את הסוסים מבחינה נפשית וחברתית זה ממש מדהים חסרונות 1)כל הכסף במשפחה הולך על הסוסים...וזה ממש ממש יושב לי על הלב=\ אנחנו חוסכים כ"כ הרבה משאר המשפחה בשביל לשלם על הסוסים וההוצאות של הסוסה... ולאדעת זה סתם עצוב לי ממש 2)סוסים זה החיה הכי לא צפויה...ושהיא נפצעת אין מה לעשות.. ושהסוס בדיכאון אין הרבה שאפשר לעשות...ולאדעת החוסר שליטה שיש בכל המצבים האלה ממש קשים...

למעלה