דיון בעד או נגד

רק גבר

New member
דיון בעד או נגד

מה דעתכם לרגל המשברים על מאהבת/מאהב? דוגמא לפעילות ברוכה ......... האם הייתם מעדיפים זאת עם איש /אשת חיקכם הנצחי או אם המאהב / מאהבת ?

סגולית

New member
ברור לך שאפ'חד לא ייתן לך אישור

(לא בפומבי) אבל זה לא משנה בעצם, מה שחשוב זה שאתה תיתן לעצמך אישור. הבנת?

sagiberg

New member
מאהב אולי יפתור את המשבר באופן

זמני, השאלה אם לא יגרום למשבר חריף יותר

domdom1

New member
sagiberg

משבר חריף יותר? כך את חושבת? למה?מת לדעת למה את חושבת כך!!תודה

sagiberg

New member
ראשית כל כי אני מאמינה

שעל מנת לתקן משבר שבין אדם לעצמו ,יש צורך לנסות ולהעמיק פנימה , לחפש אחר הצורך האמיתי. כאשר לוקחים מאהב מתרחש במובן מסוים תהליך הפוך- אנחנו "ממחיזים" את עצמנו מול עיניים חדשות, ועוסקים באהבה יותר מאשר בעצמי. אחרי סיום הרומן אתה עומד מול תחושת "פרידה" ובתוספת מגלה שטרם טפלת במשבר. זו דעתי - מה אתה חושב ?

רק גבר

New member
ברצינות../images/Emo9.gif

לדעתי ענין מאהב לא ממש קשור למשבר ,ולמרות ההבדלים בין גברים לנשים(גברים מנוגה ונשים ממאדים או להיפך ) הכרוניקה של פרידה ידועה מראש ברוב המקרים אלא אם רוצים לסיים את המצב המשפחתי .... אבל לא כולם לוקחים את הענין בחשבון שהרי אנו יודעים בגילנו המופלג מה אהבה עושה.... אילו כולם היו מודעים מראש שיחסים מסוג זה יסתיימו בשלב כלשהו אז זה היה הופך למשהו קליל ומבדר כמו ללכת להצגה טובה,עם ערך מוסף גבוה. בגישה אופטימית זו אני ממליץ על כך .............

domdom1

New member
אני חושב

שמאהב/ת זה חלק בילתי נפרד מי הזוגיות . זה הדלק של הזוגיות טובה ,אבל ....אבל לא עם רווקות ,לא להתאהב ,ולזמן קצר בלבד.

רק גבר

New member
הסבר

אינני חושב שמאהבת תפתור משברים אלא זהו פתרון וגיוון וחידוש. באם נשמרת הדיסקרטיות ואין שכנים סקרניים..... מנסיון של כמה אנשים מאהבת הביה לחידוש האנרגיות וכתוצאה מזה גם בבית השתפר המצב. אז דעתי היא בעד. אבל עדיין לא שמעתי דעות של ממש על הנושא מהאנשים פה.

סגולית

New member
למה אתה צריך דעות של האנשים פה?

אם זה מתאים לך, ויש לך יכולת לשמור על דיסקרטיות ולהמציא סיפורי כיסוי בשעת הצורך, ולשמור על המצפון שלך נקי בו זמנית, ואתה יכול לקחת בחשבון מה שזה יעשה לך או למשפחתך, בין אם זה ייתגלה, ובים אם לא, לך על זה. אם אתה במשבר גיל, אז שום מאהבת שבעולם לא תפתור לך אותו, לדעתי.

רק גבר

New member
ננסה ........

אולי להגדיר קודם מהו משבר גיל? ואחר כך נראה אם זה יעזור? אבל לעצם העניין פשוט ניסיתי לפתח פה דיון ואני ממש לא זקוק לאישור חברי הפורום,הענין היה רק בהומור. אבל למרות הכל אני חושב שיש רבים וטובים בגילנו (אינני יודע את גילך) שחושבים שזהו פתרון טוב להרבה דברים ,כמו שמשקיים פרחים כך צריך להשקות את האנרגיות שלנו כדי שיתחדשו. האם דעתך מתבססת על ניסיון? או סתם תאוריה שכתובה באיזה מאגזין.....

סגולית

New member
כי כמו שאמרת

החכמה היא להגדיר קודם מהו המשבר, אחר כך לראות אם זה יעזור. כל השאר טוב לסידור הדיסוננס. הגיל שלי כתוב בכרטיס
ואני לא קוראת מגאזינים. (ברור לי שכתבת בהומור, אל תתייאש)

פאריי

New member
הומור או לא הומור יש לך אישור../images/Emo6.gif

אם חשבנו שאחנו צריכים אישורים של ממש היינו עושים את זה במסרים המשך ערב מהנה

למעלה