דיוטי פרי

O m r i K o

New member
דיוטי פרי

מה קורה אנשים רציתי לדעת כמה מחירים של בקבוקים כי אחי טס ואני רוצה שהוא יקנה לי. אלה הבקבוקים; אפטר שוק כחול ואדום, פילנג`יג, גילאנו וסאוטן קומפורט

nage

New member
רושמים מה שיודעים, זה לא צ'אט פה../images/Emo70.gif

amircn1

New member
מנצל"ש... טקילה בדיוטי

אני טס בקרוב לחו"ל ליוון וכמובן שעובר בדיוטי, אני מתעניין בקניית טקילה טובה, על מה אתם ממליצים לי ?!

amircn1

New member
תודה...

בגדול זה מה שחשבתי לקנות - קוארבו גולד, כי היא היחידה שאני ממש מכיר

temptation411

New member
מחירים..

סאותרן קומפורט רגיל עולה 2 ב22 אם אני לא טועה והריזרז עולה 21 דולר האפטר שוק עולה גם בסביבות ה20 ומשהו דולר גליאנו אין לי מושג ואם את כבר רוצה טקילות..אז עזבי אותך מהקווארבו לכי על הסאוזה הורניטוס לא יודע כמה היא עולה אבל היא שווה כל אגורה

an3c

New member
../images/Emo45.gif

סאוזה הורניטוס אכן מצוינת! צבע וטעם שונים מן הרגיל. ואם אתה כבר בדיוטי פרי עזוב אותך מהגולד או הסילבר, ותנסה את אחד המותגים היותר איכותיים של קוורבו. במידה והתקציב מאפשר (בסביבות $80, לא בטוח) תנסה את 1800 אנייחו. מד-הי-מה. טעם מעושן ומשכר, פשוט תענוג (לא בשוט אלא בסניפטר כמובן). כמו כן, דון חוליו אם בנמצא תספק לך הנאה רבה. תהנה.

amircn1

New member
אוקיי...

לקחתי את זה בחשבון, תודה לא נראה לי שאני אקנה 1800, אבל אולי אני אלך על הסאוזה הורניטוס אני אעשה סבב טעימות הערב לפני הנסיעה ונראה מה יהיה

haranISmafisto

New member
למישהו יש מושג כמה עולה

ג'וני ווקר בלק לייבל בדיוטי פרי? זה דיי דחוף

nage

New member
אאל"ט 36$ במחיר דומה אפשר כמובן...

להשיג סינגל טוב בהרבה מג'וני שחור. או שמא זה היה 39$. יש אגב סיכוי שבמטוס זה 750 מ"ל ובדיוטי זה 1 ליטר

haranISmafisto

New member
סבבה תודה...

שלחתי עם החברים 140 שקל כך שאם זה לא יספיק הם יתקשרו ואני יגיד להם להביא משהו אחר.

nage

New member
אתה יכול לספר לנו על ההעדפות שלך?

מה אתה אוהב בוויסקי? מתיקות? מליחות? מעושנות? אם אתה אוהב מעושנות אם נגיעה של ריח ים (נגיעה חזקה מאוד לפעמים) אז אני מאוד ממליץ על בואומור, לפרויג, ארדבג ובמידה מסויימת גם לגבולין. אם לא אז גלן-ליבט, גלן-מורנג'י, ספייברן. המחירים בכל מקרה לבקבוק של ליטר בדיוטי לוויסקי טוב נעים בין 35$ ל 40$ וצפונה.

haranISmafisto

New member
תודה על ההמלצות

בסוף הם התקשרו להגיד לי שזה עולה יותר ממה שחשבתי אבל ישנתי אז לא אמרתי להם מה להביא במקום. בכל מקרה לא שתיתי מספיק סוגים של וויסקי בחיים כדי לפתח העדפות כל כך פרטניות. אני פשוט יודע מה אני אוהב (ג'ים בים לדוגמא וכן אני יודע שזה בורבון) ומה אני לא אוהב (ג'וני אדום לדוגמא).

למעלה