דיוידי חדש ההופעה בג'נבה ביום שבת (שקרוליין תהיה בה) תצולם ותצא על גבי דיוידי - חדשות מצוינות
R RVD18 New member 25/11/04 #1 דיוידי חדש ההופעה בג'נבה ביום שבת (שקרוליין תהיה בה) תצולם ותצא על גבי דיוידי - חדשות מצוינות
B BABUSHKA17 New member 26/11/04 #3 רק ש... לא יודעת אם שמתם לב אבל יש לי את הDVD מלונדון שלהם נראה לי אבל הקהל כל כך יבש כזה מחונך ויושב על הכסאות בקושי קם ורק כדי למחוא כפיים בוא נקווה שזה יהייה קצת יותר סוער
רק ש... לא יודעת אם שמתם לב אבל יש לי את הDVD מלונדון שלהם נראה לי אבל הקהל כל כך יבש כזה מחונך ויושב על הכסאות בקושי קם ורק כדי למחוא כפיים בוא נקווה שזה יהייה קצת יותר סוער
B BABUSHKA17 New member 26/11/04 #4 אופס.... חשבתי שאני הדבקתי את זה מתחת להודעה של הDVD אני בטוחה ששרון המנהלת המצויינת שלנו תסדר את זה. עמכם הסליחה
אופס.... חשבתי שאני הדבקתי את זה מתחת להודעה של הDVD אני בטוחה ששרון המנהלת המצויינת שלנו תסדר את זה. עמכם הסליחה
M m L m New member 26/11/04 #5 מגניב... עוד 120 שקל לקורס... סתם, באמת הגיע הזמן.. אין עדיין DVD עם השירים החדשים
D d o g b e r t New member 26/11/04 #6 רק שבטח נקבל את אותם שירים מוכרים שראינו כבר מיליון פעם בהופעות (fnf, owis, Breathless וכו') ואולי איזה שני שירים מהאלבום החדש שלא יצאו. וחבל.
רק שבטח נקבל את אותם שירים מוכרים שראינו כבר מיליון פעם בהופעות (fnf, owis, Breathless וכו') ואולי איזה שני שירים מהאלבום החדש שלא יצאו. וחבל.