דיווח קניות

דיווח קניות

אמי היקרה החליטה אתמול לקחת אותי לקצת שופינג על חשבונה , לכבוד יום ההולדת שלי עוד שבוע וחצי. ואני? אני לא אומרת לא לשופינג, בעיקר עם הכרטיס שיוצא לשלם הוא לא הכרטיס שלי
יצאנו די מאוחר וגם היינו שתינו עייפות , כך שלא "חרשנו" ממש אבל.. בג'אמפ יש מבצע של 1+1 בסוף עונה. בעונות מצאתי שתי חולצות חמודות, אחת בסגנון צבאי והשניה שחורה עם כתף חשופה. בעונות יש כרגע (אם אני לא טועה) 20% הנחה ובעקבות שובר מתנה שקיבלתי ליום ההולדת, קיבלתי 10% הנחה נוספים. שתיהן יחד עלו כ-150 ש"ח .. הבעיה עם עונות היא שהמידות שלהם פשוט קטנו. זה לא ייאמן .. אם בכל מקום אחר אני מידה 48 בעונות התבעסתי לתוך מידות 50-52... מתאים לי. מעצבנים כרגיל. נכנסתי ,אפילו מדדתי קצת, אבל לא מצאתי משהו מלהיב. גם שם יש הנחות לא רעות. שמתי לב שהמידות הגדולות יותר (בדקתי עבורכן) לא נמצאות על המדפים. יותר מזה, הסגנון שלהם צמוד ומבדים לא מחמיאים. בכניסה הם מחזיקים כבר את הקולקציה החדשה ,כדי לתפוס לנו את העין.. רציתי חולצה מהקולקציה החדשה, אבל מה, הבד כזה צדמד, אז ביקשתי מידה 3 (במקום מידה 2, שמתאימה לי לחולצות שלהם בד"כ) והפלאה ופלא , אפילו מידה 3 "יש במחסן, אני אביא לך" ויתרתי על התענוג והמשכתי לקרייזי ליין. בקרייזי לין מצאתי מכנס שחור , שיושב מצוין על הגוף (יש גם באדום ובעוד צבעים) שעלה 150 ש"ח. אני לקחתי מידה xl ויש גם עד xxl. קניתי גם גופית- פסים עם צווארון לבן(80 ש"ח) וגופית סריג דקיק באדום -לבן(120 ש"ח) יש גופיות בעוד צבעים, ממש נחמדות אבל לא רציתי לסחוט את אמא לגמרי
(אנחנו עוד מתכננות יום חופש ביחד רק שתינו ,ביום של היום הולדת שלי ואני בטוחה שהיא לא תתן לי להוציא בו יותר מדי כסף) רק חבל שאת הגופיות הנ"ל יש רק עד מידה 4 ( שזו המידה שלי אצלהם) ההבדלים בין המידות בין הרשתות, האירו אותי משועשעת ואת החבר שלי (שהצטרף אלינו) בהלם כי בכל מקום הוא חיפש לי את המידה שהייתי במקום הקודם, ובכל מקום הייתי מידה אחרת
אני חייבת להודות שבזמן האחרון אני קונה המון בג'אמפ.. (ראיתי שם כמה שמלות יפות, אבל עד שנזכרתי להגיע אתמול כבר לא נשאר במידה 6) ולקריזי לין נכנסתי פעמים מעטות בלבד, כי היתה לי תחושה שהפריטים שלהם קצת מבוגרים, אבל אתמול התבדתי לטובה. בהחלט מומלץ. יום נפלא לכולם שרון

הייתי חייבת להגיד

מעולם לא נכנסתי לקרייזי ליין עד לפני שבועיים וגם זה היה בגלל אמא שלי יש שם מבצע שקונים שלושה מוצרים ומקבלים 40 אחוז הנחה (או שהיה) בכל מקרה אחרי שאמא שלי טמטמה אותי הסכמתי למדוד והפלא ופלא יש שם במידות שלי ואפילו מתאים יפה וצעיר ואני שמחה לומר שדווקא היה לי נחמד מאוד יצאתי עם גינס וחולצה מכופתרת עם הדפס של דרקון ממש נחמד באמת באמת נחמדדדדדדדדדדדדד קניה מהנה

תודה!

עכשיו אני מנסה למצוא בחנויות ג'אמפ שתי שמלות שאהבתי,אחת התלבטתי ולא לקחתי (ועכשיו אנירוצה מאוד) והשניה נשארה רק עד מידה 5 ואני צריכה 6, כי ב5 הציצים שלי היו צריכים הנשמה
בדקתי כמעט בכל חנויות ג'אמפ באזור השרון.. אוף.

silvey

New member
שרונקה,איחולים מוקדמים ליום הולדתך

וחוץ מזה הערה. ברשת ג'אמפ קיימת שיטת מכירות שכל מנהלת חנות באה למחסני החברה ולוקחת לחנות מה שמוצא חן בעיניה. זה לא כמו בזארה למשל שבכל החנויות מחזיקים אותה סחורה, ואם אין באחת חפשי בשניה ותמצאי. אני מציעה לך להתקשר לג'אמפ (תמצאי בקישורים למעלה). תבררי איפה ניתן להשיג את מה שאת מחפשת. אני תמיד מעתיקה מה שכתוב על התווית או שואלת את המוכרת איך מזהים את הדגם. ישנה בחורה בשם רעיה שממונה על קשרי ציבור, נדמה לי. תגידי לה שציביה יעצה לך לפנות אליה ושהיא תברר בשיטת "תני לאצבעות ללכת במקומך...", אולי זה יעזור. אם-כן, נא לדווח אם עזר לך. ביי

DREAM111

New member
תתחדשי יקרתי

בקרייזי ליין יש להם דברים יפים אני אוהבת אותם. הכי חשוב שתתחדשי ותהני מהכל ובעיקר ביום הולדת הקרב ובא.

את האמת...

בחיים לא נכנסתי לחניות של JUMP משום מה תמיד שאני מציצה ככה מבחוץ אני רואה מידות די קטנות שם.. יש שם מידות 48-46 ?

יש בהחלט!

אני הרבה פעמים מוצאת שם דברים מדליקים ,בג'אמפ. ובקשר לשמלות,כבר הספקתי כבר הספקתי לדבר עם רעיה
הבעיה היא שעכשיו סוף עונה.. ואין את האפשרות להביא את השמלות.. אמא שלי בנתיים בודקת לי על עוד חנויות

למעלה