******דיון הפוך*******

sahr12

New member
התרגילים האלו......זה למתחילים...

ולעצלנים.....חחחחחחחחח יש תרגילים הרבה יותר קשים ומורכבים......

מרילו, לפעמים את ממש מאכזבת אותי

מה זה שישדר?????????? שידגים!

מרי-לו

New member
ראית מזה

אני רק ממצמצת הוא מתנדב...
וחוץ מזה... נראה לך שעצלה שכמותי תעשה תרגילים לחיטוב הישבן?? מילא אם היה משהו ש.... נו טוב עזבי...

אם אני ראיתי מזה....???

עד עכשיו אני מקנאה.... ואחרי שתי לידות..... אויש... את זה הייתי צריכה לכתוב לך במסר.... לא נורא... את תסלחי לי. נכון?

sahr12

New member
את שוכבת על הריצפה....ו..

אני מעלייך.......חחחחחחחחח סתם,סתם.... האמת שקשה להסביר זאת בכתיבה...בהזדמנות אני אדגים לך... אבל אלו תרגילים....חבל"ז...

1אפרוחית

New member
את שוכבת על הגב...

מקפלת את הרגליים ומצמידה לישבן. בתנוחה נפלאה זו, את מרימה את הטוסיק למעלה יחד עם האגן. הכתפיים, הידיים וכפות הרגליים נשארות על הרצפה. הרבה פעמים. זה עובד. אם זה קל מדי... את יכולה להזמין משהו/י לשבת על האגן בזמן שאת עושה את זה. זה כבר באמת מחטב. דרך אגב, זה אפשרי. זה מחזק גם את שרירי הגב. עד כאן רגע של בריאות

חחחחחח,,,,,,

אחרי שקראתי את כל ההודעות על השעירים היפים והאמיצים, הטורקים, הצרפתים, האיטלקים,, הנשואים החטובים,, ואלו שגם לא,, אומר את דעתי,,, לא חשוב מה ומי,,(בעצם כן, אבל לא מאד,,) הרבה יותר חשובה ,, תקשורת, כבוד, הבנה, פרגון הדדי,, וכמובן ,, בלי כרס, בלי הרבה שיער,, ובלורית נאותה,, ושיהיה ליוויס,, עם חולצה צמודה,,

טאקילה~*

New member
האמת בעלי הזיון הכי טוב שיש...|פצצה

שאני אמות חתיך ליפול מהסולם רק המבט עם העינים הכחולות אני שפוכה ישר לגוגואים,,,איזה כייף אני מגיעה לו בדיוק לביצים אז הלכתי לשעורי חליל ומאז כל פעם שהוא עובר לידי אני מהר מתחילה ללמוד בהתמדה...חחחחחח מתה עליו גבוהה לבנבן עינים תכלת שמיים,ובמיטה כפרות ממש יום העצמאות החדר מלא זיקוקים...חחחחחחחחחחחחחחח האמת טפו טפו שישאר מסעיר לנצח

טליה34

New member
איך אני אוהבת?

קודם כל....בן אדם. בנפש, בראש, בהתנהגות. אח"כ - מצחיקן, חכם, תומך, חם, משענת לעת צרה, אח"כ - לא ענק מבחינת הגובה או השרירים...ממש לא. לא רזה מדיי ולא גוף משולש מדיי..... חלק - במקומות הנכונים....חחחחחחחחחח ושמוכן לטרוף בורקסים ושווארמה בלאפה בפראות בלי חשבון.....ובכיף יעני - שלא יתחיל לספור קלוריות נו? עכשיו יודע איך להתנהג?

ואני..........

אני אוהבת אותם פחות או יותר כמו שמיש תיארה אבל שיהיו גם עם קעקועים יפים ומיוחדים מפוזרים על פני כל חלקי הגוף.... ועכשיו כשאני חושבת על זה....... אולי הייתי מנסה אחד עם פירסינג על הלשון..... (נשמע מעניין לא?)

קרמבובת

New member
גברים ברובם מקסימים אותי..

מעצם היותם גברים ...גזע אקזוטי של בני אדם המעורר את סקרנותי כל פעם מחדש .. חוץ מ - מרכלנים..ועצלים.. לא יודעת מה השורשים לזה...אבל גברים רכלנים עושים לי אלרגיה ועצלנים מביאים לי תקריזה.. טוב נו אם כבר שאלת..הכי הכי אני ח ו ל ה על כתפיים רחבות וגומות חן
קרמבו

למעלה