דיון:(בפנים)

דיון:(בפנים)

לפני שבוע בערך היה פה דיום איזה להקות אתם מנגנים או משהו כזה עכשיו יש לי דיון דומה אבל שונה איזה להקות אתם הכי אוהבים? תנו את ה-3 להקות שאתם מסוגלים לשמוע אותם כל אחת כמה ימים ברצף בלי שיעשו לכם חור בראש אצלי זה: 1)TRIVIUM 2)MUDVAYNE 3)בזמן האחרון התחלתי לחרוש עליהם:BETZEFER

WinterZ

New member
...

סקר קצת מיותר אבל אוקיי, 1. Metallica, אני מסוגל לשמוע אותם כל יום כל היום. זה למה הם כל כך טובים. 2. Opeth, מגוונים כ"כ שאתה נהנה מהכתיבה ולא מרגיש מיצוי. 3. Tool, כסח מספיק בשביל עצבים ורגוע מספיק בשביל שקט.

Gutterball

New member
קשה לבחור רק שלוש, אבל...

Opeth - כמו שווינטרZ אמר, להקה מגוונת. מוזיקאים מדהימים. יש להם שירים שלא נופלים מיצירת אומנות לטעמי. Amon Amarth - מת על הלהקה הזאת. אף פעם לא נמאס לי לשמוע אותם, גם כשאני לא במצב רוח לסגנון שלהם. Snot - רק אלבום אחד ועוד איזה שניים-שלושה שירים מסביב, אבל הם פשוט ייחודיים. הגילוי הכי טוב שלי.

omri drum it

New member
...

באמת קשה לבחור שלוש lamb of god-פנטרה מתוחכמת עם מתופף תותח jimi hendrix-אני מגיל עשר שומע אותו ולא נמאס לי ממנו לרגע rush-לא יכול לתאר יותר מידי...אני פשוט אוהב לשמוע אותם...

amirsegev

New member
2 יש לי בטוח

קודם כל Pantera מעל כולם... חוץ מזה Lamb of God (שאגב תצפו למחווה להם הקיץ שאני מנגן בה) וחוץ מזה קשה לבחור Opeth, Megadeth, Kreator, Faith No More, At The Gates, Chimaira, Dark Tranquility כולן להקות שאני מאוד אוהב

כמו שכבר אמרו

opeth זאת להקה שאף פעם לא נמאס לי ממנה. להקה ענקית. גם את orphaned land אני שומע המון, וגם את אלג'יר. וזה משתנה גם לפעמים, אבל ככה זה כרגע.

יאללה

חמש שנים PINK FLOYD בלי הפסקה אבל גם יש עוד מלא להקות אבל הם במשך חמש שנים לפחות פעם ביום או פעמיים

Envenom

New member
אוקיי

1) Rammstein. כי הם פשוט גאונים, והתיפוף בד"כ פשוט מספיק בשביל לאלתר עליו בכיף (או שפשוט מתעלמים מהתיפוף חח) 2) Megaherz, אבל כל דיסק חוץ מהאחרון. באחרון הם החליפו סולן, והוא גרוע. הסולן הקודם פשוט עושה לי נעים באוזן, והליריקה שלהם מעולה, יחד עם מוזיקה אגרסיבית לפנים 3) Eisbrecher, כי הסולן של מגהרץ עבר אליהם
(וליריקה, ומוזיקה מעולה) יש עוד הרבה להקות שאני יכול לחרוש עליהן (ורוב הסיכויים שכבר חורש) אבל אלה השלוש העיקריות. הייתה תקופה שחרשתי את Scenes from a Memory של דרים, אבל באופן כללי אני לא מחבב אותם למשל.

soad26

New member
להקות

LIQUID TENSION EXPERIMENT-שירים אינסטרומנטליים cradle of filth-אין על הצרחות שלו.. lamb of god-בזמן האחרון אני מתחיל לאהוב אותם

kfirshap

New member
אין כזה דבר שחורשים אותן...

יש לי דיסקים שלמים שאני מנגן איתם כמו Muse וFoo Fighters אבל הרבה דברים שונים אני מרכיב דיסקים במיוחד לפי העוצמה של הדיסק, חלק עם פ'אנק וגרוב מגניב חלק נותנים בראש עם פאנק (אגב להקה מגניבה לנגן איתה - my chemical romance) וככה מרכיבים דיסק מלא להקות שונות....

למעלה