דיון- הדמות הפורצת

דיון- הדמות הפורצת

אני רוצה שתיכנסו לפה, בבקשה.

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/AscendedExtra

יפה. כפי שראיתם, מגדירים שם סוג מסוים של דמויות: הן היו משניות, ומתישהו התחילו לתפוס נפח יותר גבוה. זה יכול לקרות בגלל פופולאריות, לחץ של ההנהלה או תהליך הכתיבה.

איזו דמות כזאת- משנית שהפכה לפתע לראשית- היא הכי אהובה עליכם?

הדמות שלי, ללא ספק

רובי קליין האחד והיחיד.
&nbsp
למי היה אכפת ממנו? לא להרבה. הוא היה סה"כ ה"רע הטוב", הרע שלא רוצה להיות במזימות של ג'ודי וזאב. ההוא שברגע האמת משתפן.
&nbsp
ואז הוא השתחרר בעונה השנייה מהכלא. ואז הוא התחבר עם הלקוח. ואז התברר שהוא היה הלקוח. ומרע סוג ב' הוא הפך לרע הראשי.
&nbsp
ולפתע, בעונה השלישית, כולם דיברו עליו, גם אם הוא לא הופיע בכלל, מקסימום מכשיר הקשר שלו לכמה שניות בפרק האחרון: הוא אחראי על הכל, הוא הלקוח הכל יכול, הוא רובי קליין שיש לו וירוס קטלני ויכול להרוג את כולם אם הוא רוצה. וכולם רצו לראות אותו שוב. והחזרה שלו היא אחד מהדברים שהכי מצפים להם בהמשך העונה השלישית של החממה.
&nbsp
לכן רובי הוא הדמות שלי. דמות משנית שהפכה לדמות ראשית וגדולה.

יפה כתבת!

רובי הוא הדוגמא הכי קלאסית לדיון כזה. גאונות לשמה. ממש לא ברור לי איך בהתחלה לא אהבתי את כל הטוויסט איתו. בדיעבד אני מבינה שכנראה הייתי צריכה קצת זמן לעכל את הסוף הזה... לכן כמו שכבר כתבתי, אני מקווה שעצם זה שלא נודע לי שום פרט לגבי מה שעתיד לקרות איתו בהמשך, מבשר רק טובות ועלילה חזקה מאי פעם...

rubmue1234

New member
ללא ספק!!

זה רובי האחד והיחיד.
שלמשך העונות הראשונות לא ייחסנו לו כל משמעות
עד הטוויסט הגאוני.
כמו שכתבת,
עוד סוג ב של רשע.
ותכלס,
בעונה השלישית הוא היה מין דמות רפאים כי למרות שאולי הוזכר פעמיים לצערי הרב,
הכל קרה בגללו.
בקיצור, מה שכתבת חחחח

Roei152

Well-known member
מנהל
לילאן דביר-השמיניה

אין ספק שבשמיניה, הרבה דמיות שהיו משניות חפו לפתע שמעות עמקה בתוך העלילה.....
אבל לילאן דביר היא האהובה עלי מכולם.... כל פעם היא נכנסה ככה בבומברג באמצע העונה.... עשתה בלראגן ואף ניסתה לתקן אותו בסוף.....
ג'ודי היא קצת העתק שלה ... אתם לא חושבים?

ללא ספק ניסיון של גיורא לשחזר את הדמות

אבל ג'ודי לא פסיכופתית כמו ליליאן...
&nbsp
אני גם קצת לא חושב שהיא מתאימה, כי היא מלכתחילה הייתה ראשית מאוד.

שיר m

Well-known member
יש לי יש לי יש לי!

הסבתא מזגורי

&nbsp
בהתחלה לא התייחסנו אליה בכלל, ולאט לאט היא הפכה לדמות משמעותית מאוד.

למעלה