דיווח על חצלול + השערה

EshedI

New member
דיווח על חצלול + השערה

זה נלקח ישירות מיומן החלומות שלי: יום שבת, יוני 27, בוקר. - חצלול, שוב לשניה. אני עם ניב ודודי בפארק שעל יד הבית שלי. אני מדבר עם דודי כנראה על איזה משחק שאני צריך לקנות לו עם הנחה באופיס דיפו וניב אומר שהוא צריך ללכת לאנשהו (אני חושב שרועי היה איתו גם כן). אני ודודי מדברים, ואני זורק איזה אבן לכיוון בית ספר מילקן. פתאום נשמע הצלצול של שעון היד שלי שאומר שצריך לעשות בדיקת מציאות! הכל נראה מציאותי ואני אומר לעצמי "זה בטוח לא חלום... אבל..." אני מסתכל על השעון, 2:45. מסתכל שוב 2:46. "טוב, זה יכול להיות.". מסתכל שוב, 2:4X "הממ...". מסתכל שוב, 2:4 "הא! חלום!!" בכלל לא התרגשתי, אבל שוב, איך שהבנתי שזה חלום, התחלתי ללכת קצת על השביל ואחרי שתי שניות התחלתי לאבד את החלום. ניסיתי להסתובב, אבל הסתובבתי לאט, ניסיתי לשפשף ידיים, אבל זה לא עבד. ראיתי מן פסים כאלה כמו שיש בטלביזיה בערוץ 1 כשהשידורים נפסקים, ואז הכל נהיה לבן, והתחלתי להרגיש את הגוף במיטה. אז קרה דבר מוזר. ראיתי כאילו את יומן החלומות שלי, עם כל החלום כתוב שם. אפילו חלקים שאני לא זוכר וגם ציורים ואיזה שורה מוזרה שאמרה: "מסכן החלום (האיש המסכן ביותר שהיה בחלום) : מדונה" בשלב הזה אבדתי את הצלילות ופשוט לא הבנתי עם מה אני מסתכל. קראתי את זה קצת, וכשמצמצתי, זה התחלף בחלום אחר לגמרי. שוב הייתי מופתע ואז התעוררתי באמת, ולא זכרתי מילה ממה שהיה כתוב, חוץ מהשורה המוזרה. שמתי לב שכל שלושת החצלולים שהיו לי מאז שהתחלתי להתעסק בנושא, היו כשישנתי על כרית אחרת מהכרית שאני בדרך כלל ישן עליה. אולי זה קשור? אני אמשיך לנסות, ואני גם אנסה להחליף מקום שינה ולראות איך זה משפיע

baruh

New member
תגובה לכריות

בעניין הכריות אם אוכל לתת תגובה קטנה. כשאני עומד להכנס לחלומות צלולים אני תמיד מוצא את עצמי כשאני יושן או על הגב או על צד ימין וכשאני יושן רגיל עם חלומות רגילים אז אני יושן על הבטן או על צד שמאל מוזר אבל יכול להיות שזה קשור...

EshedI

New member
עכשיו כשאתה מזכיר את זה

אני תמיד ישן על צד שמאל או על הגב (אני מתהפך על הגב כשאני כבר ישן) אבל אף פעם לא על צד ימין או על הבטן היום התעוררתי על הבטן, ובחצלול הראשון שלי (מאז שהתחלתי להתעסק) ישנתי על צד ימין. בחצלול השני שלי אני לא זוכר איך ישנתי כי הוא היה בהתחלה או באמצע של הלילה ולא היתה איזה התעוררות משמעותית באמצע. אולי כשישנים במצב שהוא לא מוכר לגוף, הסיכוי לחצלולים עולה? אני אנסה לישון על הצד השני של המיטה היום נראה מה קורה

LucidGuess

New member
רגע תסביר לי משהו...

קודם כל מזל טוב על החצלולי!
אבל אני לא מבין משהו, לפי מה שסיפרת עכשיו וגם בחלום הצלול הקודם שהיה לך, אמרת שהבנת שאתה חולם בזכות הצילצול של שעון היד שלך שהזכיר לך לעשות בדיקות מציאות בחלום, נכון או לא? אז למה אתה מנסה עכשיו לימצוא כל מיני סיבות אחרות לחצלול הזה כמו על איזה צד ישנת ואיזו עגבניה אכלת לפני השינה? מה זה קשור בכלל? הרי בעצמך אמרת שנהיית צלול בזכות הצילצול של השעון לא? אז אתה ממש לא מובן! דרך אגב עם השיטה שלך של השעון שכבר פעמיים עבדה לך אתה רק מחזק את ההרגשה שלי שהמכשיר שאני בונה יעבוד, זה על אותו עיקרון של השעון שלך רק שזה משמיע מנגינה קצרה של כמה שניות שאני מזהה אותה כסימן לבדיקות מציאות, ואני יכול דרך התוכנה להשמיע אותה כל 5 דקות בחצי שעה האחרונה של השינה. אני מקווה היום לסיים עם זה, אני מנסה להלחין משהו נחמד שישמש לי סימן קבוע לבדיקת מציאות.
Lucid

צידוד

אם כבר מדברים על צדדים.. עד היום בכל ה"כמעט" חלומות צלולים שהיו לי התעוררתי כאשר אני שוכב על הגב. פעם הייתי נרדם על הצד באופן קבוע אבל בחודשים האחרונים אני נרדם על הגב.

Cheetah

New member
אה כן...

בטח שזה קשור.. כשניסיתי לגרום לחלומות צלולים השתמשתי בשתי כריות והחלפתי בינהם בתדירות גבוה, ועוד דבר זה לשנות את כיוון השינה המיקום של המיטה ואם בכלל לישון על המיטה. יוצר תחושה של חוסר התמצאות שיכולה לעזור אם היא במידה... פעם הבאה שאתם מנסים WILD תשכבו הפוך ואחרי כמה זמן תנסו לדמיין שאתם לא שוכבים הפוך.. תנסו לדמיין את החדר שבו אתם נמצאים כאילו שאתם שוכבים ישר... זה דבר די קל לעשות, ולהתחיל ווילד עם עיוות קטן של התפיסה זה תמיד טוב, תנסו

למעלה