"והדרת פני זקן..."
לבקשת סבא... אני אצמצם מעכשיו אני מדבר על ראפ בלבד, לא סול, לא אר אנד בי (איך השמטתם את טוני בראקסטון ואנ ווג?), אני מדבר איתכם על ראפ בלבד. לצורך הדיון החדש אני אעלה שלושה שירים נוספים (למרות שלדעתי הם פחות טובים מאלה שציינתי): What´s Your Fantasy - Ludacris feat. Shawna - שיר סקסי, במובן הזה שהוא מדבר על סקס, והרבה. שיר מחרמן אבל לא בדיוק השיר שהיית שם (ואני מתייחס לבנים כרגע, אבל זה מיועד לבנים ובנות כאחד) ברגעים אהה... אינטימיים בואו נאמר עם החברה שלך. שיר פלסטי למדי, עם קצב טוב, מצויין למסיבה שלפני, כדי לבנות את האווירה... Method man and foxy brown - the ill na na ע"ע השיר הקודם. אה, ופוקסי בראון The Roots feat. Erykah Badu - You got me אני לא מת על אריקה באדו, ממש לא. רוב השירים שלה ששמעתי היו ממש לא לטעמי. את השיר הזה שמעתי פעם ראשונה בערוץ 9, כלומר הערוץ הקהילתי. היה לילה, גם כן של החופש הגדול, ואני ישבתי ובהיתי במסך. האמת, בשמיעה ראשונה, לא התלהבתי מהפזמון, הראפ היה טוב, טוב מאד, אבל הפזמון היה חלש. גם כשבנדוד שלי קנה את הדיסק, לא התלהבתי מהשיר באופן מיוחד, אבל כשצרבתי לעצמי דיסקים למסע לפולין החלטתי להכניס את השיר הזה לאחד מהם. השיר הזה הוא סקסי מהבחינה שהוא מנתק אותך מהעולם ושולח אותך למקום שבו לאהבה באמת יש תקווה, ותמימות היא לא מילה גסה, לשמוע את השיר הזה בחורף קר, אפילו במקום שבו המוות מקיף אותך, גורם לך להרגיש כאילו שמיכה חמה-חמה, וביתית-ביתית עוטפת אותך. לשמוע את אריקה באדו שרה baby don´t worry you know that you got me, באמת, בצורה מוזרה, גורם לך להרגיש בטוח - שאין מה לדאוג. * ואגב, בתור נקודה לסיום, למרות שזה לא ראפ, שני שירים שאני חייב לציין הם Killing me softly, ו-Can´t Take my eyes off of you שחודשו - בצורה אולי הכי מלאת רגש שאפשר ע"י לוריין היל, וחבריה לפוג´יז, ואם כבר בפוג´יז עסקינן האם המספר 911 אומר משהו למישהו?