דיווח על מות ילדים

דיווח על מות ילדים

קראתי בעיתון שתפסו את הפלסטיני שהרג את הילדה שלהבת פאס ז"ל וכמובן שמחתי. לא מפתיע שמפרסמים ידיעה משמחת כזאת בעמוד הראשון עם תמונה של הורג הילדה שנתפס בידי כוחותינו ולידו תמונת הילדה ההרוגה המסכנה. ואז קילקלה לי את השמחה ידיעה קטנה וצנועה שנחבאת בעמוד פנימי, כמה שורות בתחתית העמוד, ומספרת שברצועת עזה חיילי צה"ל הרגו ילד פלסטיני בן חמש. רק כמה שורות, כמובן בלי שם הילד ובלי שום פרטים נוספים. ואני שואלת: מה נעשה אם החייל שהרג את הילד יפול לידי הפלסטינים, והם יפרסמו את תמונת השבוי בהבלטה בעמודים הראשונים של עיתוניהם, ולידו תמונת הילד שהוא קיפד את חייו? לאן נוביל את הבושה?

בהחלט צודקת הפלמחניקית

הילד הפלסטיני עבד בשדה עם אביו, לא הביאו אותו בכוונה לשום שטח אש. החיילים עברו ופתחו באש, טענת צה"ל שהם "חשבו" שהייתה שם תנועה חשודה. לא הייתה וגם צה"ל לא טוען שהייתה. אז הייתה "טעות" והילד מת, כמו יותר ממאתיים ילדים שנהרגו ב"טעות" על ידי בחורינו הטובים והאמיצים. כל הכבוד לסרבניפם שמסרבים להיות חלק מן ה-ט-י-נ-ו-פ-ת הזאת ומעדיפים להיות בכלא,הם מצילים קצת מהכבוד האבוד של מדינת ישראל. עוד יבוא יום שהרבה מאד אנשים יתביישו להודות שהם היו בשטחים הכבושים וינסו לטעון שגם הם היו סרבנים.

howiefan

New member
פלמחניקית ושמאלני - צבועים שכמוכם!

מעניין שאתם רצים להגן על ילדי האויב, שרוצים להעיף אתכם מפה עדיף ע"י זה שהם ירצחו אתכם, אבל לא מזיז לכם שילדים / נשים / גברים/ וכו´ ישראלים נטבחים מדי יום כמעט פה בארץ, בקניונים, חנויות, מסעדות, דיסקוטקים וכו´ על לא עוול בכפם! בתור מישהי שאיבדה בת משפחה בפיגוע, אני לא מאחלת לכם את זה, אבל קודם כל תבדקו מה קורה אצלכם במדינה ואל תרחמו על האויב! האויב רוצה לרצוח אתכם! ואת משפחתכם, ואת חברכם, וכל הקשור אליכם, רוצים אתכם מתים! הם ממש לא מרחמים על אף אחד מאיתנו, אז חאלאס עם ההצגות, אנחנו לא מרחמים עליהם. מעניין אם מישהו מבני משפחתכם היה נרצח בפיגוע ע"י פלשתינאים ערבים טרוריסטים, אם הייתם כותבים את השטויות שכתבתם פה! והסרבנים - במלחמה חובה על כולם לשרת גם על בני הישיבות, מי שלא משרת בזמן מלחמה - מקומו בכלא! נקודה! במלחמה אתה מחוייב להגן עליך על משפחתך ועל ארצך, מי שלא עושה זאת דינו כלא, ולעתים זה נחשב לבגידה שדינה -מוות! במלחמה כמו במלחמה! צבועים!

אולי לא ידוע לך

יש בארץ חוג של הורים שכולים למען השלום שמונה יותר ממאה וחמישים בני משפחותיהם של קרבנות פיגועים ואשר דוגלים בשלום עם הפלסטינים וסיום הכיבוש וגם נפגשו בענין עם הורים שכולים פלסטינים שילדיהם נהרגו באינתיפאדה. בראש החוג עומד יצחק פרנקנטל שבנו אריק ז"ל נחטף ונהרג בידי החמאס ודווא בגלל זה החליט לפעול למען השלום ולנסות למנוע קרבנות נוספים - קרבנות נוספים משני העמים. אם באמת קרובת משפחה שלך נהרגה בפיגוע, אני משתתף מאד בצערך ובכאבך, אבל תביני שהטרור פוגע בבעלי כל הדעות הפוליטיות ולא כולם מסיקים מזה את אותן מסקנות.

למעלה