דיון גורלי!!!!

offspringer

New member
דיון גורלי!!!!

לפני כחודש רכשתי זוג כרטיסים להופעה של האופספרינג בסקוטלנד, מאד שמחתי והיה לי נחמד, לפני כשבוע ראיתי שהאופספרינג עובדים על בובות בצלמם, אני רואה באופספרינג כסופר ממוסחרים, ואני לא יודע אם אלו האנשים שאני רוצה לראות, כשרכשתי את הכרטיסים הם היו דיי ממוסחרים וזה יה (יחסית) בסדר, אז מה לעשות, ללכת או לא?

בטח שכן!

או קי אז הם הוציאו בובות?, עדיין יש להם אחלה שירים ובהופעה חיה זה אפילו עוד יותר טוב כי יש איזה 50 אלף אנשים_אווירה טובה), בכל מקרה תלך תהנה ואם תחליט לא ללכת תמכור אותם לי.....

Ignition

New member
בטח ללכת..

זאת הזדמנות של פעם בחיים , אז הם הוציאו כמה בובות...

dansh

New member
לך...

מה, לא תלך רק בגלל שהם ממוסחרים, למה לא ידעת את זה? זה משהו חדש לך? עדיין יש להם 4 דיסקים מצויינים ורוב הסיכויים שהם יהיו רוב ההופעה...

offspringer

New member
כן אבל זה מעבר למוזיקה

הם צבועים,הם עכשיו 100% ההפך ממה שהם היו בהתחלה, כשקניתי את הכרטיסים הייתי בטוח שהם 50% שונים, זה מגעיל מה שהם עושים.

pikitup

New member
כאילו שאתה באמת מתלבט

על מי אתה חושב שאתה עובד..

ANTiADi

New member
לדעתי

אתה צריך ללכת. נכון שזה מבאס שלהקה מתמסחרת, אבל אם אתה עדיין אוהב את המוזיקה שלהם.. למה שלא תלך?

ShLuMp

New member
שמע

תעשה מה שבא לך למי אכפת שהם ממוסחרים?! יש להם מוזיקה טובה? אז לך

offspringer

New member
לא..

המוזיקה שלהם לא טובה, רק המילים ואם המילים שלהם לא שוות כלום, אז שום דבר לא נשאר

KamikazA

New member
מקווה שזה לא ימחק

אחי תבטל את הכרטיסים ןלך תיזדיין! מה אתה משחק אותה מיתלבט, המוזיקה לא טובה ?!?!, בגלל שזה 4 אקורדים? לך תיזדיין זה פאנק ואל תשחק אותה עכשיו שאתה ניגעל ממוסחרים, אני בטוח שזה המוזיקה שאתה שומע או היית שומע לפני חודשיים

offspringer

New member
בונא מה אתה קופץ עליי?!

א. אני אלך להזדיין ב. אני לא צריך לסבול את כל התסכול שלך, מצדי לך דמם מהתחת.

punk223

New member
אם אתה לא

אוהב את המוזיקה, רק את המילים, אז תבטל. לא הייתי הולך להופעה של להקה שאני לא אוהב את המוזיקה שלה. כאילו שתבטל...

offspringer

New member
תראה זה לא שאני לא אוהב ת´מוזיקה

זה פשוט לא מוזיקה מדהימה, אני אוהב אותם בגלל שיש להם מילים עם משמעות, או אולי בלי משמעות......

American_Psycho

New member
ללכת

אם אתה עדיין אוהב את המוזיקה שהם עושים, אז למה לא ללכת? אתה סך הכל בא כדי להנות מההופעה.. כשקנית את הכרטיסים לא ידעת שהם ממוסחרים, אבל אהבת את מה שהם ניגנו ועכשיו פתאום כשאתה יודע, אז זה לא מגניב יותר? :\

Sham 69

New member
למה להפסיד הופעה אם יש לך כבר

כרטיס גם אם היה לי כרטיס להופעה של בלינק, הייתי הולך זה לא שאתה אנדרגראונד קשוח שלא תומך בלהקות ממוסחרות ושיהיה בושות אם יראו אותך שם וסצנת הפאנק בעולם תזדעזע..

offspringer

New member
זה לא שאכפת לי מקהילת הפאנקיסטים

אבל מה שהם עשו זה מגעיל

למעלה