דיון חדש...

shelly1975

New member
דיון חדש... ../images/Emo41.gif

למה זה קורה שמישהו שכ"כ מתאים לנו ולכאורה עונה על מה שאנחנו מחפשים, מחזר אחרינו ואנחנו מוצאים את עצמנו בכל זאת דוחים את חיזוריו (מפחד אולי) אבל כשהוא/היא נתפס/ת על ידי מישהו/י, אנחנו מרגישים החמצה, פספוס ואוכלים את עצמנו על שלא נענינו כשיכולנו. למה קורה לנו שאנחנו לא מעריכים דבר טוב כשהוא בידינו אלא רק כשהוא/י בידי מישהו/י אחר/ת

magenta73

New member
ככה!

פסיכולוגיה בגרוש, כן... יש צורך שגבר יהיה אטרקטיבי. אם אישה אחרת רוצה אותו, כנראה שיש לה סיבה למה, לכן הוא הופך פתאום לאטרקטיבי יותר... ובכל מקרה, לא בוכים על חלב שנשפך...

יובל 33

New member
אז אני חושב שענית לעצמך בשאלה:

ולכאורה עונה על מה שאנחנו מחפשים

shelly1975

New member
I guess u'r right

עצוב שכך. זה דווקא ממש לא רלוונטי לגבי. אני לא מאוהבת באף אחד ובטח לא במישהו שיש לו מישהי. אבל מכירה קרה לי בעבר וכשאני נתפסתי בזמנו על ידי ה-X האחרון היה מישהו שהייתי מאוהבת בו עד שנתפסתי ורק אז הוא רצה אותי מאוד. היום אנחנו לא יחד כי כבר ירד לי ממנו.

אחלה שאלות על הבוקר שלי.

קרה לי בעבר שנורא רציתי מישהי חיזרתי אחרייה תקופה וכל פעם היא נתנה לי להבין שלא ממש מעוניינת.פעם היא אחרי קשר,ופעם היא יוצאת עם מישהו. וכשהיא רצתה אני כבר הייתי תפוס חזק.והיא התחילה לחזר אחרי יותר ממה שאני עשיתי.ובסוף נפרדתי מאותה אחת שהייתי איתה.וההיא התחתנה. לפעמים אנחנו אכן לא מעריכים דבר טוב שנמצא בידינו אנחנו פשוט לוקחים אותו כמובן מאליו.וכשהוא כבר לא שם אנחנו כל כך מצטערים. אין מה לעשות.זה קרה,קורה וכנראה יקרה.

shelly1975

New member
נכון. ולכן אנחנו מפספסים דברים

ואנשים נפלאים בחיינו, גם נראה לנו לפעמים שכל הזמן הוא/היא יהיו שם אז אפשר לחכות ואם משהו יותר טוב לא יגיע, אז אולי אתפנה בשבילו/ה, ואז הוא/היא נתפס/ת ואז זה מכה אותנו ואנחנו אז מבינים שהוא כבר לא שם בשבילנו, מכה קשה לאגו, בייחוד כשמוותרים על משהו שידענו בתוך תוכנו שהכי נכון לנו.

M a x i1

New member
מסכימה עם קודמיי...

תמיד התפוס ובלתי מושג נתפס על ידינו כמושא להערצה ואז זה כבר מאוחר מידי... האמת שזה לא קרא לי (מקווה שלא יקרה)...אבל עכשיו הבבחור הטרי שלי מחזר אחרי וזה דווקא כייף אני לא רואה שאני מזלזלת בו או משהו. ואבוי לו אם הוא יחזר פתאום אחרי מישהי אחרת

shelly1975

New member
ממש לא תמיד הבלתי מושג/ת

נתפס כמושא הערצה, זה גם לא עניין של הערצה, זה יותר כמיהה, תשוקה, משיכה אבל מכאן ועד הערצה הדרך עוד ארוכה.

shelly1975

New member
פחחח נראה לך ? ../images/Emo6.gif

אני צריכה להיות אצל ידיד שלי רק ב- 22:00 בשביל האקסל, איזה בעסה, מה זה לא בא לי ללמוד בשעות כאלה, אוווף

M a x i1

New member
"ללמוד"

קוראים לזה היום... הא הא
אם כך...גם אני רוצה "ללמוד" אקסל, ווינדוז...ומה לא

shelly1975

New member
../images/Emo6.gif לא, כפרה, לא "ללמוד" אלא ללמוד

באמת, נשבעת, אפלטוני
אם הייתי הולכת "ללמוד" אז יותר נכון לי להיות בצד ה"מלמדת"

M a x i1

New member
מה הולך בפורום הזה?

כולם נשבעים בעניין האפלטוני...
חשוד מאוד

אף פעם לא קרה לי

אני יודעת לזהות פוטנציאל ממרחקים
הסיבה היחידה שאני אולי אדחה חיזור היא כשאני תפוסה.

נכון

לפעמים זו גם קצת רכושנות אנחנו לא רוצים את זה לגמרי לעצמנו אבל כשזה של מישהו אחר פתאום זה נראה אחרת... וזה גם פוגע לנו באגו, כי אנחנו בטוחים שדברים נמצאים בכיס שלנו, ולכן זה גורם לנו לאבד את הערך של זה כי זה מובן מאליו, ופתאום כשזה כבר לא כל כך מובן מאליו, זה מקבל הערכה אחרת.

למעלה