דיון בנושא- אלילת גייז

לימבו

New member
דיון בנושא- אלילת גייז

הרבה מחבריי ואנשים שאני פוגש תמיד שואלים אותי: מדוע קיילי נחשבת לאלילת גייז ו"דיווה". מה יש בה שהקהל ההומואי כל כך מחבק אותה? יש לי תשובה לזה, אבל הייתי רוצה לשמוע את הרעיונות שלכם... מישהו?

eyalush001

New member
האמת לא ברור לי...../images/Emo2.gif

אולי בתור אחד ששיך לקהילת הגייז אני יוכל לענות לכם על השאלה הזאת.. אני חושב שזה נמצא בהופעות שלה בדרך שהיא מופיע- נגיד ב-Intimate And Live שהיא הופיע עם נוצות ורודות, זה היה מעין הבעת תודה לקהילה שתומכת בה ונמצאת כל הזמן שם לא כל זמרת כיום מייחסת חשיבות כל כך גדולה עד כדי "הבעת תודה" בהופעה שלה ומופיע בצורה חושפנית כזאת ועוד עם נוצות ורודות על ראשה ומסתבר שזה מושך אליה קהל גייז גדול.קיילי יודעת שיש לה קהל מעריצים עצום של גייז והיא באמת מקדישה להם מעצמה. חוץ מזה אני חושב שעוד סיבה אחת היא שהחבר הכי טוב/סטייליסט אמרגן שלה (וויל) או אין שהוא לא מגדיר את עצמו הוא גם הומו והוא די שווה ביניינו אז ...

חחחחחחח או ווילי ווילי.........

חבל שהוא הומו לא ידעתי שהוא הומו עד לא מזמן אבלהוא נראה ככה כול הזמן כך שלא הופתעתי לגלות את זה..... אגב גילתי את זה בפורום רן אמר לי אם אני זוכרת נכון......

eyalush001

New member
זיכרון???????

יש לי זיכרון טוב לדברים שאני רוצה לזכור... והוא כנראה בינהם

tatababa

New member
הממ..

אני הייתי נועץ את הסיבה בשני דברים : א. סוג המוזיקה של קיילי (דיסקו\פופ\דאנס) פשוט מדבר לקהל הגייז. ב. האישה היא לא סתם עוד איזה (אני ממש לא אוהב את המילה הזאתי) דיווה. יש לה מן אישיות כובשת, מראה שכל אחד יותר משמח להסתכל וגיוון מוזיקלי יחסית. כל הדימויים האלה של girl next doore, sex siren, disco diva, impossible princess וכו' וכו' מראים את הרב-גוניות שלה ואיך כעיקרון כל אחד יכול למצוא את החלק בקיילי שהוא מתחבר אליו הכי הרבה.

eyalush001

New member
פשששש ../images/Emo2.gif

וואלה אחי הבאת אותה בתשובה שיחקת אותה ואני בהחלט מסכים איתך

וואו רן חתיכת ניסוח.........

וכן יש לי זכרון טוב(בנוגע לקיילי ולאבריל ולהארי פוטר ולדברים שאני אוהבת..........חיחי)

לימבו

New member
אני חושב ש...

יש משהו בהתפתחות הקריירה של קיילי שמזוהה עם "יציאה מהארון" ועם שלמות עצמית. הילדה הקטנה שנשלטה כבובה של המפיקים סטוק-אייטקין-ווטרמן, גילתה את הסקס, והחליטה לשים יד על התדמית שלה. זה קרה ב-1990 עם Better The Devil You Know שהיא הגישה את הקליפ לחברת התקליטים, ולא היתה זו שרואה אותו אחרונה. על אפו ועל חמתו של ווטרמן היא יצרה ניגוד בין המוסיקה לבין התדמית: תדמית "מלוכלכת" (זוכרים שמצאו לה אזיקים במזוודה בשדה תעופה? כולם התחילו לדמיין מה היא עושה עם זה?) מוזיקה "נקיה". יחד עם זאת- המבקרים ירדו עליה כל הזמן ולא חיבבו אותה. בסיום תקופת ס-א-וו, קיילי שינתה גם את סגנון המוסיקה, ניסתה כל מיני דברים. החיבור עם וויליאם בייקר גרם לשינוי מאד גדול אצלה (להערכתי היא גם היתה בטיפול פסיכולוגי. אני כמעט יכול להבטיח לכם את זה) פתאום היא לא מתעלמת מהעבר כילדה קטנה ומטופשת כי היא שלמה איתו. אז היא יוצאת לעולם עם Spinning Around ואומרת: זאת אני, זה העבר שלי, אני שלמה איתו כי בזכות העבר הזה הגעתי להיות מי שאני היום. אני יודעת שאתם אוהבים אותי ככה. על זה גם השיר מדבר. אני חושב שהקשר די ברור.

tatababa

New member
הלוואי שהיא הייתה שלמה עם העבר

אבל כל הצרות שהיא עושה ל BMG ול JIVE רק מוכיחות שקיילי עדיין מתביישת בעבר שלה והייתה מעדיפה לקבור אותו. עצוב... ולגבי Spinning Around - אני חושב שהשיר הזה דווקא סותר את התיאוריה שלך : Clearing this house of the joy that I borrowed from back in the day threw away my old clothes got myself a better wardrobe I've got something to say (זורקת את הבגדים של העבר ומשיגה מלתחה חדשה = זורקת את העבר ושואפת למשהו חדש) I'm through with the past , ain't no point in looking back, the future will be (גמרתי עם העבר - אין טעם להסתכל אחורה... יותר צעקני מזה לגבי אין טעם להסתכל אחורה לא יכול להיות) למרות - שככה או ככה, את המילים לא כתבה קיילי לכן יהיה מטופש לפרש אותם כאילו הם מייצגות אותה.

למעלה