דיווח פיק

Cosma4

New member
דיווח פיק

באתי ב 3 כככה היה חצי-60 מלא מדוזותתתתתתתת ב 7 שיצאתי היה כבר 60-70 ככה מחר חללוווווווום

maorubin

New member
להקריב?!

אני נפטרתי היום בים!... אחי 45 דקות הייתי בחוץ!.... איכססה מזה המדוזות האלה?!?! סעמק כל אחד 50 קילו!!! אני מת מפחד לעשות דקדייב שלא תידבק לי אחת לפנים!

ILANA360

New member
דבר ראשון אני לא בן!! חחח

דבר שני אז מה תיראה מחר יש גלים חלומיים עם לא יהיה איכזוב אז אני מסכימה להיעקץ קצת..וראיתי טונה מדוזות וזה מפחיד רצח אבל עדיין.. חחחח פחדתי גם לצלול

maorubin

New member
....

דבר ראשון.. לא דיברתי אליך בלשון זכר!.. דבר שני... אני (אישית) מעדיף לשבת ולבכות בבית על הגלים האלה ולא לחזור הביתה כולי אדום ולא יכול לעשות כלום חוץ מלעמות ולחכות שיענור הצריבה... אני עד עכשיו הנשיקות של המדוזות הורגות אותי... ולא חומץ ולא שתן ולא אלוורה עוזר.... קיצר אני אוותר מחר...

ILANA360

New member
למההההה

גם ככה יש לנו גלים פעם בשבוע יאלה מלא כולך עקיצות כבר אז לא יזיק עוד לפחות תהנה מהים

maorubin

New member
ואללה...

רק שתדעי לך שנתת מוטיבציה... חחח טוב נראה מה יהיה כבר עם זה.... כי אני ממש מתבאס מזה.... תודה על העידוד... :)

ILANA360

New member
תיקון קטן..

יותר מדוזות=פחות גולשים = מדוזות שיכלו להידבק על אחרים ילכו עליך זה בעסה

ILANA360

New member
חיחיחי

יאלה מחר כולם הולכים ואחכ מספרים חוויות כול אחד על המדוזה שהיתה לו..

סליחה על ההתערבות בשיחה אבל

אני חייב לחדד איזו נק'. "גם ככה יש לנו גלים פעם בשבוע" אמרה ILANA360 אז אני באמת לא יודע כמה זמן את גולשת או מה מספק אותך אבל היה יותר נכון אם היית אומרת: "גם ככה יש לנו גלים פעמיים שלוש בשנה"!!!!!!! מילא היית מדברת על הימים הענקיים והמושלמים בבת-גלים הייתי מבין אבל להגיד שיש גלים כל שבוע?! בארץ יש בקושי אדוות!!! תודה על ההקשבה וסליחה על ההפרעה, מחלקת חידוד והבהרה- עיריית חיפה

ILANA360

New member
חחחח

התכוונתי כאילו ככה לגלים כמו של מחר אז יש לנו רק איזה פעם בשבוע..כמו שבוע שעבר שהיה אז גם השבוע..

קרנו

New member
תגידי אילנה

מה נסגר איתך כל הזמן את צוחקת , או שאת יותר מעושנת מאגזוז של קו 5 או שחיפה כימיקלים התחילו לשחרר לאויר בכל מקרה לבריאות . בקשר למדוזות , יאלא חלאס זה לא כרישים , אני מעדיף עוד מדוזות ופחות גולשים במיוחד אלו שיושבים בשבירה השנייה והורסים את החיבור .

למעלה