דיויד הבוקר בגל"צ

glitter8

New member
דיויד הבוקר בגל"צ

ותודה ליעיל על הסמס...(לא הערת אותי...
אז למי שהפסיד... מסתבר שהצדיק שלנו עשה כבר 30 הופעות לערך במקלטים בצפון... מסיים את בחונטוס, אורז מזוודה ונוסע לצפון.. אני משערת שהוא עלה לשידור בעקבות המערכון בארץ נהדרת..(לא שמעתי מהתחלה..) הוא אמר שגם כשהוא מסיים את ההופעה, אנשים חוסמים אותו בדלת ולא נותנים לו ללכת עד שהוא לא שר את יהיה טוב... ושהוא מתוסכל מהמצב הזה שהמדינה נמצאת בו ומחוסר האונים שהאנשים נמצאים במקלטים ואין להם מה לעשות והוא שמח שהוא יכול להוציא אותם ולו לשעה קלה מהשיעמום... בוקר טוב ישראל..

YulaShpil

New member
ארץ נהדרת בעקבות דויד, ולהיפך

ככה מבלים את הדרך לעבודה בבוקר, עם רדיו... אכן דויד עלה לשידור הבוקר אצל רפי רשף בגל"צ, בעקבות המערכון ב"ארץ נהדרת" בשישי (ואתמול). למרות השידור החוזר, דויד סיפר שלא ראה את המערכון המדובר (חברנו עובד קשה, מה לעשות?) אך סיפר כי קיבל תגובות נהדרות על המערכון, ועל ההופעות שלו, כמובן. הוא בעצמו גם לקח את זה בצורה חיובית ביותר, וצחק צחוק גדול לאחר ששמע קטע ממנו היום ברדיו. בינינו, רק ב-TV אפשר באמת לקלוט את גודל החיקוי הטוב שאסי כהן עשה לדויד. לב זהב יש לו, לברוזה. בוקר טוב ושקט לכולם!

glitter8

New member
ידעתי שהוא לא יעלב...

לא שמעתי את ההתחלה, אבל לפי מה שיעל אומרת, ומהמעט שאני מכירה אותו, ידעתי שהוא יקבל את זה ברוח טובה...זה גם היה ברור שזה יקרה..הוא הפך לאחד הסמלים של המלחמה הזו..

sjarjar

New member
רק לי עשה הקטע געגועים ל..

ג'ימי אוחנה, זמר התקופה?

מישהו פעם אמר אין כזה דבר

פירסום שלילי... כל עוד רושמים את שמך נכון. אסי כהן עשה חיקוי טוב ומצחיק ובנוסף הביא לדיויד ברוזה תהילה (שמגיעה לו) בעקבות ההתגיסות הענפה שלו למען תושבי הצפון. מלאכתם של צדיקים נעשית בידי אחרי. צדק מי שאמר זאת...

handlessman

New member
ואם הוא ירצה לראות...

יש באתר של קשת, ואם הוא יתעקש לראות גם את הקטע של "הצביתות הקטנות בפטמות" אז אין מצב שקשת יתנגדו לתת לו עותק של התוכנית...

handlessman

New member
טעות, אצבעות, You know...

גם הורידו לי עכשיו את הגבס, אולי יד ימין עדיין לא כשירה לגמרי...

popikon23

New member
עומריקי-מזל טוב על הורדת

הגבס! שמחה לשמוע, ואיך היד? עדיין כואבת?

handlessman

New member
מסתדר...

אני לא צריך פיזיותרפיה או אי שלא כותבים את זה, אבל תהיה לי ביקורת בעוד חודש לראות שהיד חזרה לפעילות מלאה...

handlessman

New member
חחחחח

המחנה כבר היה ונגמר, אבל הייתי ביום ביקור, ביקרתי את כל החברים שלי, ומיום שני (בעצם זה כבר מחר) אני בקורס מסכם עד יום שבת... אז אם אתם נחמדים, אל תקבעו כל מיני מפגשים בסדר גודל פורומי במטותא מכם! יאללה זזתי להמשיך לחרוש על מתחיל לנשום...

glitter8

New member
../images/Emo46.gifיא מבריזן!!

ככה לברוח לנו לשבוע בלי להגיד מראש??? לפחות לי??
דווקא חשבתי לארגן מפגש פורום...אבל בלעדייך...? אין מצב! קיצר נחכה שתחזור.... והכי חשוב תהנה בקורס ותהיה בקשר ובגלל שאתה בעצם כבר לא פה אז אני אסמס לך בקרוב...

glitter8

New member
חחח...יפה לי לטעות ביום

יא עפיפון שכמוני.... ככה זה כשלא עובדים לא יודעים איזה יום היום..חח אז היום אתה איתנו...וטוב שלא ביזבזתי סמס...חח...

handlessman

New member
וגם מחר בסוף...

קיצרו את זה בעוד יום... זה היה בהתחלה אמור להיות מאתמול (ראשון ענבל) עד שבת, ואז קיצרו את זה להיום (שני) עד שבת, אבל עכשיו זה ממחר (שלישי) עד שבת... ובינתיים אמרו שהמחיר נשאר אותו הדבר כי "הוא בכל מקרה ברצפה"...

glitter8

New member
חחח-מחר, עמרי -יום שני!!!

חחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח!!!

handlessman

New member
וואלה...

צדקתי בהכל חוץ מזה שהזזתי את כל העסק ביום... אז קיצר - (היום יום ראשון) אז מחרתיים ביום שלישי אני נוסע לסמינר עד שבת. period.

למעלה