דיווח ראשוני :

דר דרעק

New member
הפרטים ממשיכים לזרום

ככל הידוע כרגע, לפני כמה זמן לא קרה שום דבר במקום כלשהוא. בארוע לא היו נפגעים ולא נגרם נזק, ושום ארגון לא לקח עליו עדיין אחריות. נמצא איתנו עד ראיה. מה ראית? -כלום. היה כזה שקט,ופתאום היה כלום, ואחרי זה נהיה שקט... תגובת ראש הממשלה: "אני שומר על זכות השתיקה" הרשות הפלשתינית, האו"ם ושאר העולם גינו את הארוע וטענו שהוא אינו מקדם את תהליך השלום.

beatman

Member
צה"ל הגיב על האירוע

נורו פצצות תאורה לעבר חיזבל חסל, אוכרב צמנה ועין פיזדון.

דר דרעק

New member
אחות שלו בתגובה

לאירוע: "זה גורם לי לרצות לעשות סקס". אמבולנס של בית החולים המיוחד לפשעי מלחמה נשלח להביא את הנפגעת לבית החולים כדי שתוכל לקבל טיפול רפואי מיוחד מהמומחה מס` 1 בעולם לטיפול במצבים כגון אלו שהוא גם מנהל בית החולים - דר` דרעק

beatman

Member
אתה מטפל בנקרופיליה ?

ואם אני אונס גופות ילדים מתים זה נחשב הרי גם לפדופיליה, ועם אלו ילדים ערבים אז גם פשע מלחמה. איזה דרכי טיפול תציע לי ?

דר דרעק

New member
דרך הטיפול המומלצת

במקרה שכזה היא להמשיך במעשיך. אל תתבייש בעצמך. זה הרי לא אתה אשם זה הם אשמים- למשל הגופה, שתשים על עצמה משהו, שוכבת ככה ערומה על המיטה ומצפה שלא יאנסו אותה? והילדים? איך הם לא מתביישים להסתובב ככה בלי חזיה? אזרחים תמימים כמוך שמסתובבים לתומם ברחוב בטוחים שהם רק רוצים זיון טוב. מאיפה לך לדעת שהכוונה שלהם זה בעצם לתבוע אותך אח"כ ולדרוש פיצויים. והערבי? מה נראה שהוא יזכה ככה בחינם ב72 בתולות? הוא צריך לסבול קצת. ואם זה גויה של ילד ערבי אז בכלל אין על מה לדבר. מי שצריך לבוא אלינו לבית החולים זה לא אתה זה הם. במחלקה הפתולוגית יש אצלנו רופאים שמתמחים בהכנסת אלות לרקטומים של הגופות ולפיצוח אגנים כחולים וקרים. במחלקת הילדים יגזרו לקורבנך את הפטמות שילמד להתלבש, ובמחלקת סברה ושתילה יש לנו עובדים זרים שיסיימו בשבילך את העבודה עם הערבי.

דר דרעק

New member
דרך הטיפול המומלצת

במקרה שכזה היא להמשיך במעשיך. אל תתבייש בעצמך. זה הרי לא אתה אשם זה הם אשמים- למשל הגופה, שתשים על עצמה משהו, שוכבת ככה ערומה על המיטה ומצפה שלא יאנסו אותה? והילדים? איך הם לא מתביישים להסתובב ככה בלי חזיה? אזרחים תמימים כמוך שמסתובבים לתומם ברחוב בטוחים שהם רק רוצים זיון טוב. מאיפה לך לדעת שהכוונה שלהם זה בעצם לתבוע אותך אח"כ ולדרוש פיצויים. והערבי? מה נראה שהוא יזכה ככה בחינם ב72 בתולות? הוא צריך לסבול קצת. ואם זה גויה של ילד ערבי אז בכלל אין על מה לדבר. מי שצריך לבוא אלינו לבית החולים זה לא אתה זה הם. במחלקה הפתולוגית יש אצלנו רופאים שמתמחים בהכנסת אלות לרקטומים של הגופות ולפיצוח אגנים כחולים וקרים. במחלקת הילדים יגזרו לקורבנך את הפטמות שילמד להתלבש, ובמחלקת סברה ושתילה יש לנו עובדים זרים שיסיימו בשבילך את העבודה עם הערבי.

Radiated

New member
סתם לידע כללי ככה ...

זה לא נקרא נקרופיליה ..... אם הם עדיין חמים ....

וואי ד"ר דרעק

הצלת את חיי. איזה טיפול מסור, טוב ודואג. אני חייבת לך את חיי (או לפחות חלק מהם. מעוניין בשנות הילדות שלי ?)

דר דרעק

New member
אין בעיה

רק עשיתי את עבודתי. תרגישי חופשי לבוא תמיד. שנות הילדות שלך כבר משומשות, אני לא לוקח יד שניה. אשמח לקבל את שנות גיל הזהב, הן הכי יוקרתיות.

the anonymous

New member
נמאס מהם כבר../images/Emo46.gif

כל חג הם חיבים להכרוס עם הכלום הזה שלהם. שיגמרו כבר את גדר ההפרדה וניפטר מהם.

למעלה