הצל. . .. .
S sutul New member 10/12/05 #17 כמה מיכנסיים סגולות כבר יכולות להיות לו?!?!!? מה קרה ?.. היה לו תאונת מעבדה בארון בגדים והוא צבע את כולם בסגול?? או שפשוט הן היו יותר זולות אז הוא קנה סטוק שלם??
כמה מיכנסיים סגולות כבר יכולות להיות לו?!?!!? מה קרה ?.. היה לו תאונת מעבדה בארון בגדים והוא צבע את כולם בסגול?? או שפשוט הן היו יותר זולות אז הוא קנה סטוק שלם??
מ מומייגי New member 11/12/05 #20 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הוא וסופרמן באותה אגודה ! שלום קוראים לי קלארק ויש לי המון חליפות בצבעים כחול אדום בארון שלי... אנחנו אוהבים אותך קלארק !
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הוא וסופרמן באותה אגודה ! שלום קוראים לי קלארק ויש לי המון חליפות בצבעים כחול אדום בארון שלי... אנחנו אוהבים אותך קלארק !
D DDN New member 12/12/05 #25 אני דווקא מרחם על באנר, לא משנה כמה מסוגנן הוא יצא מהבית, אם הוא מתרגז הכל הופך להיות סגול. . ..
B BaSTArD077 New member 11/12/05 #22 וואי אחת היפות... יש לך אולי תמונות מאותו צייר? אתה יכול להעלות בבקשה?
0 0 דורון 0 New member 11/12/05 #24 כן אני יודע שיש לי את זה חה חה חה סתם סתם אני אוהב לימצו תמונות יפות אני ישתדל ותודה