[דיון] ההופעות שלכם!

offry13

New member
[דיון] ההופעות שלכם!

מה הייתה ההופעה האחרונה שלכם, ואם יש עוד אחת מתוכננת לעתיד.. מקבלים על הופעות כסף? מופיעים בכלל? עם מי, איפה? ההופעה הגדולה או הטובה שלכם? הכל :]

drums123

New member
עונה...?

1. 4.4 (אלא אם גיג ממש 'גיגי' נחשב אז לפני שבועיים) 2. 27.6 בעזרת השם 3. כן 4. כן 5. הרכב רוק פרוגידלי (פרוגרסיב וקצת פסיכודלי-הרגע המצאתי) שנקרא קאמרון 6. בארבי כפ"ס ועוד כל מיני חלטורות 7. תן לי שנה שנתיים ותהיה לי סיבה לענות

dudester

New member
אממממ.

סאבליים ב25.5. רוב הפעמים בלי כסף, כי אנחנו נגד guarantee ורוצים להופיע במקומות שמתאימים לסגנון, אבל קיבלנו כמה פעמים כסף. עם מי מופיעים? עם הלהקה, MSD. בטח ראיתם פעם איזה קליפ ב24 לשיר שקוראים לו "אהלן אהלן" www.myspace,com/msdisrael. היו הרבה הופעות טובות, קשה לי לקבוע מה היה הכי טוב או גדול, אבל זה אף פעם לא היה יותר מ200 איש או משהו כזה. בעבר הופעתי באי אילו הזדמנויות, בבצפר, עם הרכבי ג'אז שניגנתי, לא מקצועי יותר מדי. עכשיו הרבה יותר.

kfirshap

New member
לפני שלוש שבועות=]

סתם ערב רוק טיפי כזה.. הופענו עם 4 שירים זה היה ההופעה הראשונה שלי עם הרכב שמנגן יותר משיר אחד (חוצמלהקת בצפר אבל שם הכל מאולתר אין לי שומקצב קבוע) והופעה הבאה מתכננים לתת לנו איזה פאב באיזה קיבוץ הופעה בתשלום P:

benhamin123

New member
ההופעות שלי

הופעתי בערך שלוש פעמים ונהנתי מכל רגע!!! ההופעה הכי טובה שלי הייתה בתחרות בבצפר בתיאטרון ירושלים.... 1000 איש, אולם מפוצץ, אנדרלין, פחד, כיף, הכל ביחד... מקווה להופיע כמה שיותר כי זה באמת הכיף האמיתי בלנגן על תופים

זילבר2

New member
תשובה..

ההופעה האחרונה היתה ב17/5 הופענו מול איזה 100 ומשהו איש היה נחמד.. בד"כ אנחנו לא מקבלים על הופעות כסף אבל היו כמה פעמים שפירגנו אותנו בסכומים נחמדים :) אני מופיע עם ההרכב שלי N.O.NOOT(המייספייס שלנו בחתימה שלי לכל המעוניין) בד"כ ההופעות שלנו הם באיזור ירושלים אבל יצא לנו גם להופיע בת"א. נקווה לעוד כאלה.. ההופעה הכי גדולה מבחית קהל הייתה בפורים שהופענו כזה במדרחוב של י-ם מול איזה 1000 איש לפחות. אבל ההופעה הכי מגניבה שהייתה עד עכשיו היא כשחיממנו את פ'אנקנשטיין בצוללת בי-ם. ההופעה הבאה שלנו כרגע זה ב-23 ביוני במעבדה בירושלים. אנחנו מחממים את קולולוש..וזהו..

g d r

New member
הופעות

ההופעה האחרונה שלי הייתה ב20.5 עם ההרכב שלי באיזה פארק מול 40-50 איש.. מתוכננת כבר הופעה ב8.6 בפטיפון בתל אביב.. הופעות קודמות: לפני חצי שנה בערך מול איזה 70 איש לפני גם חצי שנה בערך מול 200-250 איש בערך בפורים הופעה בתחרות של ביצפר מול 1200 איש בערך והאחרונה שהייתה ב20.5 אה גם הופעתי לפני שנה בטקס סיום כיתה ט' חח... לא קיבלתי כסף אף פעם מהופעה... אבל יש מצב שבהופעה הקרובה ב8.6 נקבל קצת כסף...

kfirshap

New member
אל תבנה על זה אחי

אני מכיר חברים שהופיעו בפטיפון מעולם לא קיבלו שם כסף על הופעות מקום די מבאס

g d r

New member
אני לא בונה על זה בכלל..

רק אם נביא מעל 30 ומשו איש נקבל קצת כסף אבל בתכלס לא מעניין אותי הכסף העיקר להופיע... והפטיפון זה ממש לא מקום מבאס..

g d r

New member
הפטיפון קטן-

וזה מה שעושה אותו מגניב.. הסאונד שם טוב מאוד... והקהל צמוד לבמה וזה כיף

Drummer11

New member
הפטיפון...

יש שם בעייה גדולה למתופף לשמוע את שאר הלהקה אז תשים לב לזה

drums123

New member
בהופעה בבארבי שהייתה לי לא שמעתי בכלל את

יתר הלהקה...גם הבארבי זה לא חדר חזרות מהבחינה הזאת.

g d r

New member
הייתה לי אתמול את ההופעה הזאת בפטיפון

והדבר שאמרת ממש לא נכון... דווקא זו הייתה ההופעה הראשונה שכן שמעתי את השירה ואת שאר הלהקה מצוין... אחלה מקום הפטיפון

למעלה