דיון הבוקר

סנונית 1

New member
דיון הבוקר ../images/Emo6.gif

אז קניתי את ערכת הביוץ, בבוקר קמתי ועשיתי את הבדיקה עם השתן הראשון. מחכים... מחכים.... (אני והבעלול. עובר הזמן שנינו מתוכופפים לראות מה התוצאה , תאמינו לי יצאו שני פסים שצריך עיין מזויינת כדי לדעת מה המשמעות. האם הצבע בשני הפסים זהה? אני אומרת נראה לי שכן, הבעלול את בטוחה? מרימים טלפון לחברה לשאול אם שני פסים חלשים זה בסדר, הם אומרים שכן, אנחנו שוב מסתכלים, שוב מרימים טלפון לחברה והם שוב אומרים שזה בסדר. \ה היה הדיון של הבוקר, אחלה רומטיקנ להתחיל במירוץ

ערכת ביוץ

אז ככה, אני יודעת שלא מספיק שיהיו שני פסים זהים. צריך שפס אחד יהיה יותר כהה מהשני! ואז זה מראה על ביוץ... אם אני לא טועה מדובר על חלונית של האות "T" וחלונית של האות "C" שאחת מהן (אני לא זוכרת איזה) צריכה להיות יותר כהה. מצד שני תלוי איזו ערכה קנית.... (כדאי כמובן לקרוא את ההוראות) לא לשכוח, שלפעמים הערכה מראה יום או יומיים לפני הביוץ עצמו... בהצלחה!!

נזכרתי בעוד משהו...

בהוראות של הערכות האלו תמיד רושמים שכדאי לעשות את הבדיקה, בשעה קבועה כמובן, אך בשעות שבין 10:00 בבוקר עד 20:00 בערב. ולא על הבוקר, מיכוון שהשתן הראשון הוא מאוד מרוכז בהורמונים, ולפעמים יכולה להיות כביכול תשובה חיובית אך לא באמת...אם הבנת אותי. כדאי שזה יהיה באמצע היום (אני בודקת בערך ב- 12:00 בצהריים) סתם, קחי לתשומת ליבך. מה שלא יהיה, המון בהצלחה....ופשוט לעשות הרבה אהבה, ללא קשר לערכה!!!

TIFS

New member
כן אבל הבנתי שגם מומלץ לא לשתות 4

שעות לפני אז זה קצת קשה בצהרים לא ??

פּוֹנְג

New member
נכון, בערכה שאני מכירה כתוב שהפס

השני צריך להיות חזק יותר מפס הביקורת. זה מעיד על ביוץ

סנונית 1

New member
אז ככה...

בעלי קרא את כל ההוראות הלוך ושוב כמו שהוא תמיד עושה. וגם התייעצתי עם החברה בטלפון והם אמרו שזה בסדר שלא חשוה חוזק הצבע אלא חשוב שהצבעים בב c וב t יהיו זהים. דבר נוסף בערכה מודגש שרצוי מאוד לעשות את הבדיקה עם השתן של הבוקר. חוץ מזה היום זה גם היום שהרופא אמר לנו להתחיל וגם הערכה הראתה שני פסים אז.... נקווה לטוב.

למעלה