כל מי שחדש ורוצה להודיע את זה שפשוט ירשום את זה פה במקום לפתוח שמונים הודעות שנקראות .. "היי חדשה".. אז.. מי אתם? מאיפה? שיר אהוב של לינקין פארק? אלבום אהוב? למה אתם אוהבים אותם?
אפילו לא פתחתי חדשה.. כולה ניצלו"ש אבל לא חשוב.. בר ממזכרת בתיה (ליד רחובות ביל"ו כזה..) שיר אהוב הממ With You אלבום אהוב הייבריד.. ולמה אני אוהבת את לינקין. הממ אני חושבת שלינקין זה הדבר הראשון ששמעתי.. אחים שלי השמיעו לי אותם כשהייתי קטנה ולא יודעת מאז אני פשוט שומעת אותם.. אני חושבת שהמוסיקה שלהם פשוט סוחפת וכל שיר הוא משהו חדש.. ובגלל זה אני אוהבת אותם. זהו. סליחה.
גם אני מאד אוהב את השיר with you.. ואת לא צריכה להצטער כולנו טועים בזמן האחרון בפורום הזה.. (במיוחד אני שהמחשב נתקע לי ולא תננתי תוצאות במשחק שלי.. ) אז.. תהני משהותך בפורום... בברכה.. ארז גולדמן reyrey22
מי אתם? נוי, בת 15 מאיפה? עפולה שיר אהוב של לינקין פארק? NUMB אלבום אהוב? מטאורה למה אתם אוהבים אותם? כי יש להם את המוזיקה הכי טובה, עם הליריקה הכי מרגשת. =]
הידעת שאני גר בשדה נחום.. ?? ממש קרוב לעפולה הייתי שם לפני שבוע שיחקתי באולניג.. (מידע מיותר אני יודע.. XD) אז.. תהני משהותך בפורום.. בברכה.. ארז גולדמן reyrey22
אני נכנס לפורום אבל בקושי מגיב אני אור בנצקי מושב נחלים לייד פתח תקווה שיר אוהב של לינקין פארק זה פשוט רוע לב לבקש כזה דבר כי ממש קשה להחליט נראה לי RUNAWAY אלבום אהוב הייבד טאורי אני אוהב את לינקין פארק בגלל הכל בגלל המוזיקה הלירקס השיר הקצב ובגללם הם הכי טובים זאת הלקה שאני הכי אוהב בעולם אני שומע אותם מאז כיתה ג' בערך עכשיו אני כיתה י'א הם מעולים ואח שלי הוא זה שהכיר לי אותם פעם ראשונה בגיל 9 שכמנו שמארתי זה בערך כיתה ג' יש לי את כל ההופעות שלהם כל הקליפים את הסרט את כל הקאברים וכמובן כל השירים כולל הלקה הקודמת של צ'סטר וקולל ספליטנג דה די אנ איי סליחה שחפרתי לכם חחחח
הם פועלים כלינקין פארק מ2000 בערך.. וספיטינג דה די.אנ.איי זה לא אלבום שלהם.. זה מין אוסף שהמעריצים עשו.. ואת הכל כמעט בטח הורדת >< אבל חפיף גמני את הרוב הורדתי.. אבל יש לי מקורי את מטאורה איפהשהו ואת לייב אין טקסס.. חח אגב השגתי את אובליביון D: וזה מעצבן XDDD[לא רוצה בפרטי >: ]
וגם אם הם קימיים משנת 2000 בשנת 2000 הייתי בכיתה ד' שזה בערך ג1 חופש גדול זה היה אובליויאן גמרתי את כ הקווסטים וזה משעמם ואני יודע שספליטינג דה דינאי זה אוסף של מעריצים ויש לי את לייב אין טקסס הייבד טאורי ומטאורה מקורי!!
אם אתה אומר שאתה בי"א והכרת אותם בכיתה ג' או ד' זה אומר שזה קרה לפני 7 או 8 שנים, מה שקצת לא הגיוני כי הם לא היו אפילו חתומים אז בוורנר, גם קשה לי להאמין שמישהו בישראל הכיר אותם לפני תחילת 2001. הסינגל הראשון שלהם יצא בארה"ב בסה"כ באוגוסט 2000 ולקח לו זמן להגיע לאירופה, אז זה לא נשמע לי כל כך אמין, אבל לא משנה P: אניוויייי...ברוכים הבאים כולם
ספטמבר 2000 אח שלי השמיע לי אותם לא זוכר איזה שיר זה היה וזה לא היה חוקי הוא הוריד את זה אז זה היה נפסטר או שחבר שלו הוריד את זה ואני אמרתי בערך כיתה ג' מה זה משנה אני הכרתי אותם מאז שאני בן 10 בערך וזה 7 שנים
נחמד לדעת שאתה שומע אותם כל כך הרבה זמן.. אתה כמו רובנו (אולי אפילו כולנו.. ) אוהב את היבריד טאורי.. אז.. תהנה משהותך בפורום.. בברכה.. ארז גולדמן reyrey22..
אחרי הפסקה של חודש בערך שבתי לפורום..בקצרה-עמיר נוי.בן 15 בקרוב.מגבעת שמואל.שיר אהוב היה קשה לבחור התלבטתי בין somewhere i belonge ל crawling ובסוף בחרתי ב crawling גם בגלל הליריקה שאני מאוד מתחבר אליה וגם בגלל הביצוע המדהים..האלבום כמובן הייבריד הקלאסה שלי ו live in texas פשוט סחף אותי לשכרון חושים בביצוע הנפלא.זה סך הכל...אז חברה תקבלו אותי יפה?