דיון בקשר לDVD

NoWords

New member
דיון בקשר לDVD ../images/Emo202.gif

אז... כמו שקבלנו עד עכשיו מכריסטינה, גם הפעם נקבל דיוידי שסביר להניח יתעכב איזה שמונים מליון פעם עד שהוא באמת יצא וימכר באוויר העולם... [אבל כמו תמיד, שווה את הזמן שחיכינו ועולה על הציפיות שלנו]. זהו דיוידי נוסף וחדש בהופעה חיה, של ה- Back to basics Tour. אין לי ספק שזה הולך להיות דיוידי מעניין, צבעוני, ערוך ומצולם היטב, כיפי לצפייה ולשמיעה. בכל דיוידי בהופעה חיה שכריסטינה הוציאה עד עכשיו [שאילו הם: My reflection+Stripped Tour] זכינו לקבל הופעה אחת שלמה מתחילתה ועד סופה. מצעקות הקהל מחרישות האוזניים, מלאות הציפייה לבואה של הזמרת, ועד הרגע בו כריסטינה מודה לכולם, שולחת נשיקה ונעלמת אל מאחוריי הקלעים. כמובן, משאירה אותנו לרצות ולחכות לעוד... שאלתי היא כזאת; הייתם מעדיפים שיצא דיוידי עם הביצוע הכי טוב לכל שיר במהלך כל סיבוב ההופעות, וככה בעריכת מחשב היו מחברים את הכל כאילו היה זה מופע אחד ומתמשך כשבעצם בחרו את רגעי השיא של כל שיר. (בין אם זה באירופה, ארה"ב, או אסיה) ככה הייתם מקבלים את המופע האולטימטיבי והאידיאלי כביכול של כריסטינה... או... שאתם אוהבים את זה שבדיוידי ישנה הופעה אחת, שלמה, מתחילתה ועד סופה. ממקום אחד שחשבו שזו ההופעה הכי מוצלחת ושדווקא אותה כדאי לשחרר על דיוידי למכירה. מה דעתכם, מה הייתם מעדיפים??

2Dirrty4U

New member
ללא ספק הופעה אחת שלמה

מתחילתה ועד סופה.... זה לא יהיה מעניין לראות קטעים מהופעות שונות מחוברים ביחד... אפילו עם זה יהיה ערוך הכי טוב שבעולם... "ממקום אחד שחשבו שזו ההופעה הכי מוצלחת ושדווקא אותה כדאי לשחרר על דיוידי למכירה." פה לא נראה לי שהם בחרו... כי אני בטוחה שבהופעה באוסטרליה היא הייתה כבר מותשת ועייפה וגם בהריון ולא היו לה כל האנרגיות של תחילת הטור באירופה או אפילו בארה"ב. הם הקליטו את זה, כי זה מה שהיה, לא נראה לי שהם בכלל בחרו... בכלל כל מה שקשור לסיבוב ההופעות הזה נראה לי ממש לא מתוכנן... מי יוצא לסיבוב הופעות כשהסינגל השלישי רק יוצא... זה פשוט לקבור אותו רק במילים אחרות "לצאת לטור"... הרי ברור שהיא לא תוכל לקדם אותו כמו שצריך..

קשה...

אני הייתי אומרת בקלות הופעה אחת שלמה אבל אחרי הקליפ של או-מאדר אני לא יודעת... חוץ מזה שאני בכלל לא מרוצה מזה שהדיוידי באוסטרליה כשהיא כבר בהריון עם הבגד המכוער ההוא(לעומת מה שהיא לובשת בתמונה ששמת
) אבל זה פרט שולי.. הדיוידי של סטריפד מושלם לדעתי. אין בו שום שיר שהיא לא מבצעת טוב... אבל בגלל הקליפ של או-מודר ששם בהתחלה היא ממש לא נשמעת טוב לדעתי אני חושבת שעדיף לקחת את ההופעה הכי טובה של כל שיר, אם עורכים את זה מספיק טוב בכלל לא היינו שמים לב שזה לא מהופעה אחת(אז יש תקטע של שיער מטולטל יותר\פחות...אזמה?) אבל אני לא אשפוט את הדיוידי לפי הופעה אחת...נחכה ונראה

DirrtyGirl

New member
גם אני חשבתי על זה..

מה עדיף, את כל ההופעה מתחילתה ועד סופה? או את הקטעים הכי טובים פשוט, ושיחברו את הכל ביחד? ותשובתי היא, כן, לדעתי עדיף את הקטעים הכי טובים. מהסיבה הפשוטה שזה כ"כ לא משנה! אם הם עורכים את זה טוב טוב בכלל לא שמים לב.. ובכל הופעה כזאת, זאת כריסטינה שלנו! נותנת את המיטב! אז למה שלא נרצה את המיטב? אם זו הייתה בחירה שלי, הייתי אומרת, הקטעים הכי טובים.

Baby Jane

New member
../images/Emo221.gif

אני חושבת שכדאי קטעים נבחרים. למרות שבכל מקרה זה כריסטינה וגם אם זה הופעה זה יהיה מדהים כי היא שם

DirrtyShay

New member
אני הייתי מעדיף את הטוב ביותר..

למרות שלא משנה מה הייתי אוהב כל ביצוע שלה אם זה בחלקים מחוברים או הופעה שלמה. אהבתי את ה-DVD של סטריפד והייתי סגור על זה שזה מהופעה אחת.. אבל אחרי זה אמרו לי שזה ממש לא מהופעה אחת אלא מכמה הופעות שלקחו וערכו וחיברו... זה גם הסביר לי איך השיער שלה (או שאני צריך להגיד : פיאות, שזירות, תוספות ומה לא...) היה שונה משיר לשיר ואני מתכוון להופעה בדירטי ואחריה יש את גט מיין גט יורס והשיער כל כך שונה ואין בכלל הפסקה בין השירים.. בכל מקרה לעניין : אני מעדיף את ההופעות הכי טובות והכי מרגשות.. למרות ששוב מצד שני הופעה שלמה גם יפה כי אז יש את כל האנרגיות מההתחלה אבל אנחנו לא יכולים לדעת אם לא היינו בהופעה ההיא.. בקיצור משהו מוזר.. לי בכל מקרה זה לא משנה.. כל דבר מתקבל כל עוד היא שרה ולא מדובבת את עצמה

xgirl25

New member
לדעתי הופעה שלמה

הכי כיף להכניס הופעה שלמה לדיוידי, לשים על פול ווליום ולהרגיש כאילו שאני בתוך ההופעה, חלק מהקהל אפשר להגיד [ועוד שורה ראשונה
]. חוץ מזה אני מניחה שבאמת משחררים בסוף לדיוידי את ההופעה הכי טובה בסיבוב, אז בואו נגיד שאני סומכת על מי שבוחר בשבילי
. ובטח אין הבדל ענקי בין הביצועים בהופעות השונות לא
אני חושבת שלכל הופעה יש את ההיי לייטס שלה לצד הביצועים הפחות טובים, אז זה מתאזן פחות או יותר.

xtina 4 ever

New member
ההופעה האולטימבטיבית.../images/Emo13.gif ../images/Emo210.gif

אבל שלא נשים לב שהם שמו הופעות ממקומות שונים ושילבו אותן בדיוידי אחד. שיראה הכי טבעי שיש..

NoWords

New member
איך את מצפה לזה מכריסטינה?

שנראית שונה כמעט כל ערב?
בכל יבשת היא נראית אחרת, באסיה היא במיוחדדד נראית שונה עם תלבושות אחרות ותסרוקות יותר מתולתלות. אין מצב שלא היית שמה לב גם עם עריכה סופר מצוינתP:

NoWords

New member
כתבתי תשובה כ"כ יפה והאקספלורר נסגר../images/Emo10.gif

אז בקיצור [שונאתתת לשחזר תשובות, השקעתי ויצא לי מובן ויפה, ועכשיו אני עצבנית:<] לדעתי זה מעפן להוציא הופעה אולטימטיבית מרגעי שיא כי זה קצת משעמם, אפילו כקונספט זה מושלם מדיי. אם אנחנו כמעריצים רוצים לחוות הופעה כמו שצריך- מדובר בהופעה אחת שלמה שהיא בדיוק ערב שלם ומושלם מחיי מי שהיה בקהל. מנסיון כל אחד שהולך לראות את כריסטינה- בטוח שההופעה שהוא ראה הכי מושלמת והכי יפה. הייתי מתה שהיא תוציא דיוידי מהתאריך שאני הייתי בו, בלונדון, כי מבחינתי זו החוויה האולטימטיבית ש*אני* עברתי. כל ההופעה התרגשתי נורא ונהניתי בטירוף. כל ערב היא מופיעה קצת אחרת אפילו אם היא לא מודעת לזה. ויש לזה את הייחוד של זה.
אני בקיצור בעד לקבל שואו אחד, ערב אחד, מההתחלה עד הסוף. זה עבד נפלא עד עכשיו...

למעלה