ש ר ו נ ק ה
New member
דיווח קניות
אמי היקרה החליטה אתמול לקחת אותי לקצת שופינג על חשבונה , לכבוד יום ההולדת שלי עוד שבוע וחצי. ואני? אני לא אומרת לא לשופינג, בעיקר עם הכרטיס שיוצא לשלם הוא לא הכרטיס שלי
יצאנו די מאוחר וגם היינו שתינו עייפות , כך שלא "חרשנו" ממש אבל.. בג'אמפ יש מבצע של 1+1 בסוף עונה. בעונות מצאתי שתי חולצות חמודות, אחת בסגנון צבאי והשניה שחורה עם כתף חשופה. בעונות יש כרגע (אם אני לא טועה) 20% הנחה ובעקבות שובר מתנה שקיבלתי ליום ההולדת, קיבלתי 10% הנחה נוספים. שתיהן יחד עלו כ-150 ש"ח .. הבעיה עם עונות היא שהמידות שלהם פשוט קטנו. זה לא ייאמן .. אם בכל מקום אחר אני מידה 48 בעונות התבעסתי לתוך מידות 50-52... מתאים לי. מעצבנים כרגיל. נכנסתי ,אפילו מדדתי קצת, אבל לא מצאתי משהו מלהיב. גם שם יש הנחות לא רעות. שמתי לב שהמידות הגדולות יותר (בדקתי עבורכן) לא נמצאות על המדפים. יותר מזה, הסגנון שלהם צמוד ומבדים לא מחמיאים. בכניסה הם מחזיקים כבר את הקולקציה החדשה ,כדי לתפוס לנו את העין.. רציתי חולצה מהקולקציה החדשה, אבל מה, הבד כזה צדמד, אז ביקשתי מידה 3 (במקום מידה 2, שמתאימה לי לחולצות שלהם בד"כ) והפלאה ופלא , אפילו מידה 3 "יש במחסן, אני אביא לך" ויתרתי על התענוג והמשכתי לקרייזי ליין. בקרייזי לין מצאתי מכנס שחור , שיושב מצוין על הגוף (יש גם באדום ובעוד צבעים) שעלה 150 ש"ח. אני לקחתי מידה xl ויש גם עד xxl. קניתי גם גופית- פסים עם צווארון לבן(80 ש"ח) וגופית סריג דקיק באדום -לבן(120 ש"ח) יש גופיות בעוד צבעים, ממש נחמדות אבל לא רציתי לסחוט את אמא לגמרי
(אנחנו עוד מתכננות יום חופש ביחד רק שתינו ,ביום של היום הולדת שלי ואני בטוחה שהיא לא תתן לי להוציא בו יותר מדי כסף) רק חבל שאת הגופיות הנ"ל יש רק עד מידה 4 ( שזו המידה שלי אצלהם) ההבדלים בין המידות בין הרשתות, האירו אותי משועשעת ואת החבר שלי (שהצטרף אלינו) בהלם כי בכל מקום הוא חיפש לי את המידה שהייתי במקום הקודם, ובכל מקום הייתי מידה אחרת
אני חייבת להודות שבזמן האחרון אני קונה המון בג'אמפ.. (ראיתי שם כמה שמלות יפות, אבל עד שנזכרתי להגיע אתמול כבר לא נשאר במידה 6) ולקריזי לין נכנסתי פעמים מעטות בלבד, כי היתה לי תחושה שהפריטים שלהם קצת מבוגרים, אבל אתמול התבדתי לטובה. בהחלט מומלץ. יום נפלא לכולם שרון
אמי היקרה החליטה אתמול לקחת אותי לקצת שופינג על חשבונה , לכבוד יום ההולדת שלי עוד שבוע וחצי. ואני? אני לא אומרת לא לשופינג, בעיקר עם הכרטיס שיוצא לשלם הוא לא הכרטיס שלי