דיון- בעוד 30 שנה...

M i k e s F a n

New member
דיון- בעוד 30 שנה...../images/Emo40.gif

עברו 30 שנה מאז פטירתו של מייק ברנט ז"ל.
יותר ויותר אנשים זוכרים אותו ויודעים "האגדה עוד חיה". וזה נכון
אך האם לדעתכם אנשים יכירו ויזכרו את מייק ברנט
בעוד 30 שנה
האם בעוד 30 שנה אנשים ישמעו וישמיעו עדיין את שיריו
מה אתם חושבים
שתפו אותנו בדעתכם

Dis Lui

New member
אני יודעת ש...

זמר כזה יקר בעל קול כריזמטי לא שוכחים כ"כ מהר
אבל מי אמר שהאנשים האלו שחוו את 30 השנות האלו ימשיכו לחיות ולחוות את אותה ההנאה לגבי מייק ברנט
כי הנוער שלנו משתנה יחד עם המוסיקה החדשה, משהו שאני אישית לא ממש נקשרת אליו... זה אותו דבר לגבי השואה, המבוגרים יותר מעריכים, זוכרים וקשה להם יותר מאשר לנערים של היום, כי הם היו יותר קרובים לתקופה הזאת. מה שאפשר לדעת, זה שצריך לקוות שתמיד יזכרו את כל המלכים שהיו לנו, כמו: מייק ברנט, אלביס פרסלי, הביטל, זוהר ארגוב ועוד מי שלא ציינתי... היידי

מייק האיש והאגדה!!!

איי אפשר לשכוח אדם כזה גם עוד 100 שנה כשמדברים עליו אצלי הוא לנצח בלב ובמשפחה...יהי זכרו ברוך אדם זמר יקר של כולנו אוהבים אותו תמיד תמיד...מייק היה ויהיה רק אחד בעולם אצלינו גם בבית תמונות שלו יש

mikebrant78

New member
שלום לכם,../images/Emo168.gif

אני סבור שברגע שממשיכים להשמיע או להאזין לשיריו, לאחר 30 שנה, אז אין שום סיבה שלא ישמיעו או ישמעו אותו גם לאחר 60 שנה. אין זמן למוסיקה ובטח ובטח אין הבדל בין 30 שנה ל-60 שנה, כי יש להיטי עד ויש להיטי רגע וניתן לומר בהחלט ששיריו של מייק ברנט הינם להיטי עד, מה גם שאני בעזרת השם בעוד 30 שנה אהיה בן 57 וחצי ואני בטוח שאמשיך להאזין לו עד יום מותי גם אם הוא יהיה בעוד כ-90 שנה, ואתם רובכם הלא יותר צעירים ממני, כך שהכל תלוי בנו, כי אנו הדור הצעיר, דור העתיד, ובזכות הפורום הנ"ל נמשוך אלינו עוד ועוד מעריצים ונספר בסביבתינו ולצאצאינו אודות האיש בעל הקול המופלא, אודות מייק ברנט, לכן אני בטוח ששירי מייק ברנט ימשיכו להתנגן אפילו במאה הבאה. חוץ מזה, שימו לב למוצרט ושאר המלחינים שחיו לפני מאות שנים, עדיין משמיעים אותם, כך שאין סיבה שלא ימשיכו להשמיע את מייק ברנט, מה גם ש-30 שנה הן עתיד קרוב, אני הרחקתי לכת. אני בטוח שאנחיל לילדים שיוולדו לי(בבוא היום) את האהבה למייק ברנט, בדיוק כפי שאימי נהגה בזמנו. בימי נערותה, היא קנתה את תקליטיו וכשבגרתי העבירה אותם אל חזקתי, אם המורשת הזו תעבור מ"אב לבנו" וכו', אזי מייק ברנט יהיה בן אלמוות, כי בכל פעם שאנו משמיעים את שיריו, אנו למעשה מחיים אותו מחדש. אלעד:)

למעלה