דיוטי פרי

maniac

New member
דיוטי פרי

טוב אנשים אני צריך קצת מידע ממי שיודע. יש ייגרדבש (ברןמאייסטר) בדיוטי פרי? אם כן אז כמה הוא עולה? הגיע כבר האפטרשוק החדש? אם כן אז כמה הוא עולה? איזה בקבוקים (בנוסף למה שמופיעים באתר שלהם) משתתפים במבצע של שניים ב30 ושניים ב40? אני זוכר מביקורי האחרון שיש הרבה יותר מ6.. תודה מראש

NaChO

New member
למניאק ...

אני נוסע לחו"ל ביום רביעי הזה ויש לי הרגשהשאתה מיחס למבצעים בדיוטי פרי קצת יוצר מדי חשיבות, תירגע גבר, ותפסיק להתעסק עם אלכוהול. אם אתה מעוניין אני נוסע ביום רביעי הזה לחו"ל ועובר בדיוטי פרי ואני אוכל להביא לך יותר פרטים רק תצטרך לחכות שאני אחזור, ולקוות שלא תתגייס עד אז ותצטרך לסיים בקבוק אפטרשוק שלם לבד בלילה שלפני הגיוס שלך...

subotaj

New member
מניאק מתי אתה מתגייס? אגב אני נוסע

ב29 לחו"ל שודיה נורוגיה דנמרק יש נרגילות בנורוגיה?

maniac

New member
אני מתגייס ב4.8

חיל שיריון כבוד (ב"ה פלס"ר) מתי אתה סרגיי? ותהנה בנסיעה אחי, לא יודע לגבי נרגילות :)

תותי-בת

New member
יום אחרי היומולדת שלי! גיוס קליל ושהות נעימה עם עוד הרבה מאוד בנים בטירונות (ולחשוב שיש בחורות שהיו נותנות הרבה בשביל זה... ../images/Emo6.gif) שמור על עצמך מתוק!

maniac

New member
תודה ../images/Emo13.gif

ושיהיה לך הרבה הרבה מזל טוב (אני אזכור וישים גם הודעה בתאריך).

yonba

New member
שלום

קודם כל טוב שאתה שואל כשאני עדיין בארץ. ככה: יש יגרדבש אבל אני לא זוכר את מחירו. לגבי המבצע של שניים ב 30$ ישנם יותר משישה סוגי משקאות ביניהם:j&b, גורדונ´ס ומשקאות נוספים העולם באיזור ה $15 - 18$ לבקבוק, לגבי שניים בארבעים על אותו עיקרון רק שכאן כבר נכנסים הדרמבוי, גרנד מרנייה, קואנטרו, יירמייסטר ושאר הבקוקים העולם באיזור ה- 20$ +2 -2. לאן אתה נוסע?

maniac

New member
תודה

אני לא נוסע, שאלתי בשביל חבר שנוסע ליוון. החו"ל היחידי שאני יראה בזמן הקרוב זה רמאללה, ג´נין ועזה. יש דיוטיפרי ביציאה לעזה :)?

yonba

New member
../images/Emo18.gif

אז תגיד לחבר שלך שהאלכוהול ברוב יוון יותר זול ממרביצ המוצרים בדיוטי פרי בארץ, אלא אם כן הוא מחפש שהו מיוחד. תשאל אותי לפני יום א´ ורצוי גם שתאמר לי מה היעד ביוון.

NaChO

New member
חברויות אמת בפורום...

המניאק היקר שאל בעצם בשבילי... =] אני נוסע ביום רביעי ליון, אבל לא ל-main land אלא לאיים. איוס וסנטוריני, ואני די חושש שיהיה מבחר עלוב בדיוטי פרי שלהם... בוא ותרגיע אותי בבקשה... מחירים, היצע וכד´

yonba

New member
NaChO היקר

אין לך מה לדאוג לגבי המבר, מכיוון שכמעט בכל חנות ביוון המוכרת משקאות המבחר הוא גדול, לגבי הדיוטי פרי שלהם אני לא יודע מפני שטרם יצא לי להיות באחד מהם אבל מהיכרות שלי עם הדיוטי פרי באתונה ובאיים נוספים המבחר עונה על הציפיות, אלא אם כן אתה מחפש משהו ייחודי, אותו אני מאמין תמצא בחנויות המקומיות. כמו כן, רמת המחירים הינה סבירה ביותר, המחירים הנקובים הם ביורו, לכן מומלץ לך לקחת אותו ולא $. מקווה שתהנה ותחזור עם חוויות רבות והרבה משקאות.

BigEyeGuy

New member
see you there!

שמעתי על באר טוב באיוס the irish dream צריך להיות שמה מלא משקאות מיוחדים אתה בא לשתות?

למעלה