דיון בג"ץ גמלת ילד נכה

doroniz

New member
דיון בג"ץ גמלת ילד נכה

שוב דחיה בדיון.......הדיון נדחה לתאריך 2/1/2008.

doroniz

New member
כן....

אין לי מושג למה, אבל זו לשון ההודעה שקיבלתי.

גאמי

New member
והנה הטקטיקה של בי"ל

לפני שלושה שבועות עברנו ועדה חוזרת מאז לא שמענו דבר וחצי דבר. הורים יקרים! במידה וזה גם מצבכם ועברתם לאחרונה ועדה אך באופן מפתיע לא קיבלתם כל ממצא בדואר, הלא שהרצון הלא פורמלי הוא לדחות את קבלת ההחלטה בגיננו על מנת שאם הבג"ץ ישתנה ויורעו התנאים, לא נבוא בטענות שלא קיבלנו את הקיצבה המבוקשת. אני מסתמכת על משהו שאני יודעת, וכמובן שהמקורות ישמרו איתי. שבת שלום לכולכם גלית♥

doroniz

New member
נשמע הגיוני

אבל נא לזכור שהדחייה הקודמת היתה דוקא ביוזמת העותרים (גם לי יש את מקורות המידע שלי). יתכן שגם עכשו הסיבה לדחייה היא טכנית בלבד. מדובר על דחייה של יומיים בסה"כ. הדחייה הקודמת היתה של חודשיים וחצי....... הדיון היה אמור להיות בסביבות התאריך ש........לילך נולדה.

גאמי

New member
דורון ימים יגידו:)

געצם.....יומיים יגידו. ראו יראו עיניך שהדחייה הבאה בוא תבוא. לא חושב?

doroniz

New member
תשובות מהוועדה

אין לי מושג מה הסיבה ומי יזם את הדחייה הפעם. אני מנסה לברר זאת ממש ברגעים אלה. אני מציע לך באופן אישי לברר עם המסוד לביטוח לאומי את תשובתם לוועדה הפרואית שהייתם בה. בכל הוועדות שאנחנו היינו בהם (והיו כמה כאלה) התשובות הגיעו תוך פרק זמן של שבוע-שבועיים. אין לי ספק בכלל שהם מנסים להשהות את תשובתם ולהמתין לפסיקת בג"ץ. את והאחרים יודעים בדיוק מה אני חושב על המוסד הזה. דורון.

רותי770

New member
אנחנו גם היינו בועדת ערר לפני חודש

ולא שמענו כלום, התקשרתי אתמול לכוכבית 6050 ו'הבטיחו' שיחזרו אלי עוד 3 ימים דרך אגב, הם היו מאד 'נחמדים' בועדה, והחזירו לנו את טופס הזימון כדי שנלך לסניף של ביטוח לאומי בעיר לקבל החזר נסיעות...

דבורי

New member
עכשיו הבנתי

לכן כנראה הועדה המקורית שלנו אישרה את הקיצבה ל-3 חודשים בלבד (הועדה היתה ב-3/9 וקיבלתי הודעה בדואר שתוקף הקיצבה שאושרה עד 1/1/08 ואני צריכה לפנות שוב לועדת עררים).

doroniz

New member
מרגיז ביותר ../images/Emo46.gif

יש למהלך הזה שם: חוקי אבל מסריח

עדן89

New member
לפני חודש שלחנו טפסים

שנתבקשנו וזאת בעקבות הפסקת הקיצבה וגם לא שמענו מהם . התקשרנו למוקד הטלפוני הודיעו שיש בסניף המטפל עיצומים(ב"ש) ממש מורחים.... עדן

מחל

New member
בכלל לאחרונה ביה"ד הארצי בנשיאות אדלר פוסק ו

בכלל לאחרונה ביה"ד הארצי בנשיאות אדלר פוסק וחותם אוטמטי על מה שהממשלה מבקשת. כך בענין המורים והמרצים. כך שמראש העסק מכור

למעלה