דיויד בואי

tofit

New member
דיויד בואי

איפה אני יכולה למצוא את התאריכים והמיקום של סבב ההופעות שלו באירופה?

tofit

New member
אבל שם עדיין לא פורסמו תאריכים

וציפור לחשה לי שהוא מתכוון להופיע בליון בנובמבר. יש דרך אחרת לבדוק?

adiville

New member
אלפא : לא כולם זמינים כמו מריאן ../images/Emo6.gif

אני מחכה שהאתר של רוג'ר ווטרס יפרסם תאריכי הופעות בקרוב..... לא שיש לי אשליה שהוא יבוא לפה ולא שישאר לי כסף לעוד נסיעה אחרי ברלין אבל מה אכפת לי לחכות לתאריכים ?

Ice machinE

New member
אני לא מצאתי הופעה שלו בצרפת../images/Emo163.gif

ולפי מה שרשום פה חודש נובמבר שלו תפוס (לפחות עד ה-26)

Ovi Basha

New member
בכל זאת...

ל- tofit לא נראה לי שמי שאמר לך שדייויד בואי יופיע בליון בנובמבר ממש מדייק. על פי האתר Pollstar דייויד בואי לא יופיע כלל בצרפת לפחות מיולי ועד דצמבר הקרובים. גם לפי מקום האירוע, הרי שלאחר שבדקתי למענך באתר הנ"ל עולה כי ברשימת האומנים אשר מתכוונים להופיע בעיר ליון שבצרפת שמו כלל לא מוזכר.

tofit

New member
תודה לכולכם

ומי כן מופיע בליון השנה? אתה יכול לשלוח לי את הלינק? וחוץ מזה, ראיתי שהוא מופיע במילנו שזה לא נורא רחוק מליון, אז אולי אני אסע לשם.

Ice machinE

New member
אני לא חושב שהרבה מגיעים לליון

Date Artist Venue Wed 06/25/03 Boy Sets Fire CCO Sat 06/28/03 Fishbone Sous Les Etoiles Mon 07/07/03 Israel Vibration Fourviere Festival Fri 07/18/03 Morgan Heritage Antique Theatre Fri 11/14/03 Ben Harper Halle Tony Garnier Wed 03/31/04 Andre Rieu Halle Tony Garnier​

Ice machinE

New member
נו אז סבבה ../images/Emo163.gif

קחי את האתר ופה את יכולה לחפש לפי אמן, תאריך, עיר, מידת נעליים וכיו"ב

tofit

New member
איזה קטע מוזר

לפני כמה דקות לא היה באתר שלו שום מידע על תאריכים, והפלא ופלא עכשיו יש... אבל באמת לא ראיתי שום הופעה בצרפת :(

איזה כיף זה לגור באירופה...

עולים על רכבת ותוך מס' שעות אנחנו באיזו עיר שרוצים ורואים הופעות כמו גדולים...

alpha80

New member
גם בארץ, אחי.

אתה עולה על רכבת ישראל באוניברסיטה בתל אביב, תוך חצי שעה אתה בקיסריה, תוכל לראות בקיץ את משינה, החברים של נטאשה, ושלווה ברטי אנפלאגד על הצוק.

למעלה