דיון דמות

אמבר 13

New member
דיון דמות

והפעם על לקס האם לקס אהב את זאנדרה בכלל? או שהוא היה עצוב כשהיא מתה רק בגלל בנו? ואיך זה שהוא מתנהג לפעמים כול כך רע ושונא את בריי, ולפתע מתנהג טוב וחבר של בריי? ומה יש לכם לומר על טאי סאן? על קלב Caleb was 17 years old in Series I - he is now 20. As a member of the Whangeri Amateur Opera and Dramatics Society he has had a variety of stage experiences including roles in Evita, Godspell and Peter Pan. In 1994 Caleb played the part of Brett in the New Zealand feature film Avondale Dogs. His recent television work includes playing Temecula in Xena and Logan Patterson in Shortland Street. Caleb has also had roles in Hercules and Plainclothes

אמבר 13

New member
מממ....חשבתי שתשמחו לדבר על לקס!

בכול מקרה, נראה שלא. הפינה "דיון דמות" יוצאת להפסקה בינתיים כדי להרחיב את הפינה ולעשות אותה יותר מעניינת כדי שהרבה יכנסו לפה. וישמחו לדון. עד שיזרמו אליי רעיונות לשיפור הפינה הזאת "בשביתה".

maayan15

New member
אני תמיד שמחה לדבר על לקס...

אז ככה, בקשר לזאנדרה- כן הוא אמר שהוא התחתן איתה רק בשביל שהוא יוכל לשכב איתה אבל לדעתי זה לא היה כל העיניין ובאיזשהו שלב בנסיון להכניס אותה למיטה- הוא התאהב... ולא, הוא לא היה עצוב רק בגלל הבן שלו אלא גם בגללה, וזה כבר לא קשור לעובדה שלדעתי הוא אהב אותה- הריי כולם היו עצובים בגלל שהיא ואמבר מתו.. מן הסתם גם הוא... זה שהיא הייתה בהריון פשוט חיזק את העצב... טאי סאן- אהבתי את זה שהוא היה עם זאנדרה ושכב איתה למרות שאז לא אהבתי אותה... אחד הפרקים הכי אהובים עליי זה שהיא ולקס נהיו ביחד אבל זה שהם התחתנו היה פשוט מעצבן, יש לי מין קטע כזה- אני לא אוהבת שהמניאקים הבוגדניים מתחתנים או נהיים בקשר רציני- כי אז שהם רגישים- זה פשוט לא נוגע ללב כמו פעם.. קחו לדוגמא את הקטע שהוא פייס בין אמבר לבריי- בתקופת הלפני נישואים שלו- לא נמסתם?.... ועכשיו עם הוא היה עושה אותו דבר?.. כמובן שהוא יהיה מתוק אבל לא אותו דבר.... בקטע ללפעמים רב עם בריי ולפעמים החבר הכי טוב שלו- תזכירי לי מתי הוא התנהג כמו החבר הכי טוב שלו???.... כי אני לא מצליחה להיזכר ביותר מדיי קטעים....

faith2

New member
אני תמיד תמיד תמיד שמחה לדבר על לקס

אבל לצערי לא ראיתי את העונה הראשונה (באסה לי!), לפי דעתי לקס שלנו מאוד רגשי אבל מנסה להסתיר את ע"י תוקפנות... אממ, בקשר לטאי סאן (גרררררררררררררררר.....בגלללה זינה מתה), הם חמודים ביחד כאילו הם ממש הוכיחו שניגודים כן מסתדרים! לפי דעתי לקס הוא אחד הדמויות היותר מרכזיות והראשיות בסידרה, אגב הוא ובריי אחים? נ.ב תזהרו לא להזיל ריר על המקלדת מהתמונה!

rocket

New member
תגידו ....

אני פספסתי את הפרקים איפה שטאי סאן שכבה עם לקס.... היא אמרה אחר כך שזה היה סתם ... תוכלו לספר לי מה דביוק הלך שם ???

THEchosen1

New member
אני לא זוכרת ..

פרק כזה . ולא הם לא אחים , אין מצב ! כן גם אני ראיתי את טאי סאן בזינה ... (אותה תגובה .. גרררררררר , לקחה לנו את זינה) , יאמי סקסי לקסי...

אמבר 13

New member
הרבה!!!!! ראית את עונה 3? אולי בגלל

זה את לא זוכרת, כי אני זוכרת גם מעונה 1, גם מעונה 2 וגם מעונה 3.

maayan15

New member
אליי!

אני לא זוכרת... וראיתי את כל העונות.... חוצמזה- בדר"כ שהוא נחמד- הוא רוצה משהו!

למעלה