דיון דיון דיון

DoubleD

New member
אפצ´י..

זה לda^Lord ושלי: רוב השירים של Amel Larrieux, אינף סד. .Lost Boyz- Renee וקצת קיטשיות: mariah carey ft. boyz2men - one sweet day אין לי ראש לזה כרגע. |נשיכה|DouBle-D-

Ambitionz

New member
../images/Emo8.gif Let´s talk about you and me

סתאאאאאאאאאאםםםם אני לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כבר המליצו על השיר הזה (כן של אל אל קול ג´יי) בשרשור הזה. אז אם כבר אני כותב אז הנה עוד המלצה: אולי המלך של הניו סקול לדברים האלה אר קלי. כמה שירים שעולים לי כרגע לראש בגלל השמות שלהם: half on a baby קלאסיקה, freak mode :) אחד השירים הטובים שלו. שיר שקט. feelin on yo booty זאת ליל קים בקליפ?? עדיין אני לא בטוח ב 100 אחוז.. השם אומר הכל...

volatile

New member
אוקיי אני ייתן את שלושת האהובים עלי

למרות שאני הכנתי בערך עשרים מיקסים (ממוקססים ד´יג´י סטייל לחדר השינה) ללא ספק השלושה האלה עשו לי את זה הכי הרבה (בעיקר בגלל שהם לא רק סקס והם גם רומנטים פחד)... Mobb Deep Feat . 112 - Hey Love - השיר הזה פשוט עוטף אותך, אין יותר כיף מלשמוע אותו בזמן האמממ התגוששות לוהטת (יש פה ילדים מה אני אעשה)... The Roots Feat Erykeh Badu - Things Fall Apart - אהבה נכזבת עם המוזיקה העדינה של הרוטז הקול המלטף של אריקה באדו ובתים רגישים ויפהפיים של Black Though ו - Eve פשוט מספקים אווירה מושלמת לארוחת בוקר רומנטית במיטה... Lovage - Anger Managment - אוקיי, כל הדיסק הזה דיסק מעולה ל...אהבה אבל השיר הזה העביר בי צמרמורות וכבר הסברתי פעם מה זה אומר ששיר מעביר בי צמרמורות (כן, זה אומר שהוא מעולה)... שיר אווירה מושלם לחום שמופק משתי גופות חבוקים ביום חורף קר וסוער... אני אישית ביליתי הכי הרבה עם השיר הזה (והדיסק בכלל) בשבתות בבסיס בנשקייה מתחת לפוך עם ספר טוב (משהו של הנרי מילר) כשבחוץ סערות רעמים וברקים.... זהו, יש לי עוד משהו כמו מאתיים המלצות... אפילו יותר אבל אלה האהובים עלי ביותר בשליפה מהמותן... פלג.

eranmc

New member
טעם טוב...

גם לדעתי מראיה נראית סקסית בטירוף בקליפ הזה. השיר הזה זה הוא הפקה מיוחדת. זה גם רימיקס שליר המקורי בלי נאז (עם ג´ו ו98 מעלות), וגם סמפל+קאבר לשיר המדהים Keith Sweat & Jacci Mcghee - Make It Last Forever. שווה לשמוע. הנה גלריה לתמונות מהקליפ http://www.mariahworld.com/gallery/caps/1999/tgify_rmx/tgrmx1.html לדעתי מדהים למראיה הצמות.

t bone

New member
אממממ..

הנה כמה שירי אהבה אבל הם יותר לכיוון בלוז. cure - love song jimmy page & robert plant - since i´ve been loving you Morphine - Super Sex Uriah Heep - Gypsy Beatles - I Want You (She´s So Heavy) al kooper & mike bloomfield - As The Years Go Passing By pixies - ana Cure - Close to me

אני רק רוצה לומר תודה

על השרשור זה! באמת, באמת תודה! :) וזה הזמן להזכיר גם את Busta Rhymes, Janet Jackson - What´s it gonna be שהוא כמעט כל מה שאמרתם, ואת Keith Sweat, Mase - Just a Touch (remix ווואו...! ! באלבום של נפטונז יש כל כך הרבה כאלה, ח-ו-ב-ה! Brian Green - You Send Me ואת השאר כבר הזכרתם :) ש-ת-י ו-ע-ר-ב פ-ו-ר ל-י-י-ף ב-י-י-ב-י-!-! !!!

MyStiKaLL

New member
"והדרת פני זקן..."

לבקשת סבא... אני אצמצם מעכשיו אני מדבר על ראפ בלבד, לא סול, לא אר אנד בי (איך השמטתם את טוני בראקסטון ואנ ווג?), אני מדבר איתכם על ראפ בלבד. לצורך הדיון החדש אני אעלה שלושה שירים נוספים (למרות שלדעתי הם פחות טובים מאלה שציינתי): What´s Your Fantasy - Ludacris feat. Shawna - שיר סקסי, במובן הזה שהוא מדבר על סקס, והרבה. שיר מחרמן אבל לא בדיוק השיר שהיית שם (ואני מתייחס לבנים כרגע, אבל זה מיועד לבנים ובנות כאחד) ברגעים אהה... אינטימיים בואו נאמר עם החברה שלך. שיר פלסטי למדי, עם קצב טוב, מצויין למסיבה שלפני, כדי לבנות את האווירה... Method man and foxy brown - the ill na na ע"ע השיר הקודם. אה, ופוקסי בראון The Roots feat. Erykah Badu - You got me אני לא מת על אריקה באדו, ממש לא. רוב השירים שלה ששמעתי היו ממש לא לטעמי. את השיר הזה שמעתי פעם ראשונה בערוץ 9, כלומר הערוץ הקהילתי. היה לילה, גם כן של החופש הגדול, ואני ישבתי ובהיתי במסך. האמת, בשמיעה ראשונה, לא התלהבתי מהפזמון, הראפ היה טוב, טוב מאד, אבל הפזמון היה חלש. גם כשבנדוד שלי קנה את הדיסק, לא התלהבתי מהשיר באופן מיוחד, אבל כשצרבתי לעצמי דיסקים למסע לפולין החלטתי להכניס את השיר הזה לאחד מהם. השיר הזה הוא סקסי מהבחינה שהוא מנתק אותך מהעולם ושולח אותך למקום שבו לאהבה באמת יש תקווה, ותמימות היא לא מילה גסה, לשמוע את השיר הזה בחורף קר, אפילו במקום שבו המוות מקיף אותך, גורם לך להרגיש כאילו שמיכה חמה-חמה, וביתית-ביתית עוטפת אותך. לשמוע את אריקה באדו שרה baby don´t worry you know that you got me, באמת, בצורה מוזרה, גורם לך להרגיש בטוח - שאין מה לדאוג. * ואגב, בתור נקודה לסיום, למרות שזה לא ראפ, שני שירים שאני חייב לציין הם Killing me softly, ו-Can´t Take my eyes off of you שחודשו - בצורה אולי הכי מלאת רגש שאפשר ע"י לוריין היל, וחבריה לפוג´יז, ואם כבר בפוג´יז עסקינן האם המספר 911 אומר משהו למישהו?

volatile

New member
מילא בומעדון אבל זה שיר רועש מידי

למיטה, ובכלל בכלל לא סקסי! פלג.

לולו15

New member
השיר הכי מתאים למיטה זה

רוב שירי דרו היל במיוחד beauty וגם רוב שירי אר אן בי

Latent

New member
שיר שמלמד איך להתייחס לביץ´ שלך

Daz Dillinger - Bitch Bitch Bitch Make Me Rich feat. Too $hort שיר אהבה נפלא, שבו דאז דוחף את הביץ´ שלו לזנות, כאשר הוא הפימפ. מהאלבום החדש שלו דרך אגב.

למעלה