דיון הסרטים הגדול!!!

דיון הסרטים הגדול!!!

בשרשור זה נדבר על סרטי אקשן...! ועכשיו לסקר! דרגו את סרטי האקשן האהובים עליכם ביותר בשנה החולפת: 1) "למות ביום אחר" 2) "XXX" 3) "מאטריקס רילודד" 4) "שליחות קטלנית 3" 5) "שר הטבעות - שני הצריחים" 6) "בחורים רעים 2" 7) "טומב ריידר 2" 8) "צוות שנגחאי" 9) "האויב שבפנים" ("רזידנט איוול") 10) "הג'וב האיטלקי" 11) אחר (פרטו) אני הכי אהבתי את מאטריקס רילודד, אחרי זה את שרה"ט 2, אחר כך את בחורים רעים 2, אחר כך את שליחות קטלנית 3, לאחר מכן את צוות שנגחאי, אז את למות ביום אחר, ואז את האויב שבפנים, ואחר כך את טריפל X, ואחרון אחרון אך לא חביב "טומב ריידר 2"...

DesertRose1

New member
קודם כל-

יופי שאתה מנסה לעורר תפורום!!!!
ולא ראיתי את כל הסרטים שמופיעים ברשימה, אבל אני אנסה בכל זאת לפי מה שאני יודעת...... 1. שר הטבעות 2. צוות שנחאי 3. מטריקס רילודד 4. בחורים רעים 2 5. שליחות קטלנית 6. xxx 7. למות ביום אחר 8. האויב שבפנים 9. הג'וב האיטלקי 10. טומב ריידר (שונאת תסרטים שלה!) אה!! ואני מנצלשת לרגע, רק בגלל שאני כל כך שמחה!!!!! נותנים לי לפתוח פורום!!! פורום מוזיקה אני צריכה רק ללכת לראיון, ואז הוא יפתח!!! אתם תיכנסו כשהוא יפתח, כן??

אני אהב מוזיקה

אבל לאו דווקא את השירים הכי חדשים וכל זה... אני אנסה להשתלב, אבל לא מפטיח שום דבר

DesertRose1

New member
אין קשר לשירים חדשים......

גם אני לא מתה על השירים שיוצאים בתקופה האחרונה. לי יש תמוזיקה שלי.......אבל אני תמיד פתוחה להצעות! מה שמזכיר לי שאני צריכה לקבוע ראיון...... נשמע גדול רק בשביל לפתוח פורום, לא??

מוזיקה מזרחית??!

בבקשה תגיד לי שאתה מתכוון למוזיקה מזרחית אמיתית ולא לכל זמרי הים-תיכון המעצבנים כגון מושיק עפיה וכו'!

זה הדירוג שלי:

אני הכי אוהב אחר- זאת אומרת את אקסמן 2 (למה הוא לא הופיע ברשימה?) ואז בא שר הטבעות, מטריקס, טומב ריידר 2, ואת צוות שנחאי. את בחורים רעים 2, שליחות קטלנית 3 ושודדי הפיראטים (שאמור להופיע ברשימה) לא ראיתי לכן אנ לא מדרג אותם

LadyLuvJess

New member
הדירוג שלי

חח חצי מהסרטים האלה בערך לא ראיתי.. אבל שיהיה: 1. שודדי הקאריביים (תחת כותרת "אחר") 2. ג'וב איטלקי ואקסמן 2 (תחת כותרת "אחר") 3. בחורים רעים 2 4. שליחות קטלנית 3 5. מאטריקס רילודד 6. XXX 7. למות ביום אחר 8. שר הטבעות... ונראה לי שזהו... אבל זה רק בגלל שאת רוב הסרטים לא ראיתי.. אז סתם שמתי אותם אחרונים... וגם לפי מה ששמעתי עליהם... ד"א... למה לא אהבתם את ג'וב איטלקי? דווקא סרט ממש נחמד... באותה רמה כמו אקסמן 2.. לא סרטים אלופים ביותר.. אבל גם לא סרטים רעים.. למה שודדי הקאריביים לא היה ברשימה? זה היה דווקא סרט מהמם!!!! אחד הטובים ביותר שראיתי!

אמממ... כמה דברים

1- אתם צודקים הייתם צריך להכניס את "שודדי הקאריביים" (סרט ענק
) ואת "אקס מן 2" (לא ראיתי את השני אבל את הראשון אהבתי!!!) 2- היו כל מיני סרטי אקשן שווים שכחתי לשים... כמו למשל "פרדי נגד ג'ייסון", ו"המלאכיות של צ'ארלי 2" (חחחחחחחח סרט שווה אעלק! לא ראיתי את השני אבל אם זה נכון מה שאומרים שהם לא מצליח להתעלות על הראשון - סימן שזה סרט ממש, אבל ממש גרוע
)

אה והיו גם את

"דרדוויל" (סרט חמוד אבל מטומטמם) ו"בלייד 2" (לא ראיתי אבל הראשון היה מגניף)... והיה כמובן את... *עובר לקול נאכסי* "הארי פוטר וחדר הסודות"... *סוף קול נאכסי*

DesertRose1

New member
שמת ../images/Emo23.gif......./images/Emo26.gif

שאפחד לא התייחס לסוף ההודעה שלי... כשרשמתי בד"א..... נעלבתי.....

r u g e

New member
הסרטים...

טומב רידר במקום ה-1 ובחורים רעים 2 במקום ה-2 A Game is never just a game............ I'm a Warrior and I don't like walking away from a fhight.

למעלה