דיוטי פרי מדריד

tuvia444

New member
דיוטי פרי מדריד

יש לי מישהו שעובר במדריד בימים הקרובים. אני מתלבט מה לבקש. הנה קישור למבצעים החודש (קישור לקובץ PDF בתחתית העמוד):
מה שמעניין אותי בעיקר הוא ג'ורה פרופסי (השניים האחרים יש לי) טיפה יקר בשביל ויסקי ללא ציון גיל, לא ח"ח. הוא עוד לפרוייג/ארדבג, או שהוא יפתיע אותי? אולי רום כלשהו (יש לי פלור דה קאנה 18, ה7 או 12 יהוו בשורה?). יש שם "רון בארסלו גראן אנייחו" מישהו מכיר? מה עם שני האוכנטושן שם (ספרינגווד והארטווד)מישהו מכיר?
אני בכלל הייתי מעדיף ויסקי ח"ח כלשהו. מישהו מכיר משהו בנושא?
תודה.
תכל'ס יש שם יופי של מבחר ומבצעים...
:)

חסר הלינק, אבל אתייחס

הג׳ורה פרופסי נחשב טוב מאוד, אבל לא כבולי ברמה של האיילים. לא טעמתי, אז חכה לתגובות אחרים לגביו.

לא טעמתי גם פלור דה קאנה 18, אבל ה-12 מצויין וראיתי ביקורות רבות שמעדיפות אותו על ה-18. ממליץ לך לקרוא רשמים של rum howler, גוגל...
על האוכנטושנים המפונשים הייתי מוותר.

תן לינק ונעבור על מה שיש.

בגדול

עברתי שם
אין שם מבחר גדול (ביחס לישראל)
יין אין מה לדבר כמעט
בויסקי היו כמה מחירים די אטרקטיביים וכמה קצת פחות (הכל יותר זול מריצ'רדסון עד כמה שאני זוכר)
בגדול, לא עפתי שם משום דבר, אבל אם אתה צריך בקבוק זו לא אופציה רעה.

tuvia444

New member
לא יהיה שם איזה חוזק חבית לרפואה?

לפני כמה שנים מישהו כאן ציין שבעמאן (זה אותה רשת) היו לפרוייג במחיר מצחיק. 30$ ל10 הרגיל. 40$ ק"ק. אני יודע שעברו מאז כמה שנים, אבל כבר אז זה היה 20$ מתחת לג'יימס ריצ'ארדסון. אולי יהיה לפרוייג ח"ח במחיר טוב? הייתי רוצה לחדש את האברלור אבונה או משהו דומה..

חוזק חבית נפוצים יחסית:

גלנמורנג׳י אסטר - מאוד ונילי, טופי וקרמל. הכי קרוב לברבן שויסקי סקוטי מגיע... והוא טוב.
גלנליווט נאדורה - גלנליווט עשיר, אבל נטו חביות ברבן ושונה מה-18 נגיד.
גלנפארקלס 105 - באותו סגנון כמו האבונא, אולי גם טוב ממנו (בטוח טוב יותר מחלק מהאצוות האחרונות).
ארדבג אוגדייל / קוריוורקן
אבונא ולאפרוייג הזכרת.

תחפש גם רומים מומלצים חוץ מהפלור דה קאניה: דיפלומטיקו רזרבה אקסקלוסיבה, אל דוראדו 12/15, רון זאקאפה

כמובן, לא יודע מה מהם יש במדריד...

מתוך המבחר במבצעים הייתי לוקח את הג׳ורה פרופסי או קאניה 12.

למעלה