דיווח פיק

ILANA360

New member
דיווח פיק

ההיתי מחשמש וחצי עד עכשיו והים עוד עולה! כמה גולשים ואי וגלים של 80 אבל יש סגורים קיצר עופו ליםםםםם מה אתם עושים פה בכלל לי נשבר הגלשן אז חזרתי חחחחח

ILANA360

New member
סתם..למדתי לעשות דברים שלא

צריך לעשות עם גלשן...חח עכשיו תגידו לי מישו כמה יעלה לי גלשן של בלינץ'? ואיך גלשני בלו וטר?? טנקססססס

ILANA360

New member
כאילו איך הם במים..בגלל שהמחיר

שלהם לא כול כך גבוה

eleytheria

New member
הכי כדאי

לך ללכת על גלשן בלינ'ץ עם פטריות ושמנת זה הכי טוב . תסתכלי באתר של בליץ , תרימי להם טלפון .

ILANA360

New member
אבל אין להם סניף בחיפה

או משו קרוב ואין לי זמן להתרוצץ אני לייבת ממש ביומים הקרובים ..אין לי על מה ללכת...:( בלו ווטר יש בחיפה

aniki man

New member
אילנה יש להם הנחה על הדגמים של2005

1700 שקל גלשן עם ציור +fcs

ILANA360

New member
מהההההה

חחחחחח 1700 זה בידיוק מה שיש לי לכן שאלית אל החברה הזאת כי הם לא יקרים..איפה איפה זהההההה?? =)

אלנה כנסי

אלנה לא כדאי לך לקנות בליץ כי אלה גלשנים מהירים מידי למישהי ברמה שלך לכי תקני אינטרסרף יד שניה או משהו גלשן גבוה שמן שיוכל להציף אותך ויהיה לך קל עליו לפות לשלבים של ההתחלה בקשר לגלשני בלו ווטר אלא חרא של גלשנים חלשים שמיוצרים במכונה בסין קיצר תעשי מה שבא לך ולכי תקני יד שניה כה כשתשברי אותו פחות יכאב לך

ILANA360

New member
הבנתי

מה אבל משו גבוה וששמן הגלשן שהיה לי עכשיו היה מטר 84 והלך לי עליו סבבה ביותר.. ועל בלו ווטר לקחתי מאיזה אחד בחוף ומזה גלשן סבבה לגמרי ולידיד לשי יש בלינץ' והוא לא עושה יותר מפינה והולך לא עליו סבבה לא כולם חייבים להיות מהירים=) תוגדה

zektzer1

New member
גלשן חדש של בליץ 2200

אני לא כל כך אוהב תגלשנים שלהם... אתה יכולה למצוא אותם בביץ' האוס בנתניה..יד שניה במצצב חדש...שנת 2004...אני התלבטתי בינו לבין הדי.אמ.איי. הלכתי בסוף על הדי אם איי...לא יודע שיש בגלשים של בליץ משו שנאי לא אוהב...

PinkyRaSta

New member
../images/Emo12.gif

איך שברת את הגלשן? נכנסת לגל סגור? וואי בזמן האחרון יותר מדי אנשים שוברים גלשנים.. אני מתחילה לפחד לרדת לים

ILANA360

New member
בתכלס היו היום גלים גבוהים אצלנו

וזה לא היה גל סגור משו ברח הליש והגלשן לאבניפ וסתם בעסה..חחח אבל אין לך מה לפחד! בהתחלה לא קורה כמעט כלום וגם עם כן אז בקטנה אין מה לפחדדד!! כמו שנכנסת בים גבוה כמו שתמיד אני רואה אותך ככה תמשיכי!!!!!!

W u t a n g

New member
היום ראיתי מישהו שובר גלשן..

איזה טמבל שמן עם פאן.. גנב גלים. חבל שלא שבר גם איזה רגל בדרך.......

Ezcorp

New member
תכלס

הגיע לו...למרות שהפעם הוא לא גנב הרבה גלים..אבל עדיין הגיע לנתנייתי הזה....שיילך לחוף שלו!

למעלה