דיון(ה)

דיון(ה)

ערב יום שבת ואני רואה לי טלווזיה בביתי הקט אורי גלר מכופף כפיות מחפש את היורש.. כי נגמרו לו הכפיות אחת, שתיים, שלווווווווווווווווווווושששששש ומה גליתי?!?!?!?!!?!?!?!?! זוכרים את אהובינו דובי מהאלופה?יופי זוכרים את היוני שהוא עשה? איך אפשר לשכוח... עכשיו תשלבו את היונה של דובי ואת אורי גלר... דומים או לא?!?!?!!? ולדיון- האם אתם חושבים שאורי גלר היה בגלגולו הקודם יונה? האם אורי גלר היה יכול להתמודד על התפקיד של דובי באלופה? האם הכותבים חשבו על אורי גלר כאשר כתבו את התפקיד של דובי? האם השחקן שמשחק את הדמות של דובי חשב על אורי גלר? האם אורי גלר גרם לכל אלו לחשוב עליו בעזרת כוחיו? האם גם ליונים יש כוחות כמו לאורי גלר? האם אורי גלר יכול לשדר דברים ליונים? האם יונים רואות את התוכניות של אורי גלר? האם אורי גלר רואה את הדמיון בין היונה אליו? האם היונה רואה את הדמיון בין אורי אליה? ולבסוף- האם אתם רואים בדמיון בין אורי גלר ליונה שדובי עשה או לא? enjoy!

עונה(ה)

האם אתם חושבים שאורי גלר היה בגלגולו הקודם יונה?- לדעתי כן. האם אורי גלר היה יכול להתמודד על התפקיד של דובי באלופה?- בוודאי, והוא היה לוקח בגדול
[לא בגלל שהוא יותר טוב מגיא, ההיפך] עם כוחותיו העל טבעיים הוא יכול לעשות כמעט כל מה שהוא רוצה, לא? האם הכותבים חשבו על אורי גלר כאשר כתבו את התפקיד של דובי?- ברור! האם השחקן שמשחק את הדמות של דובי חשב על אורי גלר?- ברוררררררררררר האם אורי גלר גרם לכל אלו לחשוב עליו בעזרת כוחיו?- אלא מה? האם גם ליונים יש כוחות כמו לאורי גלר?- פחות..לאף אחד אין כוחות כמו לאורי, אבל יש ויש.. האם אורי גלר יכול לשדר דברים ליונים?- וודאי, הוא שידר לי. האם יונים רואות את התוכניות של אורי גלר?- אני רואה האם אורי גלר רואה את הדמיון בין היונה אליו?- אני חושבת שהוא מכחיש אבל בתוך תוכו הוא יודע.. האם היונה רואה את הדמיון בין אורי אליה?- בטח, והיא גאה בזה
ולבסוף- האם אתם רואים בדמיון בין אורי גלר ליונה שדובי עשה או לא?- בטח...המון דמיון!!!!!

תמרוש5

New member
../images/Emo47.gif

האם אתם חושבים שאורי גלר היה בגלגולו הקודם יונה? אני חושבת שכן יש לו את כל הסימנים ורואים שהוא היה פעם יונה! האם אורי גלר היה יכול להתמודד על התפקיד של דובי באלופה?לא יודעת הוא בטח שכח קצת איך להיות יונה ולא בטוח שהוא היה מצליח..אבל בכל זאת יש לו כוחות.. האם הכותבים חשבו על אורי גלר כאשר כתבו את התפקיד של דובי?אולי הם לקחו ממנו השראה כי בכל זאת זה אורי גלר.. האם השחקן שמשחק את הדמות של דובי חשב על אורי גלר?אולי הוא חשב על הפרצוף של אורי גלר וניסה לחכות אותו
האם אורי גלר גרם לכל אלו לחשוב עליו בעזרת כוחיו? כן! אםילו אלייך הוא העביר את זה בעזרת כוחותיו!! האם גם ליונים יש כוחות כמו לאורי גלר? זה תלוי ביונה המסויימת.. אבל בכל זאת אורי גלר זה אורי גלר.. האם אורי גלר יכול לשדר דברים ליונים? ברור! הכוחות של אורי הם דבר בלתי נשלט! האם יונים רואות את התוכניות של אורי גלר? אם הוא מעביר להן בטלפתיה שיש עכשיו את התוכנית אז כן אם לא אז תלוי אם יש להן זמן..(
) האם אורי גלר רואה את הדמיון בין היונה אליו?אני חושבת שבתת מודע שלו הוא כן רואה כי בכל זאת הוא יודע הרבה דברים.. האם היונה רואה את הדמיון בין אורי אליה? אם הוא רוצה להעביר לה את זה בטלפתיה אז כן.. ולבסוף- האם אתם רואים בדמיון בין אורי גלר ליונה שדובי עשה או לא? כן! יש הרבה דימיון יונים בניהם..!

|לה|

האם אתם חושבים שאורי גלר היה בגלגולו הקודם יונה?ברור. האם אורי גלר היה יכול להתמודד על התפקיד של דובי באלופה?לא,אין כמו דובי
האם הכותבים חשבו על אורי גלר כאשר כתבו את התפקיד של דובי?לא. האם השחקן שמשחק את הדמות של דובי חשב על אורי גלר?בוודאי. האם אורי גלר גרם לכל אלו לחשוב עליו בעזרת כוחיו?ברור,אל תשאלו,כרגע אני כפית. האם גם ליונים יש כוחות כמו לאורי גלר?יש בכלל לאורי גלר כוחות? האם אורי גלר יכול לשדר דברים ליונים?לא יודע,אני לא יונה
האם יונים רואות את התוכניות של אורי גלר?ברוררררר צופות מושבות. האם אורי גלר רואה את הדמיון בין היונה אליו?כן,גמאני רואה. האם היונה רואה את הדמיון בין אורי אליה?כן. ולבסוף- האם אתם רואים בדמיון בין אורי גלר ליונה שדובי עשה או לא?לא.

Dark chocolate

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifדנדי את פשוט נעל@#$%../images/Emo70.gif

ולדיון- האם אתם חושבים שאורי גלר היה בגלגולו הקודם יונה?
האם אורי גלר היה יכול להתמודד על התפקיד של דובי באלופה?
האם הכותבים חשבו על אורי גלר כאשר כתבו את התפקיד של דובי?
האם השחקן שמשחק את הדמות של דובי חשב על אורי גלר?
האם אורי גלר גרם לכל אלו לחשוב עליו בעזרת כוחיו?
האם גם ליונים יש כוחות כמו לאורי גלר?
האם אורי גלר יכול לשדר דברים ליונים?
האם יונים רואות את התוכניות של אורי גלר?
האם אורי גלר רואה את הדמיון בין היונה אליו?
האם היונה רואה את הדמיון בין אורי אליה?
ולבסוף- האם אתם רואים בדמיון בין אורי גלר ליונה שדובי עשה או לא?
אכן, תשובות מעמיקות.

Dark chocolate

New member
ושאלת השאלות היא-

האם אורי גלר יכול לכופף את כפית קסמים- הלא היא דר
?
I guess we never know.

עונהנהנהנה../images/Emo98.gif

ולדיון- האם אתם חושבים שאורי גלר היה בגלגולו הקודם יונה?
האם אורי גלר היה יכול להתמודד על התפקיד של דובי באלופה?חחח יכול להיות האם הכותבים חשבו על אורי גלר כאשר כתבו את התפקיד של דובי?לא נראה ליייי... האם השחקן שמשחק את הדמות של דובי חשב על אורי גלר?לא חושבת
האם אורי גלר גרם לכל אלו לחשוב עליו בעזרת כוחיו?אה אוליי
האם גם ליונים יש כוחות כמו לאורי גלר?לא
האם אורי גלר יכול לשדר דברים ליונים?אולי
האם יונים רואות את התוכניות של אורי גלר?חחחחחחחחחחחחחחחח לא
האם אורי גלר רואה את הדמיון בין היונה אליו?חחחחחח אני רואה
האם היונה רואה את הדמיון בין אורי אליה?
אולי חחחחחחחחחחחחחחח ולבסוף- האם אתם רואים בדמיון בין אורי גלר ליונה שדובי עשה או לא? קצת

../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוררררררררררררררררררררררררררר אוררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר ררררררררררררררררר תחשבווווווווווווווו יונהההההההההה D: לילה טוב לכולם
*מתחילה ב-12 קולולוי*

Tinkit16

New member
../images/Emo221.gif חחח...

דנד, את קרועה. ואין לי יותר מה להוסיף
רק אל תשכחו ש..אחת, שתיים, שאאאאאלווש!

MoRaN SaShA

New member
אחתת שתיים שאלושששששש!!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאו אין זה גדול
חחחחחחחחחחח אסי הזה

למעלה