deep ocean
New member
דיווח שיעור קונג פו 18.11.2001
גם היום נשארתי לשיעור השני. אייה כיף!!! אני מרגישה שכאשר אני עושה שני שיעורים ברצף-אני ממש צומחת מזה! השיעורים היו כל כך שונים! בשיעור הראשון עבדתי כל השיעור עם אבי. עבדנו על בעיטות מכמה סוגים, על טכניקות לעצירת היריב. בטכניקה אחת היתה לי ממש בעייה איתו. הגעתי למצב שהייתי ממש מתוסכלת (כי היה לי ממש קשה ליישם איתו משהו, הרגשתי שהוא מתקרב מידי ובגלל זה לא הצלחתי לבעוט בו טוב, וזה לא קרה לי עם אף אחד אחר כאשר עשיתי את הטכניקה הזאת). בקיצור ממש התחרפנתי! קארו מנסה לעזור לי להישאר בפוקוס אבי לא מבין מה אני רוצה ממנו ואני עוד שנייה משתגעת!
בקיצור בסוף הטכניקה נגמרה אני באמת רוצה לתרגל אותה פעם הבאה עם מישהו אחר ולבדוק מה היה שם בדיוק. ובנוסף לעבוד עליה שוב עם אבי דווקא בגלל התסכול! אחר כך אני ואבי עשינו עבודת כתפיים+בטן בשטח פתוח הרגשתי שיפור ענקי בעבודה שלי התפניתי לעבוד על טכניקות אחרות אחר כך עשינו עבודה עם נגיעות בכתפיים, בראש ובבטן בשטח מצומצם ולבסוף עשינו עבודה כאשר אחד משתמש ביד אחד והשני בשתי הידיים. הטכניקות שעבדתי עליהן הן: 1. לקרוא את הבן זוג דרך העיניים 2. לתת לבן זוג לנגוע בי ללא התגוננות מצידי גיליתי שזה מאד משחרר ומרגיע אם נותנים לשני לנגוע בך חופשי האדם השני לא מרגיש צורך מטורף להצליח לגעת בך ואז העבודה יותר רגועה בנוסף, יש תחושה משחררת לתת לשני לגעת בך אתה נעשה יותר רגוע זה אפקט כפול ממש נהדר!! יישמתי את הטכניקה הזאת בשיעור השני עם שותף אחר שאיני יודעת את שמו והיתה בינינו ממש הרמוניה! הוא היה השותף הכי נהדר לעבודה כזאת אני עזרתי לו לעבוד ברכות והוא עזר לי לעבוד על נקודות התורפה שלי הטכניקה הזאת ממש היתה מעולה במקרה זה, ועזרה לנו להגיע להרמוניה! בשיעור הראשון התחלתי ללמוד את הפורמה ה-3 ובשיעור השני חזרנו עליה זה היה טוב! בשיעור הראשון היה זמן לעבודה פנימית הרגשתי שיש לי על מה לעבוד עבדתי על התסכול שהיה לי כאשר עבדתי עם אבי בטכניקה שלא הצלחתי לבעוט בגלל שהרגשתי שהוא קרוב מידי התבוננתי בתסכול והגעתי ממש לרגיעה אחרי שהגעתי לרגיעה החלטתי להישאר לשיעור השני
מה עוד היה? שוב השיעור ה-2 הסתיים ממש מהר אני לא מבינה איך זה קורה לי כל פעם שהשיעור השני פשוט חולף לו במהירות שיא חזרתי רגועה שלווה עם אנרגיות מעולות!
גם היום נשארתי לשיעור השני. אייה כיף!!! אני מרגישה שכאשר אני עושה שני שיעורים ברצף-אני ממש צומחת מזה! השיעורים היו כל כך שונים! בשיעור הראשון עבדתי כל השיעור עם אבי. עבדנו על בעיטות מכמה סוגים, על טכניקות לעצירת היריב. בטכניקה אחת היתה לי ממש בעייה איתו. הגעתי למצב שהייתי ממש מתוסכלת (כי היה לי ממש קשה ליישם איתו משהו, הרגשתי שהוא מתקרב מידי ובגלל זה לא הצלחתי לבעוט בו טוב, וזה לא קרה לי עם אף אחד אחר כאשר עשיתי את הטכניקה הזאת). בקיצור ממש התחרפנתי! קארו מנסה לעזור לי להישאר בפוקוס אבי לא מבין מה אני רוצה ממנו ואני עוד שנייה משתגעת!