דיווח צלילה מיוחדת:
נפטון ברך את ולריה ואותי במיוחד היום. ים "שתיל", כניסה לאתר כתף אכזיב. דרך אגב, בתור משלם מיסים ותיק, מקומם אותי שהעיריה עדיין לא סללה דרך כניסה מאספלט לאתר זה
. טמפ' מים 21 מעלות ובצלילה של שעה ומשהו, למרות שורטי 2 מ"מ וצ'יקן וסת לא היה קר. המון דגה, 3 תמנונים, סרטן יפה במיוחד שאנני יודע את שמו. אדום, רגליים ארוכות במיוחד עם פסים זוהרים בצהוב, המון חשופיות ביצת עין שכמעט אבל רק כמעט הסתירו לנו בעומק 4 מטרים כריש חול, גיטרן יפיפה. צפינו בו מכוסה בשכבת חול דקה כשרק עינו גלויה ושלושת סנפירי הזנב שלו. אורכו נראה מרשים. צפינו בו ממרחק של כשני מטרים ובשלב מסוים, בעודו פוזל אלי, בעדינות בעדינות הוא "המריא" כששכבת החול נשפכת מעליו ובנון שלנטיות התרחק בנפנוף זנב אופייני וחג סביבנו. המשכנו להתבונן בו נפעמים מיופיו ומלאי התרגשות והמשכנו לצלול, בשלב מסויים אחרי שהתרחקנו, הוא חזר להגיד שלום ואפשר לנו שוב לצפות בהדרו. תענוג של צלילה מיוחדת. זו פעם שלישית שלי לצפות ביצור המיוחד הזה ופעם ראשונה של ולריה. הוא השאיר חותמת גוף ברורה על החול עליו שכב וזה אפשר לי למדוד אותו ב- "שיברים". אורכו היה 2.8 מטר. פעם ראשונה שהצטערתי שלא היתה לי מצלמה לצלם את חתימת גופו המיוחדת בחול. תודה לך נפטון ותודה לולריה על ההתרגשות והחברותה.
נפטון ברך את ולריה ואותי במיוחד היום. ים "שתיל", כניסה לאתר כתף אכזיב. דרך אגב, בתור משלם מיסים ותיק, מקומם אותי שהעיריה עדיין לא סללה דרך כניסה מאספלט לאתר זה