דיווח על אלימות

coral60

New member
דיווח על אלימות

שלום, שמי קורל ואני תלמידה לבית ספר בארץ,היום שמעתי על מקרה מזעזע שבכיתה השניה היה מקרה אונס חמור בין תלמיד לשתי תלמידות תמימות ומסכנות,הילדות הובאו לפסיכולוג והיום היה לנו יום מסעיר בבית הספר כי ראש הממשלה אריק שרון הגיע לישוב שלנו....הנני לא יודעת מה לעשות כי שתי הבנות הנפגעות הן חברות שלי ופשוט זה מקרה מזעזע ואני לא יודעת מה לעשות כמובן שגורמים מטעם בית הספר התערבו בעניין.... אנא המנהלים עיזרו לי!! קורל

pembencipolisi

New member
אז "ראש הממשלה" היה צריך לשמוע

זאת. זה בתחום תפקידו , לא רק פוליטיקה מסריחה וגרוש אנשים מבתיהם. גם בלי שישמע לא אכפת לו מהפשע. אבל מחובתו לשמוע, כדי שלא יוכל להגיד "לא שמעתי"...

שילה1

New member
קורל-המורה היועצת יודעת?מטפלים

בבעייה? אם כן-היי רגועה. אם לא-מותר גם לך למסור פרטים הידועים לך במשטרה.אלא שאני מניחה שהיה מי שהקדים אותך. ואת נתונה בסערת נפש,וזה טבעי.דברי עם הורייך,חברייך,מורה יועצת או כל מי שתמצאי לךנכון. בקישורים של הפורום תמצאי לאן לפנות.

coral60

New member
כמובן שהיא יודעת כי..

ראיתי אותה מדברת עם התלמיד האונס..דיברתי עם הוריי ולהוריי יש עוזן קשבת הם אמרו שצריך לפנות למשטרה אך אמרו שכבר גורמים מטעם בית הספר יעשו זאת... תודה לך בכל זאת! קורל

שילה1

New member
קורל חמודה-גם את יכולה להוכיח

אזרחות למופת. לו אני הייתי אימך,הייתי לוקחת אותך מיד למשטרה למסור את הידוע לך. גם לעדות שמיעה יש משקל,אם כי מועט יותר. הראי לאמא את תשובתי כאן,ואם תרצי-פני אליי במסר אישי. כל הכבוד לך על הרגישות!(ודווקא בגלל שאת ילדה.דווקא!)

למעלה