אחלה רחוב יותר נכון אחלה איזור. הכולל את נחלת בנימין ושוק הכרמל. בימי שלישי ושישי.. כיף להסתובב שם.
P Paranoid Eyes New member 20/4/07 #14 אחלה רחוב יותר נכון אחלה איזור. הכולל את נחלת בנימין ושוק הכרמל. בימי שלישי ושישי.. כיף להסתובב שם.
ל ליאתוש כפרה New member 20/4/07 #18 השוק הזה מלחיץ..רק נעליים יש שם!! דווקא יש כמה חנויות באלנבי שאני אוהבת.. אגב סיון, יש עכשיו ברדיו אורנה ומשה בץ, מקדישה לך את השיר
השוק הזה מלחיץ..רק נעליים יש שם!! דווקא יש כמה חנויות באלנבי שאני אוהבת.. אגב סיון, יש עכשיו ברדיו אורנה ומשה בץ, מקדישה לך את השיר
ל ליאתוש כפרה New member 20/4/07 #28 חחחח...שיר די ידוע שלהם.. לא זוכרת אבל משום מה נזכרתי בך בדיוק..
P PinkWin New member 19/4/07 #9 הסבר, נפתחה חנות חדשה NICI ואני רציתי לעבוד שם, אז נסעתי במיוחד לשינקין ולקחתי תמספר ולבינתיים התקשרו מהפנינג ומחר כנראה אני אתחיל, איזה כיף יוני החרא הקטן הולך להתעצבן!
הסבר, נפתחה חנות חדשה NICI ואני רציתי לעבוד שם, אז נסעתי במיוחד לשינקין ולקחתי תמספר ולבינתיים התקשרו מהפנינג ומחר כנראה אני אתחיל, איזה כיף יוני החרא הקטן הולך להתעצבן!