דיון דמות- בפעם השלישית

אמבר 13

New member
דיון דמות- בפעם השלישית

והפעם נדון על ג´ק. הקניון למעשה שייך לג´ק, בכול עונה 1 לג´ק לא הייתה אהבה וגם לא היה נראה שתיהיה בהמשך. בפרקים הראשונים ג´ק ניסה להסתדר לבד, גם כשדאל הציע לא עזרה הוא סירב, עד שהם הפכו לעבוד יחד. מאז שאלי הגיע בעונה 2 הם קצת התפרקו והיו פחות או יותר ברוגז. אך מדוע? ג´ק ידע שאלי אוהבת אותו אז למה להיות בברוגז עם דאל? למעשב בלי דאל ג´ק לא היה מסתדר ולא היה מוצא את הר העיט ועוד כמה דברים. לאלא שלא רוצים לדעת מה יהיה בעתיד אני לא אומר אם בסוף הם ישלימו או לא. ג´ק חמוד, וכמו שאלי אמרה ג´ק הוא "חנון סקסי". אלי וג´ק הם זוג חמוד אך...לא נראה לכם לפעמים שאלי מנצלת את המצב הפגיע של ג´ק, "המצב הפגיע"? מהו בכלל- זה שהוא מאוהב אחרי כול כך הרבה זמן שלא היה אכפת לו מכלום חוץ מהמדע, היא רבה איתו על כול שטות, ורוצה שהוא יסכים איתה בכול דבר (עוד על אלי בפעם אחרת). אז מה אתם חושבים?

maayan15

New member
חנון סקסי בהחלט!

יש מישהו שלא אוהב את ג´ק? הילד מתוק, חמוד, דורש שיתאהבו בו... נוש אמיתי.... ובקשר לאלי, שונאת אותה, לא סובלת ותה, אחת הדמויות הכי מעצבנות בסידה (וזה לא רק כי אני רוצה את ג´ק לעצמי..)

אמבר 13

New member
אמ....

כמו שנאמר...אלי קצת מעצבנת ומנצלת את ג´ק, אז כיוון שג´ק ואלי דורשים דיון יחד, הדיון הזה הוףך להיות גם על אלי. אלי אלי וג´ק הם זוג חמוד, אבל אלי תמיד מנצלת את ג´ק, פתאום היא מנשקת אותו ואז רבה על זה שיש להם דעות שונות, ספוילרבגללה ג´ק נתפס ונשלח למכרות, והיא עוד אחרי זה בוגדת בו סוף ספוילר. תגיבו, לפעמים אני חושבת אם היא אפילו מתי שהו אהבה אבל באמת אהבה את ג´ק ולא סתם חיבבה אם היא נותנת לכול דבר להרוס את הקשר. ג´ק הוא באמת חמוד ולמרות הכול הוא עדיין אוהב אותה. דרך אגב יש שמועות שאלי בהריון- האם זה מג´ק? ספוילר או מלוק? קלואי פעם אמרה לג´ק "בעצמך אמרת לי שאף פעם לא שכבתם" אז זה הגיוני שהיא בהריון מג´ק? סוף ספוילר נחכה ונראה לעוד שמועות על עונה 5.

אמבר 13

New member
הודעה על שינוי הטור!

מעתה והלאה לזמן רב אני מקווה הטור שלנו ישתנה קצת, מעכשיו יהיה לנו גם דיון, גם הרבה תמונות וגם מידע על השחקן/שחקנית שמגלם/מגלמת את הדמות.

למעלה