דיוויד דוכובני

• פותח הנושא rovv
  • פורסם בתאריך

eve6

New member
אהבתי הכל...../images/Emo9.gif

חוץ מסקאלי ומאלדר "משודכים" עם אחרים
האמת שברור שהז'אנר הראשי שאהבתי היה MSR או UST (אם אפשר לקרוא לזה ז'אנר). ובהנ"ל, פחות אהבתי את ה-MSR שבהם למאלדר וסקאלי הולך יותר מדי בקלות אחד עם השני מבחינה רומנטית (למשל וידויי אהבה במינונים מוגזמים, כי זה נראה לי רחוק מהדמויות המופנמות שלהם בסדרה). ולגבי סגנון - כמובן ש"משלימי פרקים" היו בראש הרשימה, מכיוון שמה יכול להיות יותר מספק מפרק שנמשך ונמשך?...ויותר מזה - כל מני דברים שלא נאמרו או נפתרו בפרק, מוצאים את עצמם בסיפור. הסגנון השני שאהבתי זה POST COLONIZATION וגם ALTERNATE UNIVERSE (שזה בעצם די דומה אם חושבים על זה). הכי נהניתי מהנובלות הארוכות (אלה שהיו שוות את הזמן שהן דרשו מהחיים שלי
) אבל בשורה התחתונה, הכי חשוב היה לי הנאמנות לדמויות ושהדמויות ישמעו בראש שלי כשאני קוראת את הסיפור, בדיוק כמו בסדרה. (אולי בשל כך קשה לי קצת עם סיפורים בעברית).

1Shir

New member
להגנתי אני אומר

שכאשר כתבתי בעברית, בראשי דמיינתי את הטקסט באנגלית...

אולי בגלל זה

כשאני כותבת אני לא כותבת להם טקסט.. כי אני גם לא ממש מסוגלת לשמוע אותם בעברית... לא חשבתי על זה קודם..

1Shir

New member
לא אוהבת בכללי, אבל אותו לגמרי כן.

מקווה שהבנת את הפואנטה... אי אפשר לא לאהוב את כל הילדים בעולם, וגם מעולם לא התכוונתי לזה.. בהכללה אני לא מתחברת, אבל כבר קרה לי לא פעם ולא פעמיים שהיו לי קשרים מדהימים עם ילדים.. אבל בד"כ.. זה לא קורה.

Gilliana

New member
טוב לשמוע! ../images/Emo24.gif

כי באמת חשבתי שזה עניין עקרוני אצלך ואני שמחה לגלות שזה לא כך.

1Shir

New member
האמת גילי

לא נראה לי שאני בנאדם עם עקרונות. כלשהם. :)

1Shir

New member
וואי תודה../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif במה זכיתי לכבוד?..

1Shir

New member
תודה רבה רבה :)

אני גם מצטערת שאין לי כרגע זמן כ"כ להשקיע בפורום. עוד בנוסף לעומס של העבודות, תפוז עושה לי בעיות וכל פעולה לוקחת עשרות שנים וחצי מהפעמים הוא מעיף אותי ולא נותן לי להגיב.. ככה זה בתקופה האחרונה. בואו נאמר שאין מה לעשות, עד חודש ספטמבר אני אהיה חצי בנאדם בגלל חוסר הזמן, אבל אני מקווה שבעוד שבועיים-שלושה המצב ישתפר (כי נגמרת השנה לפחות) בהדרגה וחכו חכו, מבטיחה להחיות בטירוף את הפורום ברגע שאצא לחופש... עוד 3 חודשים וזה יגיע... :)

muldercrushed

New member
אוקיי, זה עדיין לא מסביר את הנעליים

סקוטי או לא,
למיטב ידיעתי הסקוטים לא נועלים נעלי עקב... *מהורהרת*

למעלה